Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 288 - The Lotad Lowdown
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:The Lotad Lowdown
Japonca Adı:Lotad and the Three Sisters of the Flower Shop!
Türkçe Adı : Lotad'ın İç Yüzü

[Resim: genizet.png]

Hoenn Ligi için sıkıca çalışan kahramanlarımız yine de rahatlamak için kendilerine zaman ayırabiliyorlardı. Tabii fırsatlar elverdiğince.

Bugün dostlarımızı gölde yüzerken buluyoruz. Dostlarımız eğlenirken yanlarına bir Lotad sürüsü gelir. Dostlarımız ilk başta Lotadlardan korkup gölün içinden çıkıp kıyıya gitmeyi düşünürler. Ancak sonradan Lotadlar'ın sadece oyun oynamak istediklerini anlarlar. Ash, Lotadlar hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Lotad: Su bitkisi Pokémon'u. Lotadlar göl ve gölet gibi ıslak kıyılarda yaşarlar.

Dostlarımız gölün içinden çıktıktan kısa bir süre sonra Lotadlar da gölün içinden çıkıp dostlarımızın yanına giderler. Lotadlar, Su Tabancası kullanarak dostlarımız için güzel bir gösteri yaparlar. Gösteri sonrasında küçük bir kız dostlarımızın yanına gelip göle girdikleri için dostlarımıza ceza vermek ister. Fakat daha sonra yanlış anlamayı düzeltip kızın evine giderler.

Kızın ablası, küçük kızı dostlarımıza kötü davrandığı için azarlar. Kızlar ve dostlarımız tanışırlar. Küçük kızın ismi Natalie ve ablasının ismi de Nicole'dir. Nicole dostlarımızı yemeğe davet eder. Karınları aç olan dostlarımız bu daveti hemen kabul ederler. Nicole dostlarımızı diğer kız kardeşiyle tanıştırır. Onun ismi de Rita'dır. Dostlarımız karınlarını tıka basa doyurduktan sonra hep birlikte bahçeye çıkarlar. Bahçedeki temiz havadan yararlanmaları için Pokémonlar'ını da dışarıya çağırmaya karar verirler. Bu sırada Rita, eskiyen su borularının değiştirilmesi gerektiğini söyler. Nicole çok zor bir iş olduğunu düşünerek biraz endişelenir. Ancak Lotadlar ile dostlarımız kız kardeşlere yardım etmeye karar verirler ve hemen işe koyulurlar. Dostlarımız, Lotadlar ile birlikte bahçeye su taşımaya başlarlar. Ancak Lotadlar'dan birisi vücudunu hareket ettirmek istemediğinden dolayı kafasındaki suyu bahçeye dökmeyi başaramamıştır. Bunu gören Brock, Lotad'a yardımcı olur. Böylece Brock'un ufak bir yardımı sayesinde Lotad suyu bahçeye dökmeyi başarır.

Kız kardeşlere yardım ettikten sonra Lotadlar göle geri dönerler. Ancak bahçede Brock'un yardım ettiği Lotad dostlarıyla beraber göle dönmemiştir. Bu sırada Nicole dostlarımıza Natalie'nin birkaç saat önce Turunç meyvesi bulmaya gittiğini ve geri gelmediğini söyler. Dostlarımız hemen Natalie'yi aramak için ormana giderler. Dostlarımız ormana giderken Brock'un yardım ettiği Lotad de onların peşinden gider. Dostlarımız Lotad'i de aralarına alarak Natalie'yi aramaya devam ederler.

Bu sırada Natalie ormanda aradığı Turunç meyvesini bulmayı başarmıştır. Ama görünüşe göre vahşi bir Beedrill ile başı beladadır. Beedrill, Natalie'ye saldırıya geçtiği sırada Brock, Forretress'i gönderir. Forretress, Hızlı Dönüş kullanarak Beedrill'i geri püskürtür. Beedrill, Forretress ile savaştıktan sonra uçarak uzaklaşır. Dostlarımız ormandan çıkarken gölde Roket Takımı'nı görürler. Roket Takımı vakit kaybetmeden Lotadları yakalamak için harekete geçer. Dostlarımız ne yapacaklarını düşünürken bizim Lotad göle girer ve Pikachu da onun üstüne biner. Bu sırada Roket Takımı gemiyle Lotadları yakalamaya başlamıştır; ancak Lotad ve Pikachu, Roket Takımı'na yetişmeyi başarır. Pikachu, Roket Takımı'nı oyalamak için onların karşısına çıkar. Roket Takımı, Pikachu ile oyalanırken Lotad, Su Tabancası'nı kullanarak gemide bir delik açar. Yakalanan Lotadlar deliği kullanarak geminin içinden çıkarlar. Lotadlar gemiden çıktıktan sonra Pikachu Yıldırım saldırısını kullanarak bir kez daha Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız üç kız kardeş ile vedalaşarak Rustboro Şehri'ne doğru yeniden yola çıkarlar. Ancak dostlarımız giderken bizim Lotad de Brock'un yanına gelir. Brock, PokéTopu'nu kullanarak Lotad'i yakalar. Böylece aralarına bir yeni arkadaş daha katarak dostlarımız yeniden Rustboro Şehri'ne doğru yola çıkarlar.


Kahramanlarımız yanlarına başka bir arkadaş daha katarak ilerlemeye devam ederken Brock, Lotad adında yeni bir arkadaş daha edinmiş oldu. Artık Rustboro Şehri ve Hoenn Ligi'ndeki ilk Spor Salonu'na çok yakınlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Natalie
Nicole
Rita





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani270.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Natalie: [Resim: rsiconani270.gif]


Nicole: [Resim: rsiconani270.gif]


Rita: [Resim: rsiconani270.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Brock bir Lotad yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga