Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 286 - You Said A Mouthful!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:You Said A Mouthful!
Japonca Adı:The Greatest Pelipper Show in History!
Türkçe Adı : Çok Ağız Dolusu Konuştun!

[Resim: genizet.png]

Hala Pokémon ustası olmaya çabalan Ash, Hoenn Bölgesi’ne yolculuğunda yanına yalnızca Pikachu’yu alarak devam etti. Oraya varınca Litleroot Kasabası’nda Profesör Birch ile tanıştı. Ayrıca kendi Pokémon yolculuğuna yeni başlayan May ve onun küçük kardeşi Max ile. Bu üçü yolculuklarına başladıkları zaman Brock’la karşılaşmaları çok da uzun sürmedi. Birlikte Hoenn Bölgesi’nde bir çok macerayı keşfetmek üzere yola çıktılar. Yolculuk boyunca Ash, Petalburg Korusu’nda inatçı bir Taillow’u yakalamayı başardı. Aynı şekilde Treecko’yu da. Treecko’nun soğukkanlı, aklı başında ve güçlü bir yapıya sahip olması kahramanlarımızı savunmada onu bir numara yapıyordu. Ash’in arkadaşlarının sayısı artmaya devam ederken onların gelmelerini bekleyen Hoenn Bölgesi’nin ilk salonunun olduğu Rustboro Şehri’ne olan yolculuklarına devam ediyorlar.

Dostlarımız Rustboro Şehri’ne doğru ilerlerken bir tabela dikkatlerini çeker. Tabelaya göre dünyanın en güçlü Pokémon'u ilerideki Spor Salonu’nda bulunmaktadır. Dostlarımız yazıyı okuduktan sonra hemen Spor Salonu’na giderler. Dostlarımız Spor Salonu’ndan korkarak çıkan bir çocuk görürler ve çocuğun tabelada bahsedilen Pokémon'a karşı savaşta kaybettiğini düşünürler. Ash hemen içeriye girip dünyanın en güçlü Pokémonu'na meydan okur. Ash’in meydan okumasından sonra bir Pelipper ile Pokémon eğitmeni ortaya çıkar. Eğitmen ve dostlarımız tanışırlar. Eğitmenin ismi Anthony’dir. Ash, Pelipper hakkında bilgi edinmek için Pokédex’ine göz atar.

Pelipper: Su kuşu Pokémon'u. Pelipper uzun mesafeler boyunca ağzındaki küçük maddeleri taşır ve yorulduğunda su üzerinde durarak dinlenir.

Kısa bir laf dalaşından sonra Ash ve Anthony savaşa başlarlar. Ash seçimini Treecko’dan yana kullanır. Anthony ise Pelipper’ini kullanır. Pelipper Kanat Saldırısı'yla savaşa başlar. Treecko saldırıyı atlatmayı başarır. Pelipper Sarmaşık Kırbacı kullanarak tekrar saldırır. Dostlarımız bu hamleye çok şaşırır. Çünkü Su ve Uçan tip olan Pelipper’in Çimen tipi hamleler kullanamaması gerekir. Treecko saldırıyı atlatmayı dener; ancak Sarmaşık Kırbacı'na yakalanır. Pelipper Sarmaşık Kırbacı'na yakalanan Treecko’yu havada döndürdükten sonra yere savurur. Bu güçlü saldırıdan sonra Treecko savaşamayacak hale gelir. Ash uçuş tipi Pokémon'a karşı uçuş tipi Pokémon olan Taillow’u seçer. Taillow Gagalama ile savaşa başlar. Pelipper, Alev Püskürtücüsü'nü kullanarak Taillow’u yere düşürür. Yere düşerek büyük hasar gören Taillow da savaşamayacak hale gelir. Dostlarımız, bu sefer de Pelipper'in Alev Püskürtücüsü kullanmasına bir hayli şaşırırlar. Uçuş-Su tipi olan Pelipper’in Çimen ve Ateş tipi hamleler kullanabilmesinin imkansız olduğunu düşünürler.

Ash, son çare olarak Pikachu’yu seçer. Pikachu, Yıldırımı'nı kullanarak savaşa başlar. Pelipper, Yıldırım saldırısına Yıldırım saldırısı kullanarak karşılık verir. Yıldırım saldırılarının çarpışması sonrasında büyük bir patlama oluşur. Patlamadan sonra her iki Pokémon da büyük hasar görerek yere düşer. Dostlarımız büyük hasar alan Pikachu’yu hemen Pokémon Merkezi’ne götürürler.

Dostlarımız Spor Salonu’ndan ayrıldıktan sonra Pelipper ile Pikachu’nun savaşını izleyen Roket Takımı aniden Anthony’nin karşısına çıkıp sloganını söylemeye başlar. Pelipper Roket Takımı’na karşı Sarmaşık Kırbacı'nı kullanarak saldırıya geçer. Roket Takımı savunma robotunu kullanarak Sarmaşık Kırbacı'nı çeker. Ancak Sarmaşık Kırbacı biraz zorlandıktan sonra Pelipper’ın ağzından bir Bellsprout çıkar. Roket Takımı Pelipper’ın ağzından çıkan Bellsprout’ı görünce çok şaşırır. Bellsprout ağzından düştükten sonra Pelipper’in kafası karışır. Meowth bunu fırsat bilip Pelipper’i yakalar. Yakalandıktan sonra Pelipper ağzını açar. Bu sefer Pelipper’ın ağzının içinden Magby ve Magnemite çıkar. Roket Takımı, Anthony’e şantaj yapar. Anlaşmaya göre Anthony, Roket Takımı’nın istediklerini Pelipper’a yaptıracaktır. Karşılığında Roket Takımı, Pelipper ve Anthony’nin sahtekar olduğunu kimseye söylemeyecektir.

Bu sırada Pokémon Merkezi’nde Pikachu’nun tedavisi devam etmektedir. Dostlarımız Pikachu için endişelenirken Hemşire Joy, Pikachu’nun yeteri kadar dinlenip gücünü kazandığını söyler. Dostlarımız Pikachu’nun iyileşmesine sevinirken Pokémon Merkezi’nde Pelipper’a yenildikten sonra Pokémonları kaçırılan eğitmenleri görürler. Dostlarımız neler olduğunu öğrenmek için hemen Spor Salonu’na giderler.

Roket Takımı kılık değiştirerek dostlarımızın karşısına çıkıp Pelipper ile Ash’e meydan okurlar. Pelipper ve Pikachu savaşa başlarlar. Pelipper, Sarmaşık Kırbacı'nı kullanır. Pikachu saldırıyı atlatır. Pelipper, Duman Perdesi'ni kullanarak Pikachu’nun etrafı görmesini engeller. Ancak Duman Perdesi'nden dolayı Pelipper de bir şey göremediği için saldırıya geçememiştir.
Pelipper, Duman Perdesi yok olduktan sonra Jilet Yapraklarını kullanır. Pikachu saldırıları atlatmaya devam ederken Max, Pelipper’in hile yaptığını düşünerek Spor Salonu’nun içine girer. Max Spor Salonu’na girdiğinde tıkırtılar duyar. Max tıkırtılar duyduğu odaya girdiğinde eli ayağı bağlı bir şekilde yerde yatan Anthony’i görür. Bu sırada Pikachu ile Pelipper’in savaşı devam etmektedir. Pikachu saldırıları atlatmaya devam ederken enerjisi tükenmeye başlar. Max yanında Anthony ile savaş alanına gelir. Anthony her şeyin kendi hatası olduğunu söyler. Bu sırada Pelipper, Roket Takımı’nın komutuyla Su Tabancası'nı kullanır. Fakat Pelipper’ın ağzında çok fazla PokéTopu olduğu için Pelipper’ın kafası karışır ve kontrolsüz bir şekilde Su Tabancası'nı kullanmaya başlar. Böylece Su Tabancası Roket Takımı’nı da vurur.

Dostlarımız sonunda Jessie, James ve Meowth’ı tanırlar. Pelipper kontrolü kaybedince ağzındaki PokéTopları yere düşer. Roket Takımı her şey ortaya çıkınca PokéToplarını alarak balonla kaçar. Pelipper, Roket Takımı’nın peşinden gidip PokéTopların içinde olduğu çuvalı geri alır. Roket Takımı, Pikachu’yu yakalamak için robotunu devreye sokar. Pikachu Yıldırım Saldırısı'yla karşı koymayı dener; ancak her zamanki gibi robot elektriğe karşı bağışıklı olduğundan saldırıdan etkilenmez. Pelipper elektriğin balonu vurabilmesi için balona önce Su Tabancası'nı kullanarak saldırır. Sonra da Pikachu, Yıldırımı'nı kullanır ve balon ıslak olduğundan dolayı Pikachu’nun saldırısı hedefi vurur. Yıldırımdan dolayı bir patlama oluşur ve patlama sonrasında Roket Takımı bir kez daha havaya uçar.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız PokéToplarını Anthony ile birlikte eğitmenlerine geri verirler. Tüm olanlardan sonra dostlarımız Anthony ile vedalaşarak Rustboro Şehri’ne doğru ilerlemeye devam ederler.


Dünyanın en güçlü Pokémon'u efsanesi sadece bir hayal olabilir. Ama asıl gerçek, eğitmenler arasında arkadaşlık ve yoldaşlığın kazanılmasıdır. Böylece kahramanlarımız Rustboro Şehri’ne doğru seyahatlerine devam ederler. Acaba yolculukları devam ederken kahramanlarımızı daha nasıl arkadaşlıklar bekliyor?




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Anthony





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Anthony: [Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani081.gif][Resim: rsiconani240.gif][Resim: rsiconani279.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani263.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash hileci bir eğitmen ile resmi olmayan bir Spor Salonu maçı yapar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga