Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 284 - A Tailt With A Twist
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Tail With A Twist
Japonca Adı:Seviper VS Treecko! Strike Of Death!
Türkçe Adı : Dönen Kuyruk

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları hala Rustboro Şenri'ndeki Hoenn Bölgesi'nin ilk Spor Salonu'na giderken ormanın içinde yemek arası verdiler. Her zamanki gibi Brock'un hızlıca yapılmış nefis yemeği onları hayrete düşürmüştü.

Dostlarımız Pokémonlarını yemek için dışarıya çağırırlar. Ancak Treecko henüz diğer Pokémonlara uyum sağlayamamış gibidir. Dostlarımız yemek yerken Torchic elmasını ağaçların arkasına düşürür. Torchic elmanın peşinden giderken bir Seviper ile karşılaşır. Seviper, Torchic'in elmasını yedikten sonra Torchic'e karşı Çiğneme saldırısını kullanmayı dener. Ancak Treecko saldırıyı karşılar. Treecko, Seviper'a saldırırken Seviper saldırıyı atlatıp tekrar Torchic'e yönelir. Torchic'in sesini duyan dostlarımız hemen çalıların arkasına giderler. Ash, Seviper hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Seviper: Sivri dişli yılan Pokémon. Seviper sinirli davranışlarıyla bilinir. Düşmanlarının vücutlarını sararak etkisiz hale getirirler.

Torchic'i, Seviper'in kuyruğundan kurtarmak için dostlarımız Pokémonlarını gönderirler. Ancak Seviper akıllı davranıp Sis saldırısı kullanarak Torchic'i de beraberinde götürerek uzaklaşır. Treecko ağacın tepesine tırmanıp Seviper'in yerini bulur ve kuyruğuyla ona saldırarak Seviper'ı yere savurur. Yere savrulan Seviper'ın kuyruğu açılır böylece Torchic kurtulur. Treecko, Torchic'i May'in yanına götürür. Treecko tarafından devrilmeyi hazmedemeyen Seviper aniden ortaya çıkıp Zehirli Kuyruk saldırısıyla Treecko'yu ağaca fırlatır. Büyük hasar gören Treecko saldırıdan sonra ayağa kalkmayı başaramamıştır. Seviper, Çiğneme saldırısıyla Treecko'ya saldırırken Taillow Kanat saldırısını kullanarak Seviper'ı geri püskürtür. Forretress, Delme saldırısıyla Seviper'ı etkisiz hale getirmeye çalışır. Ancak Seviper bundan pek etkilenmez. Son olarak Pikachu, Yıldırım saldırısıyla Seviper'ı devirir. Seviper toparlanıp hızlıca ormanın içine doğru gider. Seviper'ın doğrudan isabet eden Zehirli Kuyruğu'ndan büyük hasar alıp ağaca savrulan Treecko hala ayağa kalkmayı başaramamıştır. Dostlarımız yapılacak en doğru şeyin Treecko'yu en yakın Pokémon Merkezi'ne götürmek olduğuna karar verirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Gligar

Bu sırada Seviper'ın savaşını izleyen Roket Takımı Seviper'ı yakalamaya karar verir. Roket Takımı, Seviper'ı yakalamak için bir tuzak kurar. Ancak Roket Takımı kendi kazdıkları tuzağa kendisi düşer ve Seviper'ı yakalamayı başaramazlar. Çukurdan çıkan Roket Takımı yeniden Seviper'ın peşinden gider. Roket Takımı bu kez tuzak kurmak yerine Seviper'ı direk bir ağ ile yakalamayı dener. Ancak Seviper ağı ısırarak parçalar. Roket Takımı yemek molası verip Seviper'ı yakalamak için yeni bir plan kurarken Seviper ortaya çıkıp Jessie'nin kurabiyesini elinden alır. Kurabiyesinin çalınmasına çok sinirlenen Jessie, savaş için Wobbuffet'i gönderir. Wobbuffet, Seviper'a karşı bir şey yapamayınca Jessie, Meowth'ı sahaya sürer. Ancak Meowth da Seviper'a karşı bir şey yapamaz. Seviper, Zehirli Kuyruk saldırısıyla Meowth'ı Jessie'nin üstüne fırlatır. Jessie, Meowth üstüne düştüğü için elindeki son kurabiyeyi elinden bırakır. Jessie kurabiyenin peşinden giderken saçları Seviper'ın ağzının içine girer. Seviper hem kurabiyeyi hem de Jessie'nin saçlarını yer. Öfkeden çılgına dönen Jessie fiziksel gücünü kullanarak Seviper'a saldırır. Jessie, Seviper'a o kadar çok hasar verir ki Seviper'ın ayağa kalkacak gücü bile kalmamıştır. Jessie aklını kullanır ve Seviper'ın bayılmasını fırsat bilip PokéTopu'nu kullanarak Seviper'ı yakalar.

Bu sırada Treecko hala tedavi olmaktadır. Hemşire Joy, Ash'e Treecko'nun iyi olacağını sadece biraz dinlenmesi gerektiğini söyler. Dostlarımız Hemşire Joy ile konuşurken Hemşire Joy, Treecko'nun odasından kaçtığını fark eder. Dostlarımız hemen Treecko'yu aramaya başlarlar. Max, dışarda Treecko'nun bandajlarını görür ve böylece dostlarımız Treecko'nun gittiği yöne doğru ilerlemeye başlarlar. Dostlarımız Treecko'yu antrenman yaparken bulurlar. Treecko, Seviper'a karşı kaybetmeyi hazmedemediğinden dolayı savaş için hazırlanmaktadır. Treecko uzun bir antrenmandan sonra rakibine vurmadan önce vurma gücünü 3 katına çıkartmanın yolunu bulmayı başarır. Ash, Treecko'nun yanına giderken kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söyleyerek Pikachu'yu çalar. Ash, Pikachu'yu kurtarmak için Taillow'u seçer. James seçimini Cacnea'dan yana kullanır. Cacnea, İğne Füzesi'ni kullanarak savaşa başlar. Taillow saldırıyı atlatıp Gagalama ile karşılık verir. Jessie savaşa Seviper'ı dahil eder. Dostlarımız Seviper'ı Roket Takımı'nın elinde görünce bir hayli şaşırırlar.

Treecko ve Seviper arasındaki yarım kalan savaş kaldığı yerden devam eder. Seviper, Zehirli Kuyruk kullanarak ilk saldırıyı gerçekleştirir. Treecko Hızlı Saldırı kullanarak Zehirli Kuyruk'tan kurtulup Ezme saldırısıyla Seviper'ı yere savurur. Seviper tekrar Zehirli Kuyruk kullanarak saldırıya geçer. Treecko zıplayarak saldırıyı atlatıp kuyruğuyla Seviper'ı Roket Takımı'nın üstüne fırlatır. Yere düşen Roket Takımı, Pikachu'nun kafesini elinden bırakır. Pikachu yenilmek bilmeyen Roket Takımı'nı Gök Gürültüsü'yle bir kez daha havaya uçurur.


Ve böylece güvenilir, harika, güçlü, yeni Pokémon'u Treecko'yu kazanan Ash daha fazla macera ve Pokémon aramak için yolculuğuna devam ediyor!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani336.gif][Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani263.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani336.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Jessie bir Seviper yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga