Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 289 - All Things Bright and Beautifly!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:All Things Bright and Beautifly!
Japonca Adı:Contest! Beautifly's Magnificent Battle
Türkçe Adı : Her Şey Parlak ve Güzel!

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları Hoenn Bölgesi'nde seyahat ederlerken Rustboro Şehri Spor Salonu'nun yakınlarda olduğunu bildiklerinden dolayı çok heyecanlıydılar.

Dostlarımız uzun bir yolculuktan sonra Rustboro Koridoru'na ulaşırlar. Ash, ilk Spor Salonu maçını yapacağından dolayı çok heyecanlıdır. Dostlarımız ilerlerken bir Pokémon Yarışması görürler. Dostlarımız Pokémon Yarışması'na bakarken bir Beutifly, May'e çarpar. Ash, Beautifly hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Beautifly: Kelebek Pokémon'u. Beautifly'ın çiçeklerden polen çekmek için uzayabilen uzun, ince bir burnu vardır.

Beautifly, May'in başında gezindiği için May rahatsız olur. Beautifly'ın eğitmeni gelip Beautifly'ı, May'in başından alır. Ancak eğitmenin yanında bir başka yarışmacı daha vardır. Dostlarımız eğitmen ve arkadaşıyla tanışırlar. Beautifly'ın eğitmeninin ismi Janet'dir, arkadaşının ismi ise Chaz'dır. Chaz dostlarımıza Pokémon yarışmalarından bahseder. Ash, Janet'e yarışmaların neden normal savaşlardan farklı olduğunu sorar. Janet yarışmalarda saldırılarının gücünün önemli olmadığını saldırıların güzelliğinin önemli olduğunu söyler. Dostlarımız hep birlikte Pokémon yarışmasına katılmaya karar verirler. Ancak dostlarımız yarışmadan geç haberdar oldukları için yarışmaya katılamazlar. Ama Janet dostlarımıza birer izleyici kartı çıkartır. Böylece dostlarımız da yarışmayı izleyebilirler. Dostlarımız izleyici kartlarını aldıktan sonra May yarışmaya katılamadığı için çok üzülür. Ancak Janet, May'i yarışmaya yardımcısı olarak kayıt ettirir.

May yardımcı olarak yarışmaya katılacağına sevinirken Chaz ile Ash, Rustboro Şehri Spor Salonu hakkında konuşurlar. Ash, Chaz'a Spor Salonu maçında Pikachu'yu kullanacağını söyler. Chaz işinin zor olacağını çünkü Rustboro Spor Salonu'nun bir Kaya Pokémon'u salonu olduğunu söyler. Ash, Pikachu'ya, Chaz'ın yardımıyla Demir Kuyruk öğretmek için çalışmalara başlar.

Bu sırada Rustboro Pokémon yarışmasının kısa bir süre sonra başlayacağının duyurusu yapılır. Janet, May'e yarışma kurallarını anlatır ve bir süre sonra Janet ile May sahneye çıkar. Beautifly göz alıcı bir Parlama saldırısı kullanır. Parlama saldırısından sonra May ve Max'in fırlattığı raketleri vurmak için Ağ Vuruşu'nu kullanır. Ardından Beautifly, Gizli Güç kullanarak sahneden ayrılır. Ancak yarışmaya katılanlar sadece dostlarımız değildir. Roket Takımı da kılık değiştirerek yarışmaya katılmıştır.

Jessie, Seviper'ı seçer ama Seviper'ın hangi saldırıları kullanabileceğini bilmediği için 0 puan alarak sahneden ayrılır. Yarışmanın sonunda Janet ve Chaz finale kalırlar. Hakemin finali başlatmasıyla Chaz, Venomoth'u seçer ve Janet de Beautifly'ı çağırır. Venomoth ilk olarak Sersemletme Tozu'yla başlar. Beautifly ise buna Fırtına ile karşılık verir. May saldırıların çarpışması sonrasında Chaz'ın Janet'tan daha çok puan kaybettiğini fark eder. Max, May'e Fırtına saldırısının daha çok puan değerinde olduğunu söyler. Beautifly Gizli Güç kullanarak karşı saldırıya geçer. Venomoth saldırıyı uçarak atlatmayı dener; fakat başaramaz ve vurulur. Saldırı sonrasında Chaz çok puan kaybetse de Venomoth Psişik Işın kullanarak sahaya geri döner. Bu sefer Beautifly büyük hasar görür ve yere savrulur. Beautifly, Sabah Güneşi'ni kullanarak toparlanır. Beautifly'ın Sabah Güneşi çok göz alıcı ve güzel bir saldırı olduğundan Chaz puan kaybeder. Venomoth, tekrar Psişik Işını'nı kullanır ve Beautifly da buna Gizli Güç ile karşılık verir. Saldırıların çarpışması sonrasında bir patlama oluşur. Fakat her iki eğitmen de eşit puan kaybeder. Beautifly göz alıcı Parlama saldırısını tekrar kullanır. Venomoth Kafa Karıştırma kullanarak Beautifly'ı engellemeye çalışırken 5 dakikalık yarışma sona erer. Puanların hesaplanması sonucunda kazanan Janet olur.

Yarışma sonrasında saha aniden sise bürünür. Kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söyleyerek Beautifly ile Venomoth'u çalar. Jessie, Seviper'ı gönderir. Bu sırada Pikachu, Demir Kuyruk'unu kullanarak saldırıya geçer. Fakat Pikachu, Demir Kuyruk'u tam olarak öğrenemediği için saldırı başarısız olur. Bu yüzden May, Seviper'ı durdurması için Torchic'i gönderir. Torchic, Çarpma saldırısıyla Seviper'ı geri püskürtür. Ardından da Kor saldırısını kullanarak Beautifly ile Venomoth'un içinde olduğu ağı parçalar. Venomoth ve Beautifly Çifte Fırtına kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Janet, yarışmanın ödülü olan Rustboro Kurdelesi'ni alır. Pokémon yarışmasını izledikten sonra dostlarımız Janet ve Chaz ile vedalaşarak Rustboro Şehri'ne doğru ilerlemeye devam ederler.


Pokémon Yarışması Janet ve Chaz için olduğu kadar Ash ile May için de olaylı geçti. Pikachu'nun yeni bir saldırı öğrenmesinin yanı sıra May de Pokémonların albenisi hakkında çok şey öğrendi. Acaba onları Rustboro Spor Salonu'nda neler bekliyor?




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Janet
Chaz
Contesta
Bay Sukizo





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Janet: [Resim: rsiconani267.gif]


Chaz: [Resim: rsiconani049.gif][Resim: rsiconani161.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani038.gif][Resim: rsiconani053.gif][Resim: rsiconani124.gif][Resim: rsiconani180.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani218.gif][Resim: rsiconani235.gif][Resim: rsiconani239.gif][Resim: rsiconani261.gif][Resim: rsiconani270.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Pikachu, Demir Kuyruk kullanmayı öğrenir.
- May bir Beautifly istediğinin farkına varır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga