Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 290 - All In A Day's Wurmple!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:All In A Day's Wurmple!
Japonca Adı:Double Battle & Double Wurmple!?!
Türkçe Adı : Günün Tamamında Wurmple

[Resim: genizet.png]

Hoenn Bölgesi'ndeki yolculuklarına devam eden kahramanlarımız ilk savaşlarını yapacakları Rustboro Şehri'ne yaklaşıyorlardı.

Dostlarımız ormanın içinden Rustboro Şehri'ne doğru ilerlerken May bir Wurmple ile karşılaşır. Ash, Wurmple hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Wurmple: Solucan Pokémon. Wurmple'ın temel besini ağaçların öz suyudur. Ayaklarının üzerindeki vantuzlar ile kayarak ilerler.

May, Wurmple'ı hem çok şirin bulduğu için hem de Wurmple'ın final formunun Beautifly olmasından dolayı Wurmple'ı yakalamaya karar verir. Ancak May hızlı davranamadığı için Wurmple'ı kaçırır. Dostlarımız öğle yemeği yemek için mola vermek isterler. Fakat May öğle yemeğine katılmayıp ormanda Wurmple aramak için dostlarımızdan ayrılır. May ormanda dans eden Bellossomları izlerken Beedrill sürüsünden kaçan Roket Takımı'yla karşılaşır. Beedrill sürüsü Roket Takımı'yla birlikte May'i de kovalamaya başlar. Beedrillerden kaçmayı başardıktan sonra Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. May, Roket Takımı'nın sloganını önemsemeyip gördüğü Wurmple'ın peşinden gider. May, savaş için Torchic'i gönderir. Fakat Wurmple yakalamak isteyen tek kişi sadece May değildir. Jessie de yarışmalara katılmak için Wurmple aramaktadır. Bu sebepten dolayı Jessie de Wurmple'ın peşinden gidip Seviper'ı gönderir. Seviper Zehirli Kuyruk kullanarak Wurmple'a saldırırken Torchic Gagalama kullanarak Seviper'ı durdurur. James savaşa Cacnea'yı dahil eder. Canea İğne Füzelerini, Seviper da Zehirli Kuyruğu'nu kullanarak Torchic'e saldırırlar. Ancak bir Heracross ortaya çıkıp saldırıları karşılar. Heracross'un eğitmeni karşılaşma ikiye bir olduğundan dolayı savaşta May'in tarafında yer alır. Heracross, Öfke Saldırısı kullanarak Seviper ve Cacnea'yı, Roket Takımı'yla birlikte havaya uçurur. Savaş sonrasında May eğitmene yardımlarından ötürü teşekkür ederken Wurmple'ın kaçtığını fark eder. Heracross'un eğitmeni May'e, Wurmple yakalama konusunda yardım etmeye karar verir. May ile eğitmen tanışırlar. Eğitmenin ismi Franklin'dir.

Bu sırada dostlarımız öğlen molasına devam etmektedirler. Max ve Brock öğlen yemeğini pişirirken Ash de Pikachu ile birlikte Demir Kuyruk saldırısını güçlendirmek için antrenman yapmaktadır. Ash antrenman yaparken bir eğitmen Ash'e meydan okur. Ash'le eğitmen tanışır. Eğitmenin ismi Franklin'dir. Savaşa aç olan Ash meydan okumayı kabul eder.
Bu sırada May, Franklin ile birlikte ormanda Wurmple aramaya devam etmektedir.

Ash ile Franklin teke tek savaş yerine çifte savaş yapmaya karar verirler. Yani her iki eğitmen de aynı anda sahada ikişer Pokémon bulundurabilecek. Brock savaşın kurallarını açıkladıktan sonra savaş başlar. Franklin savaş için Ariados'uyla, Yanma'sını kullanır. Ash ise seçimini Treecko ve Pikachu'dan yana kullanır. Ariados, Ağ Vuruşu'yla savaşa başlar. Treecko ve Pikachu saldırıyı atlatırlar. Yanma, Sonik Patlama kullanarak saldırıya geçer. Treecko saldırıyı atlatmayı başarır; fakat Pikachu, Ariados'un Ağ Vuruşu'na yakalanır. Treecko, Pikachu'yu Ağ Vuruşu'ndan kurtarır. Ariados ve Yanma tekrar saldırarak biri Gölge Saldırısı'nı biri de Yıldız saldırısını kullanır. Pikachu saldırıları atlatıp Yıldırım saldısırıyla Yanma'ya saldırır ve hedefi vurur. Fakat Ariados, Gölge Saldırısı'nı kullanarak Pikachu'ya karşılık verir. Saldırı sonrasında yere düşen Pikachu yeniden ayağa kalkmayı başarır.
Ariados'la Yanma yeniden birlikte saldırırlar. Pikachu ve Treecko da saldırıları atlatırlar. Treecko, Hızlı Saldırı kullanarak saldırıya geçer.

Ariados ise Ağ Vuruşu'nu Yanma da Sonik Patlama'yı kullanarak Treecko'yu durdurmaya çalışırlar. Treecko saldırıları zıplayarak atlatır. Pikachu, yeni öğrendiği Demir Kuyruk saldırısını kullanarak Yanma'yı yere serer ve saldırı sonrasında Yanma bayılır. Pikachu tekrar Demir Kuyruk kullanarak Ariados'a saldırır. Fakat Demir Kuyruk bu sefer etkili olmamıştır. Ariados, Pikachu'nun zayıflığını fırsat bilip yakın mesafeden Ağ Vuruşu'nu kullarak Pikachu'ya büyük hasar verir. Treecko, Çarpma saldırısı kullanarak Ariados'u yere savurur. Saldırıdan büyük hasar alan Ariados da savaşamayacak hale gelir. Böylece maçı Ash kazanır.

Bu sırada May hala ormanda Franklin ile birlikte Wurmple aramaktadır. May ve Franklin meyve yerken önlerinden bir Wurmple geçer. May, Wurmple'ı yakalamak için Torchic'i çağırır. Torchic Çarpma kullanarak Wurmple'ı havaya fırlatır. Saldırıdan sonra May PokéTopu'nu gönderir. Fakat May, Wurmple'a yeterince hasar vermediğinden dolayı Wurmple'ı yakalayamamıştır. PokéTopu'ndan çıkan Wurmple, Çarpma kullanarak karşı saldırı yapar. Torchic, Kor kullanarak Wurmple'ı geri püskürtür. Yere düşen Wurmple ayağa kalkmayı başaramayınca May tekrar PokéTopu'nu kullanarak bu sefer Wurmple'ı yakalar. May, Wurmple yakaladığı için sevinirken birden PokéTopu çalınır. Kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı, Wurmple'ın PokéTopu'nu çaldıktan sonra balonla kaçmayı dener. Franklin yardım için Heracross'u çağırır. Heracross boynuz saldırısını kullanarak balonu patlatır. Roket Takımı aşağıya düşerken balonun içinden bir PokéTopu düşer ve May hemen PokéTopu'nu yakalar.

Jessie yeniden PokéTopu'nu çalmak için Seviper'ı gönderir. James de seçimini Cacnea'dan yana kullanır. Torchic Kor kullanarak saldırır. Cacnea ve Seviper saldırıyı atlatırlar. Cacnea, İğne Füzesi'ni kullanarak Torchic'i yere düşürür. Yere düşen Torchic kendini toparlayamadan Seviper Zehirli Kuyruk'la Torchic'e saldırmayı dener. Fakat Heracross saldırıyı geri püskürtür. May savaşın ikiye iki olması için Wurmple'ı da savaşa dahil eder. Wurmple Ağ Vuruşu'nu kullanarak Seviper ile Cacnea'nın hareket edememelerini sağlar. Torchic de Kor saldırısıyla Cacnea ve Seviper'ı yere savurur. Heracross Mega Boynuz'unu kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

May, Franklin ile birlikte dostlarımızın yanına döner. Fakat dostlarımız Franklinler birbirlerine çok benzedikleri için şaşırırlar. Franklinlerden birisi korucu, diğeri ise ormancıdır. Dostlarımız ikiz kardeşler ile kısa bir sohbetten sonra Ash'in Spor Salonu maçı için yeniden Rustboro Şehri'ne doğru yola çıkarlar.
Dostlarımız Rustboro Şehri'ne ilerlerken Roket Takımı bir Wurmple bulur. Jessie, Wurmple ile savaşmadan direk PokéTopu'nu göndererek Wurmple'ı yakalar.


May ilk Pokémon'unu yakaladı ve kahramanlarımız yeni arkadaşları Wurmple ile Rustboro Şehri'ne doğru ilerlemektedirler.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Forrest Franklin
Forrester Franklin





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani265.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani265.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Janet: [Resim: rsiconani267.gif]


Forrest Franklin: [Resim: rsiconani214.gif]


Forrester Franklin: [Resim: rsiconani168.gif][Resim: rsiconani193.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani013.gif][Resim: rsiconani014.gif][Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani265.gif]




[Resim: olaylar.png]
- May, Wurmple yakalar.
- Ash, ilk kez Hoenn'de 2 ye 2 maç yapar.
- Jessie, Wurmple yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga