Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 287 - A Bite To Remember
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Bite To Remember
Japonca Adı:Mightyena and Poochyena! Mystery of Evolution!
Türkçe Adı : Unutulmayacak Bir An

[Resim: genizet.png]

Bugün dostlarımızı nehir kenarında vahşi Pokémonları izlerken buluyoruz.

Dostlarımız vahşi Pokémonları izlerken Max yüksek sesle konuşmaya başlar. Max'in konuşmasından sonra vahşi Pokémonlar kaçarlar. Vahşi Pokémonlar kaçtıktan sonra dostlarımız daha fazla Pokémon görebilmek için yola koyulurlar. Dostlarımız başka Pokémonlar bulurlar. Ancak Max, Pokémonlara çok yaklaştığı için Pokémonlar korkup kaçarlar. Dostlarımız Pokémonlar hakkında konuşurlarken garip bir ses duyarlar. Dostlarımız sesin nereden geldiğini anlamaya çalışırken karşılarına üç tane Mightyena çıkar. Fakat Mightyenalar pek dost canlısı gibi görünmemektedirler. Ash, Mightyenalar hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Mightyena: Isırık Pokémon'u. Mightyena, Poochyena'nın evrimleşmiş halidir. Avlarını yakalamak için birlikte çalışıp sürüler halinde dolaşırlar.

Dostlarımız kaçmak yerine Mightyenalar ile savaşmaya karar verirler. Brock savaş için Forretress'i gönderir. May de seçimini Torchic'den yana kullanır. Pikachu Yıldırım Saldırısı ile başlar. Mightyena saldırıyı atlatıp Kafa Darbesi'yle Pikachu'yu yere savurur. Forretress, Çarpma saldırısıyla karşı saldırıya geçerken aniden çok hızlı bir Poochyena ortaya çıkıp Torchic ve Forretress'i etkisiz hale getirir.

Dostlarımız Pokémonların neden kendilerine saldırdıklarını anlamaya çalışırken bir kız Mightyenelar ile Poochyena'yı durdurup dostlarımıza tüm ormanın Pokémon Korusu olduğunu söyler. Dostlarımız sadece Rustboro Şehri'ne gitmek için ormandan geçtiklerini söylerler. Küçük bir yanlış anlaşılmadan sonra dostlarımızla kızla tanışırlar. Kızın ismi Katrina'dır. Ayrıca Katrina Pokémon Korusu'nun koruyucusudur. Dostlarımız Katrina ile birlikte Koru Merkezi'ne giderler. Ash, Katrina'nın, Poochyena'sı hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.


Poochyena: Isırık Pokémon'u. Poochyena, Mightyena'nın gelişmemiş formudur. Isırma gücü diğer Pokémonlara kıyasla daha güçlüdür. Ve düşmanları yorulana kadar onları takip etme sabrına sahiptir.

Max, Poochyena'nın kısa zamanda Mightyena'ya evrimleşeceğini düşünür. Katrina, Poochyena'nın diğer Mightyenalar ile aynı zamanda doğduğunu Poochyenaların hep birlikte Mightyena'ya evrimleştiklerini, fakat yerde yatan Poochyena'nın sürekli Çalım saldırısı kullanmasından dolayı savaşlardan uzak kalıp gelişemediğini söyler.

Dostlarımız Katrina ile Pokémon evrimleri hakkında sohbet ederler. May sohbet ederken Torchic'in evrimleşince neye dönüşeceğini merak edip Pokédex'ine göz atar.


Combusken: Genç kümes hayvanı Pokémon. Combusken, Torchic'in evrimleşmiş formudur. Combusken bacakları sayesinde çok güçlü ve hızlı tekmeler atabilir.

Dostlarımız Pokémon evrimi hakkında konuştuktan sonra Max, Poochyena'nın evrimleşip Mightyena'ya dönüştüğünü görmek için Koru Merkezi'nde kalmak ister. Dostlarımız da Max'in bu isteği üzerine Koru Merkezi'nde kalırlar. Max, Poochyena'nın, Mightyena'ya evrimleşmesi amacıyla Poochyena'ya Isırık saldırısını kullanabilmesi için antrenman yaptırır. Fakat antrenman hüsranla sonuçlanır. Çünnkü Poochyena, Isırık saldırısını kullanmayı başaramamıştır. Dostlarımız, Max'e evrimin bir anda gerçekleşmeyeceğini anlatırken Katrina dostlarımızın konuşmasına dahil olup Koru'da bulduğu Pokémon yakalama tuzaklarından bir parça gösterir. Bu sırada Max, Poochyena'yı evrimleştirmek için koruda savaşacak Pokémonlar ararken Roket Takımı tarafından izlenildiğinin farkında değildir.

Roket Takımı kılık değiştirip bir makine ile Max'n karşısına çıkar. Max araştırmacıların Roket Takımı olduğunu fark edemeyip onlara inanır. Araştırmacı kılığına giren Roket Takımı, Max'e gizli evrim araştırmasından bahseder. Meowth'ı evrim makinesinin içine sokarlar. Daha sonra Meowth, Persian kılığına girmiş bir şekilde makineden çıkar. Fakat Max, Meowth'ın gerçekten evrimleştiğini düşünür. Araştırmacılar aynı Persian'ı tekrar evrim makinesine sokarlar. Persian, Sunflora'ya evrimleşince Max evrim makinesinin sahte olduğunu anlayıp Poochyena ile birlikte koruya geri dönmek ister. Ancak Roket Takımı hızlı davranıp Poochyena'yı çalar. Poochyena'yı çalan Roket Takımı araştırmacı kılığından çıkınca Max her şeyin bir tuzak olduğunu anlar.

Max'in başı belaya girdiği sırada dostlarımız Max'in yanına gelirler. Dostlarımız Roket Takımı'nı görünce korudaki hırsızların Roket Takımı olduğunu anlarlar. Roket Takımı sloganını söyleyip balona bindikten sonra giderken Pikachu'yu da çalarlar. Ash, Roket Takımı'nı durdurması için Taillow'u gönderir. Max, Poochyena'ya ağı Isırık saldırısıyla parçalayabileceğini söyler. Poochyena, Max'in sözleriyle kendine olan güvenini kazanıp ağı ısırarak parçalar. Ağ parçalanınca Poochyena ile birlikte Roket Takımı'nın korudan çaldığı diğer Pokémonlar da serbest kalır. Bu sırada Taillow da Pikachu'yu kurtarır. Pikachu Yıldırım saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurduktan sonra Isırık saldırısını kullanmayı başaran Poochyena da evrim geçirip Max'in yardımları sayesinde Mightyena'ya dönüşür.
Böylece Pokémon evrimini görmek isteyen Max, Poochyena'nın Mightyena'ya dönüşmesini yakından izler. Korudaki maceralarından sonra dostlarımız yeniden Rustboro Şehri'ne doğru olan yolllarına devam ederler.


Güven ve biraz sabır sayesinde Max ve May ilk defa Pokémon evrimini gördüler. Yolculukları devam ederken Pokémon Dünyası'nın daha bir sürü sırrına tanık olacaklarından emindiler.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Katrina





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Katrina: [Resim: rsiconani261.gif][Resim: rsiconani262.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani038.gif][Resim: rsiconani046.gif][Resim: rsiconani128.gif][Resim: rsiconani161.gif][Resim: rsiconani162.gif][Resim: rsiconani163.gif][Resim: rsiconani167.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani185.gif][Resim: rsiconani190.gif][Resim: rsiconani198.gif][Resim: rsiconani234.gif][Resim: rsiconani263.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani298.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Max'in arkadaş olduğu Poochyena evrim geçirip Mightyena'ya dönüşür.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga