Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 282 - A Poached Ego!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:A Poached Ego!
Japonca Adı:Team Rocket! Goodbye to the Trouble Makers!!
Türkçe Adı : Ezilmiş Benlik!

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları Ash'in Hoenn Bölgesi'ndeki ilk rozet mücadelesi için Rustboro Şehri'ne gidiyorlar. Şimdilik kahramanlarımızın hepsi mutluca yürüyorlar. Yani hemen hemen hepsi.

Dostlarımız Petalburg Ormanı'nda ilerlerken kısa bir mola vermeye karar verirler. Max, Pokémon Yer Belirleyicisi'ne göre biraz ilerde bir Pokémon Merkezi olduğunu söyler ve biraz daha ilerleyip oraya ulaşırlar. Dostlarımız Pokémon Merkezi'nde Hemşire Joy ile konuşurken konuşmalarına Memur Jenny de dahil olur. Memur Jenny, Hemşire Joy'a Pokémon Merkezi'ne çok sık yaralı Pokémon gelirse kendisine bildirmesini ister. Hemşire Joy neden bildirmesi gerektiğini sorar. Memur Jenny, Hemşire Joy'a bir kaçak avcının bölgede dolaştığını söyler.

Bu sırada Roket Takımı, Memur Jenny'nin bahsettiği kaçak avcının yakaladığı Pokémonlar ile karşılaşır. Roket Takımı bir grup Ekans'ı hasar görmüş bir şekilde kafesin içinde bulur. Meowth, Ekansları kurtarmayı dener; ancak kafes elektrikli olduğu için bir şey yapamaz. Roket Takımı Ekansları avcıdan çalıp kendi lehine kullanmaya karar verir. Arbok Asit kullanarak kafese saldırır ama etki etmez. Weezing de Çamur Saldırısı'yla kafese saldırıya geçerken bir Fearow, Weezing'i Hızlı Saldırı kullanarak geri püskürtür.

Avcı kafesi almak için bir arabayla Ekansların yanına gelir. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Avcı kendisini Roket Takımı'na tanıtır. Bir Pokémon avcısı olduğunu ve isminin Rico olduğunu söyler. Kısa bir laf dalaşından sonra Roket Takımı ile Rico, Pokémon savaşına başlarlar. Fearow Çeviklik kullanarak ilk hamlesini gerçekleştirir. Arbok Zehirli İğne kullanarak karşılık verir. Weezing de Çamur saldırısını kullanır. Fearow saldırıları atlatıp Öfke saldırısıyla Arbok ve Weezing'i havaya fırlatır. Yere düşerek büyük hasar gören Arbok ile Weezing tekrar ayağa kalkarlar. Fearow, Matkap Gagası'nı kullanarak tekrar saldırıya geçer. Arbok, Sarma saldırısıyla karşılık verir. Ancak Rico ,Fearow'u geri çağırıp Pupitar'ını gönderir. Pupitar Kum Fırtınası kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.


Bu sırada dostlarımız Memur Jenny ile birlikte Rico'nun izini sürmek için ormana giderler. Max ormanda tekerlek izleri görür. Dostlarımız izleri takip ederler ve Taillow'un da yardımıyla Rico'yu bulurlar. Fakat dersini almayan Roket Takımı, dostlarımızdan önce avcının karşısına çıkar.

Weezing, Duman Perdesi kullanarak avcının hiçbir şey görememesini sağlar. Fearow, Rüzgar çıkartarak Duman Perdesi'ni dağıtır. Meowth, Ekansları ve Koffingleri kurtarabilmek için kafese doğru yönelir. Fearow, Matkap Gagası'nı kullanarak Meowth'ı durdurmaya çalışır. Arbok, Kafa Saldırısı'yla Fearow'u kafese fırlatır. Elektriğe karşı zayıf olan Fearow kafesin verdiği elektrik şokundan dolayı büyük hasar görüp savaşamayacak hale gelir. Meowth Pençelerini kullanarak kafesin kilidini açmayı başarır. Öfkelenen Rico savaşa Pupitar'ı da dahil eder. Pupitar PokéTopu'ndan çıkınca evrim geçirip Tyranitar'a dönüşür. Weezing, Tyranitar'a karşı Duman Perdesi'ni kullanır. Roket Takımı, Tyranitar'ın hiçbir şey görememesini fırsat bilip Ekans ve Koffingleri kaçırmayı dener. Ancak Tyranitar Hiper Işını'nı kullanarak kaçmalarına engel olur. Jessie son çare olarak Wobbuffet'i sahaya sürer. Ama Wobbuffet de Tyranitar'ın Hiper Işını'ndan sonra savaşamayacak hale gelir. Tyranitar tekrar Hiper Işını'nı kullarak Roket Takımı'na saldırır. Hiper Işınından dolayı büyük bir patlama olur.

Dostlarımız patlamadan dolayı Rico'nun yerini bulurlar. Jessie ve James, Arbok ile Weezing'i Koffingler ve Ekanslar ile birlikte gönderirler. Arbok ve Weezing üzülerek de olsa eğitmenlerinden ayrılıp onları kurtarırlar. Tyranitar Pokémonların kaçmasını engellemek için tekrar Hiper Işını'nı kullanır. Meowth saldırıyı Öfke saldırısını kullanarak karşılar. Böylece Pokémonlar uzaklaşmayı başarırlar. Ancak Roket Takımı Pokémonları olmadığı için Tyranitar ile kendi fiziksel güçlerini kullanarak mücadele ederler. Rico, Tyranitar'ı geri çağırıp Pokémonların peşinden gider. Roket Takımı, Rico'ya engel olmayı dener. Ancak Tyranitar ile savaştıktan sonra Roket Takımı'nın ayağa kalkacak gücü kalmamıştır.

Ormanda Pokémonları arayan Rico dostlarımız ile karşılaşır. Rico savaş için Fearow'u seçer. Ash seçimini Pikachu'dan yana kullanır. Pikachu Yıldırım saldırısını kullanarak savaşa başlar. İlk saldırı Fearow'u vurur. Güçlü elektrik saldırısına maruz kalan Fearow yere düşüp ayağa kalkmayı başaramamıştır. Rico en güçlü Pokémon'u olan Tyranitar'ı sahaya sürmeyi dener; ancak Growlithe PokéToplarını Rico'nun elinden alır.
Arbok ve Weezing'i düşünerek ormanda ilerleyen Roket Takımı, Cacnea ile karşılaşır. James, kısa bir konuşmadan sonra Cacnea'yı yakalayarak Roket Takımı'na katar.


Jessie ve James için Arbok ve Weezing'e veda etmek zor oldu ama şimdi yeni arkadaşlıklar kurmanın zorluklarını ve zevklerini tecrübe edebilirler.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Memur Jenny
Hemşire Joy
Rico





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif][Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani058.gif]


Rico: [Resim: rsiconani022.gif][Resim: rsiconani247.gif][Resim: rsiconani248.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani014.gif][Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani023.gif][Resim: rsiconani109.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Jessie, Arbok'u, Ekans grubunu koruması için serbest bırakır.
- James, Weezing'i, Koffing grubunu koruması için serbest bırakır.
- James bir Cacnea yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
Hatırlıyorum da şaşırtıcı şekilde pokemonun en duygusal bölümlerinden biriydi :D .Bu bölümde Ash'e sinir olmayan var mı :D