Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 297 - Which Wurmple's Which
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Which Wurmple's Which
Japonca Adı:Wurmple Vs. Wurmple! Which is Which!?!
Türkçe Adı : Hangi Wurmple Hangisi?

[Resim: genizet.png]

Ash, Dewford Adası’na varır varmaz salon lideri Brawly’e meydan okuyacağı Dewford Spor Salonu’na gitti. Bu uzun savaşları sırasında Ash, Brawly’nin Pokémonlarına zorluklara nasıl göğüs gereceğini öğreten muhteşem bir antrenör olduğunu keşfetti. Ash kısa bir sürede beklediğinden daha zor bir savaşla karşılaştığını fark etti. Kalbinin ikinci rozete odaklanmasıyla birlikte Ash, Taillow ve Treecko’yu güçlerinin son damlasına kadar savaşa sürükledi. Ama Brawly’nin, Makuhita’sı Hariyama’ya evrimleşince Ash’in kazanmak için umudu kalmadı. Maç yenilgiyle sonuçlandı. Ama Ash’in hazmedemediği şey ise Treecko’nun kendisi için göğüs gerdiği o darbeydi.

Bugün dostlarımızı Pokémon Merkezi’nde uyuyorlarken buluyoruz. Fakat birisi hariç: Ash’le Pikachu yataklarında değildirler. Ash ve Pikachu yataklarında uyumak yerine Treecko ve Taillow’a yakın olabilmek için Pokémon Merkezi’nin bekleme odasındaki koltukta uyumuşlardır. Uzun bir bekleyiş sonrasında Taillow ile Treecko kendilerini toparlarlar ve Ash, PokéToplarını Hemşire Joy’dan alır.

Dostlarımız Pokémonlarını da dışarıya çağırıp hep birlikte kahvaltı ederler. Kahvaltı ederlerken Max, Bay Stone’nin oğlu Steven’in, Dewford Adası’nda gizli araştırmalar yaptığını öğrenir. Dostlarımız eğitime başlamadan önce Steven’i görmeye karar verirler. Dostlarımız Granit Mağaralarına Steven’i bulmak için giderken balık tutmak için mola verirler. Ash, Treecko’yu da gün ışığından faydalanabilmesi için dışarı çağırır. Dostlarımız balık tutarken May’in oltasına bir şey takılır. May oltasını çekince suyun içinden bir Octillery çıkar. May, Octillery hakkında bilgi edinmek için Pokédex’ine göz atar.


Octillery: Fışkırtan Pokémon. Octillery sert kafasıyla saldırmadan önce düşmanının ayaklarına dokungaçlarıyla sarılır.

May, Octillery’i yakalamak için Wurmple’ı gönderir. Ancak Octillery Boğma saldırısı kullanarak Max’e saldırır. Wurmple, Octillery’i Max’in üzerinden alabilmek için Ağ Vuruşu'nu kullanır. Fakat Octillery saldırıyı atlatınca Ağ Vuruşu doğrudan Max’i vurur. Octillery saldırıyı atlattıktan sonra suyun içine atlar. Dostlarımız da balık tutmaya kaldıkları yerden devam ederler. Kısa bir süre sonra Ash’in oltasına da bir Pokémon takılır. Ash, Pokémon’u yukarıya çeker ve bir Corphish çıkar. Ash, Corphish hakkında bilgi edinmek için Pokédex’ine bakar.

Corphish: Gaddar Pokémon. Corphish avını yakalamak için keskin kıskaçlarını kullanır. Çok kirli sularda bile rahatlıkla yaşayabilir

Corphish kıskaçlarını kullanarak Max’e saldırır. Ash, Max’e yardım etmesi için su-elektriğe karşı zayıftır düşüncesinden şaşmayıp Pikachu’yu gönderir. Pikachu, Yıldırım Oku’nu kullanarak saldırıya geçerken Corphish hızlı davranıp Yengeç Çekici’yle Pikachu’yu yere savurur. Yere düşen Pikachu hızlı davranamayınca Corphish suyun içine geri döner. Dostlarımız Corphish’in kaçışından sonra bir kez daha balık tutmaya karar verirler. Kısa bir süre sonra May’in oltasına bir şey takılır. Takılan şey çok ağır olduğu için May tek başına yukarıya çekememiştir. Dostlarımız hep birlikte oltayı yukarıya doğru çekerler. Ama suyun içinden Pokémon yerine Roket Takımı’nın Magikarp denizaltı çıkar.

Roket Takımı hemen denizaltının içinden çıkıp sloganını söylemeye başlar. Sloganını söyledikten sonra Roket Takımı hemen harekete geçip ağ kullanarak Pikachu'yu çalar. Pikachu, Yıldırım Oku’nu dener; ancak ağ her zamanki gibi elektriğe karşı dayanıklıdır. Treecko, Hızlı Saldırı kullanarak James’i yere savurur. Yere savrulan James ağı elinden bırakır. Pikachu kurtulduktan sonra May ve Jessie, hangisinin Wurmple’ının daha şirin olduğu hakkında kısa bir laf dalaşına girerler ve Max iki Wurmple’ı da inceler. Fakat iki Wurmple da tamamen aynıdır. Bunun üzerine Jessie ile May savaşa başlarlar.

Jessie’nin Wurmple’ı Ağ Vuruşu’nu kullanır. Wurmple saldırıyı atlatıp Ağ Vuruşu'na Ağ Vuruşu’yla karşılık verir. Savaş devam ederken James ağ kullanarak May’in, Wurmple’ını yakalamayı dener. Treecko, Hızlı Saldırı kullanarak James’i durdurur. Hızlı Saldırı’dan dolayı Meowth, Wurmpleların üstüne düşer. Hasar gören Wurmpleların birisini Jessie, diğerini de May alır. Roket Takımı savaş sonrasında hemen kaçar. Pikachu, Yıldırım saldırısını kullanarak Roket Takımı’nın kaçmasını engelleyip onları havaya uçurur.

Dostlarımız savaş sonrasında Steven’i bulmak için yeniden yola çıkarken May, Wurmple’ın kendisine ait olmadığını fark edip Wurmple’ı PokéTopu’na geri sokmayı dener. Ancak Wurmple PokéTopu’na dönmemiştir. Dostlarımız May’in Wurmple’ını geri alabilmek için Roket Takımı’nı aramaya başlarlar. Ash, Roket Takımı’nı bulabilmek için Taillow’u da kullanır ve uzun bir aramadan sonra Roket Takımı’nı bulur. May, Jessie’ye Wurmpleların karıştığını anlatır. May ve Jessie, Wurmpleları değiştirmeye karar verirler. May önce kendikini verir; fakat Jessie kendi Wurmple’ını alır ve May’in Wurmple’ını geri vermeyip balona binerek kaçar. Dostlarımız yeniden Roket Takımı’nın peşine düşerler. Taillow Kanat Saldırısı’yla balonu patlatarak Roket Takımı’nı yere düşürür. Yere düşen Roket Takımı, Wurmpleları elinden kaçırır.

Böylece May kendi Wurmple’ını alır. Jessie tekrar Wurmple’ı çalmak için Seviper’ı gönderir. Taillow, Hızlı Saldırı’yla savaşa başlar. Seviper, Sis kullanarak Taillow’u engeller. Ash yardım etmesi için Treecko’yu gönderir. Treecko Çarpma kullanarak Seviper’ı yere fırlatır. James de bu sırada Cacnea’yı çağırır. Cacnea, İğne Füzesi’ni kullanarak saldırır. Seviper Zehirli Kuyruk ile Treecko’yu yere fırlatmayı dener. Treecko saldırıyı atlatıp Çarpma kullanarak Seviper’ı geri püskürtür. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak Cacnea’yı Roket Takımı’nın üstüne fırlatır. Son olarak da Yıldıırım Saldırısı’yla Roket Takımı’nı havaya uçurur.
Tüm olanlardan sonra May yeniden Wurmple’ına kavuşur. Dostlarımız Granit Mağaralarına doğru ilerlemeye devam ederler.


Wurmple’ına yeniden kavuşmasıyla birlikte May bütün Pokémonlarına ne kadar içten değer verdiğini fark etti. Kahramanlarımızın Dewford Adası’ndaki maceraları daha yeni başlıyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani265.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani265.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani224.gif][Resim: rsiconani341.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga