Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black/White 2 Walkthrough Türkçe (Bölüm 4)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Başta biraz fazla saçmalamışım 2-3-4. bölümler çekildi vakit buldukça editliyorum.Bölüm 2 yakında yüklenir.İyi seyirler.


Yeni bölüm sonunda geldi iyi seyirler.Birde takım önerilerinize açığım.Ha bir de takassız pokemonlarımı evrimleştirmenin bir yolu var mı acaba ?


Bölüm 4 eklenmiştir iyi seyirler.
Konuya yorum atarsanız yeni bölümleri görmeniz daha rahat olabilir.Abonem olabilir videoyu beğendiyseniz like atabilirsiniz.Küfür vardır baştan söyleyeyim.İyi seyirler.



~~gnaaye edit: konuları birleştirdim
Bu işi göze aldıysan eleştirileride göze almışsın demektir.Hayatımda izlediğim en kötü walkthrough videosu idi.Bi kere çok sıkıcı.Bu tür videolara izlenmesi için sempatiklik katmalısın.Geyirmekle küfür etmekle garip garip hareket yapmakla izleyici kazanamazsın.Öte yandan sanki pokemonları çok iyi tanımıyorsun.Savaşlarda hiç bir strateji yok.En güçlü gördüğün saldırıyı öğretip kullanmaya çalışıyorsun.Sana örnek vereyim ben Cheren'ı her seferinde 9 levellık Riolu ile darma duman ediyorum.Sen ise level ı yüksek saldırısı güçlü olsun nasıl olsa yenerim derdinde gibisin.Eleştiri ağır gelebilir ama bunlar gerçekler.Eğer düzeltirsen millete '' yorum atın '' deme zorunluluğun olmaz,onlar zaten beğenirse atarlar.
(06-09-2013, 09:45 PM)Captain America Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu işi göze aldıysan eleştirileride göze almışsın demektir.Hayatımda izlediğim en kötü walkthrough videosu idi.Bi kere çok sıkıcı.Bu tür videolara izlenmesi için sempatiklik katmalısın.Geyirmekle küfür etmekle garip garip hareket yapmakla izleyici kazanamazsın.Öte yandan sanki pokemonları çok iyi tanımıyorsun.Savaşlarda hiç bir strateji yok.En güçlü gördüğün saldırıyı öğretip kullanmaya çalışıyorsun.Sana örnek vereyim ben Cheren'ı her seferinde 9 levellık Riolu ile darma duman ediyorum.Sen ise level ı yüksek saldırısı güçlü olsun nasıl olsa yenerim derdinde gibisin.Eleştiri ağır gelebilir ama bunlar gerçekler.Eğer düzeltirsen millete '' yorum atın '' deme zorunluluğun olmaz,onlar zaten beğenirse atarlar.
Kanalın hakkında bölümünü okumadın sanırım orada ''çok iyi bir pokemon oyuncusu değilim'' yazıyor.Stratejisiz normal oynuyorum bunu her zaman yapıyorum ben.Videolarım bana komik geliyor ve komik olduğunu söyleyenler de var gülmüyorsan yapabileceğim bir şey yok.Sanırım walkthrough videosu hakkında çok büyük bir bilgin var sen de bir video çek eğer yapabileceksen.Benim elimden bu geliyor ve eminim benden daha kötüleri de var.Ben kendimi çok iyi görmüyorum ama çok da kötü görmüyorum.
Bir youtube'cu olarak kamera olayını saçma buluyorum. RPG tarzı bir oyunda neden kendini çeker insan? Hayır heyecan yok düz oynuyorsun :) Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca oyunun sesi çıkmıyor nerdeyse :D


Bu arada kanalım bu
https://www.youtube.com/user/soniczeki2

Bende pokemon X Y çıktığında türkçe oynanış yapmayı düşünüyordum. :) Bakalım ilgi olursa yaparız.
Zeki abi ne bileyim benim hoşuma gitti yaptım.Son videolarıma bakarsan eğer abi oyunun sesi var.Bu videolarda kısmıştım buyur abi kanalım https://www.youtube.com/user/Cezaqolk Destek çıkarsan beni çok mutlu edersin abim :D