Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 291 - Gonna Rule The School!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Gonna Rule The School!
Japonca Adı:Try to Study! Pokémon Trainer's School!
Türkçe Adı : Pokémon Akademisi!

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız sonunda Rustboro Şehri'ne vardılar. Ama salon mücadelesine geçmeden önce manzaranın tadını çıkarmak için biraz zaman geçiriyorlar.

Bugün dostlarımızı yüksek bir binanın üst katından Rustboro Şehri'ne bakarken buluyoruz. Dostlarımız binanın içinde ilerlerken bir Poliwag ile karşılaşırlar. Dostlarımız ilk başta Poliwag'ın kayıp olduğunu düşünürler. Fakat daha sonra kuyruğunda bir çeşit sembol görürler. Dostlarımız Poliwag'ın binada neden yalnız başına gezdiğini anlamaya çalışırken bir kız dostlarımızın yanına gelip Poliwag'ı buldukları için dostlarımıza teşekkür ederken kızın peşinden küçük çocuklar gelir. Kız dostlarımıza çocukların gittiği Pokémon Akademisi'nden bahseder. Konuşmadan sonra kız ile dostlarımız tanışırlar. Kızın ismi Roxanne'dir.

Dostlarımız, Roxanne ile birlikte Pokémon Akademisi'ne giderler. Dostlarımız Pokémon Akademisi'nde Pokémon ile ilgili birçok farklı alan olduğunu görürler: doktorluk, antrenörlük, yetiştiricilik gibi. Dostlarımız sınıfları gezdikten sonra Roxanne'nin başlangıç sınıfına giderler ve sınıfın Profesör Oak'tan görüntülü telefon aracılığıyla ders aldığını görürler. Dostlarımız Profesör Oak ile konuşurken Profesör, Ash'e Roxanne'ye karşı olan Spor Salonu maçını yapıp yapmadığını sorar. Konuşmaya Roxanne de dahil olup karşılaşmayı henüz yapmadıklarını söyler. Roxanne'nin Spor Salonu lideri olduğunu öğrenen dostlarımız bir hayli şaşırırlar. Roxanne, Ash'e yarın geceye kadar başlangıç sınıfına ders anlatması gerektiğini; bu yüzden maç yapamayacağını söyler. Profesör Oak'ın sınıfa görüntülü telefon aracılığıyla ders verdiğini gören Max Pokémon Akademisi'ne kısa bir süreliğine katılmaya karar verir.

Ertesi gün dostlarımız yeniden Roxanne'nin başlangıç sınıfına giderler ve Max de sınıfa katılır. Brock ve Ash başlangıç sınıfında Max'i izlerken May dostlarımızın yanından ayrılıp Pokémon Yarışmaları için çalışılan sınıfa gider. Ash'le Brock başlangıç sınıfındaki öğrencilere Pokémonlarını gösterirler. Dostlarımız başlangıç sınıfındaki Pokémonlara dokunmaktan korkan Kenny'e aslında Pokémonların ne kadar şirin ve zararsız olduğunu gösterirken sınıftaki kötü çocuk Tommy, Poliwag'ın kuyruğuna basar. Kuyruğuna basılmasından dolayı Poliwag Su Tabancası'nı kullanır. Böylece dostlarımızın denemesi hüsranla sonuçlanır.

Başlangıç sınıfı Pokémon savaşına çalışmak için maç sahasına geçerler. İlk savaş Tommy ile Max arasında gerçekleşecektir. Tommy ve Max, Roxanne'nin verdiği PokéToplardan sadece bir tane seçme hakkına sahiptirler. Her iki öğrenci de birer PokéTopu seçtikten sonra savaş başlar. Max'in PokéTopu'nun içinden Poliwag çıkar. Tommy'nin PokéTopu'ndan ise Magby çıkar. May de savaş başlamadan önce dostlarımızın yanına geri döner. Magby, Alev Püskürtücüsü'nü kullanarak savaşa başlar. Poliwag Savunma Kıvrımı'yla saldırıyı karşılar. Magby tekrar Alev Püskürtcüsü'nü kullanır. Poliwag, karşılık olarak Göbek Tamuru'nu kullanarak saldırı gücünü arttırır. Magby yine Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Poliwag tekrar Savunma Kıvrımı'yla karşılık verir. Ancak birçok kez doğrudan hasar alan Poliwag yorgun düşüp yere savrulur.

Tam bu sırada Pokémon Akademisi'nin alarmı çalar. Görevli Roxanne'ye tüm PokéToplarının çalındığını söylerken Roket Takımı dev bir Wurmple robotuyla ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Pikachu, Yıldırım saldırısını kullanarak PokéToplarını geri almayı dener; fakat her zamanki gibi robot elektriği emer. Brock, Forretress'i gönderir. Forretress, Çarpma saldırısını kullanarak saldırıya geçerken Jessie, Seviper'ı çağırır. Seviper, Zehirli Kuyruk kullanarak Forretres'i yere fırlatır. May savaşa Wurmple'ı dahil eder ve Wurmple Ağ Vuruşu'nu kullanır. James de Cacnea'yı çağırır ve ona İğne Füzelerini kullandırarak Ağ Vuruşu'nu etkisiz hale getirtir. Max de Poliwag'ı kullanarak savaşa dahil olur. Max, Göbek Kıvrımı'nı kullanarak savaşa başlayacakken Kenny böyle zor bir durumda Su Tabancası gibi bir ofansif saldırı kullanmanın daha iyi olacağı konusunda Max'e fikir verir. Max, Kenny'nin tavsiyesine uyar ve Poliwag Su Tabancası sayesinde Seviper'ı geri püskürtür. Savaşa Tommy de dahil olur. Magby, Alev Püskürtücüsü'yle Cacnea'yı havaya uçurur. Yere düşen Cacnea büyük hasar görür.

Roket Takımı'nı yenmek için Tommy, Anita ve Max birlikte çalışırlar. Poliwag Su Tabancası'yla tekrar saldırıya geçer. Cacnea karşılık olarak İğne Füzelerini kullanır. Poliwag da Koruma kullanarak saldırıyı etkisiz kılar. Max, Roket Takımı'nı oyalarken Magby robotu Alev Püskürtücüsü'nü kullanarak aşırı ısıtır. Anita savaşa Pidgey ile dahil olarak Kanat Saldırısı ile PokéToplar'ın içinde olduğu çuvalı yere düşürür. Savaşa Roxanne de katılır ve Gegodude'u çağırır. Geodude, Yuvarlanma saldırısı kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra çocuklar birlikte çalışmanın önemini anlayıp iyi birer arkadaş olurlar. Ash, Roxanne'nin savaşında Roxanne'nin gücüne tanıklık ettikten sonra dikkatli olması gerektiğini anlar. Acaba Ash Spor Salonu maçını kazanabilecek mi?


Rustboro Spor Salonu Lideri olan Roxanne'nin gücünü ve yeteneğini öğrenen Ash, Hoenn Ligi'ne katılma yolundaki ilk Hoenn Salon Savaşı'na hazırlanır!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Roxanne
Tommy
Kenny
Anita





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani270.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani265.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Roxanne: [Resim: rsiconani074.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani008.gif][Resim: rsiconani010.gif][Resim: rsiconani011.gif][Resim: rsiconani013.gif][Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani027.gif][Resim: rsiconani032.gif][Resim: rsiconani035.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani048.gif][Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani060.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani090.gif][Resim: rsiconani100.gif][Resim: rsiconani104.gif][Resim: rsiconani106.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani123.gif][Resim: rsiconani132.gif][Resim: rsiconani133.gif][Resim: rsiconani157.gif][Resim: rsiconani160.gif][Resim: rsiconani161.gif][Resim: rsiconani163.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani187.gif][Resim: rsiconani189.gif][Resim: rsiconani192.gif][Resim: rsiconani194.gif][Resim: rsiconani215.gif][Resim: rsiconani216.gif][Resim: rsiconani220.gif][Resim: rsiconani235.gif][Resim: rsiconani238.gif][Resim: rsiconani239.gif][Resim: rsiconani240.gif][Resim: rsiconani258.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash ve arkadaşları Roxanne ile tanışırlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
maşallah bu diğer pokemonlar da ne :D utanmasalar tüm nesli alacaklarmış