Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 295 - Sharpedo Attack!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Sharpedo Attack!!
Japonca Adı:Escape! Sharpedo's Island!
Türkçe Adı : Sharpedo Saldırısı!

[Resim: genizet.png]

Rustboro Spor Salonu'nda Hoenn Bölgesi'ndeki ilk rozetini kazandıktan sonra Ash ve arkadaşları sonunda rotalarını Dewford Adası'na sıradaki spor salonuna çevirdiler.

Bugün dostlarımızı Bay Briney ile birlikte Dewford Adası'na doğru giderken buluyoruz. Dostlarımız gemide ilerlerken Pokémonlarını da deniz havasından faydalanabilmeleri için PokéToplarından çıkartırlar. Dostlarımız Dewford Adası'na doğru ilerlerken birazcık yüzerek rahatlamak için yakındaki bir adada durup mola verirler. Adaya ulaştıklarında May hemen mayosunu giyip denize girer. May'in arkasından Max de denize girer. Max ve May denizde eğlenirken aniden etraflarını bir Sharpedo sürüsü sarar. Bay Briney, May ile Max'i kurtarmak için Wingull'u gönderir. May'le Max, Wingull'un ayaklarına tutunurlar; fakat Wingull yeterince güçlü olmadığı için pek yükseğe uçamamıştır. Sharpedolar suyun içinden sıçrayarak Max'le May'e saldırırlar. Suyun içinden sıçrayan bir Sharpedo'nun derisi Max'in bacağına değer. Ash yardım etmesi için Taillow'u gönderir. Taillow'un da yardım etmesine rağmen Max ile May suyun içinden çıkamazlar. Sonunda Pikachu, Yıldırım saldırısını kullanarak Sharpedoları uzaklaştırır. Max ve May, Pokémonların yardımı sayesinde ufak bir hasar görerek suyun içinden güvenlice çıkarlar. Ash, Sharpedolar hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Sharpedo: Acımasız Pokémon. Sharpedo saatte 8 mil hızla yüzebilmek için Su Jeti'ni kullanır. Keskin dişleri sebebiyle etrafa korku salarlar ve denizin çeteleri olarak bilinirler.

Bay Briney, Sharpedolar geldiği için gemiyle adadan çıkmayı dener. Fakat Sharpedolar geminin etrafını sarıp gemiye saldırırlar. Sharpedoların saldırısından dolayı gemi sallanmaya başlar. Pikachu, Sharpedoları engellemek için Yıldırımı'nı kullanır. Pikachu'nun saldırısından sonra Sharpedolar kısa bir süreliğine sersemlerler. Dostlarımız bunu fırsat bilip hemen adadan ayrılırlar. Dostlarımız adadan uzaklaşıp yakındaki başka bir adaya gidip geceyi geçirirken yemek yerler. Yemek yerken Bay Briney adanın etrafında birkaç tane Sharpedo görür. Dostlarımız Sharpedolardan nasıl kurtulabileceklerini konuşurken Brock, Sharpedolardan büyük olanının sürünün lideri olduğunu, eğer onu birebir mücadelede yenmeyi başarabilirlerse Sharpedoların kendilerinden emir alabileceğini düşünür. Dostlarımız da bu fikri destekleyip denemeye karar verirler.

Bu sırada dostlarımızı takip ederken kaybolan Roket Takımı, Magikarp denizaltıyla dostlarımızın bulunduğu adanın yakınına ulaşırlar. Fakat Sharpedo sürüsü Roket Takımı'nın da etrafını sarar. Jessie savaş için Seviper'ı gönderir. Lider Sharpedo, Seviper'ın karşına çıkar. Seviper, Zehirli Kuyruk kullanarak saldırıya geçer. Sharpedo da Çiğneme kullanarak hem saldırıyı engeller hem de Seviper'a büyük hasar verir. Seviper saldırıya dayanıp tekrar Zehirli Kuyruk'unu kullanarak Sharpedo'yu suyun dibine fırlatır. Sharpedolar aynı anda Kafa Darbesi kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar.

Roket Takımı'nı havaya uçurduktan sonra Sharpedo sürüsü yeniden dostlarımızın bulunduğu adanın etrafını sararlar. Dostlarımız Brock'un planını uygularlar ve önce Sharpedo sürüsünü liderlerinden ayırırlar. Daha sonra da Brock, Lotad'i kullanarak Sharpedo'yla savaşa başlar. Sharpedo hızlı davranıp Lotad'ın saldırı kullanmasına fırsat vermeden Lotad'i yakalayıp ağzına alır. Lotad, Sharpedo'nun ağzının içinden çıkıp yakın mesafeden Su Tabancası'nı kullanarak Sharpedo'yu geri püskürtür. Lotad tekrar saldırıya geçerken Sharpedo aniden bayılır. Dostlarımız ilk başta neler olduğunu anlayamazlar. Fakat Brock, Sharpedo bayıldıktan sonra Sharpedo'nun zehirlendiğini fark eder. Brock, Sharpedo'nun iyileşmesi için elinden geleni yapar. Ancak adada yeterince malzeme olmadığı için Brock, Sharpedo'nun iyileşemeyeceğini düşünür.

Sharpedo tüm gün bilincini kaybetmiş bir şekilde kıyıda durur. Gece olunca dostlarımız yemek yerken Brock yemeğe katılmayıp Sharpedo'yla ilgilenir. Sabah olunca Sharpedo kendini toparlamış bir şekilde uyanır. Fakat dostlarımız uyurken Roket Takımı, Magikarp denizaltıyla aniden ortaya çıkıp ağ kullanarak Sharpedo ve Pikachu'yu yakalar. Dostlarımız uyanıp neler olduğunu anlamaya çalışırken Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söylerken Lotad suyun altından denizaltına yaklaşır. Yeterince yaklaşınca Jilet Yapraklarını kullanarak Sharpedo ile Pikachu'yu kurtarır. Bu sırada Sharpedo sürüsü Roket Takımı'nın etrafını sarar. Sharpedolar bir kez daha aynı anda Kafa Darbesi kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız Dewford Adası'na doğru tekrar yola çıkarlar. Fakat bu sefer yalnız değildirler. Bay Briney ile birlikte Sharpedolar da dostlarımıza Dewford Adası'na kadar eşlik ederler. Kısa bir yolculuktan sonra dostlarımız Dewford Adası'na ulaşırlar. Dostlarımız Sharpedolar ve Bay Briney ile vedalaşarak Ash'in bir sonraki spor salonu maçı için spor salonuna doğru ilerler.


Böylece kahramanlarımız ve yeni arkadaşlarının yolları ayrılmış oldu. Ama yolculuklarına devam ederken yol boyunca daha birçok arkadaş edineceklerinden ve bilinmeyen Pokémonlar keşfedeceklerinden emindiler.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Aqua Takımı Üyesi
Bay Briney





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani265.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Roxanne: [Resim: rsiconani299.gif]


Bay Briney: [Resim: rsiconani278.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani319.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash sonunda Dewford Şehri'ne ulaşır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga