Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 281 - In The Knicker Of Time
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:In The Knicker Of Time
Japonca Adı:Zigzagoon and Youngster! May's First Battle!!
Türkçe Adı : Zamanın Kısa Pantolonları!

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları, Rustboro Şehri'ne doğru yolculuklarına devam ederken kısa bir ara verdiler. Böylelikle Ash ormanda tanıştığı eğitmenle bir savaş yapabilme şansı buldu.

Bugün Ash'i bir Beedrill ile Pokémon savaşının tam ortasında buluyoruz. Beedril Çift İğne saldırısını kullanarak Pikachu'yu yere savurur. Pikachu kendini toparlayıp Yıldırım Şoku'yla karşılık verir. Saldırı Beedrill'i vurur. Beedrill saldırıdan büyük hasar görüp yere savrulur. Beedrill ayağa kalkmayı dener; ancak büyük hasar aldığından Beedrill savaşamayacak duruma gelmiştir. Savaşı Ash ve Pikachu kazanır. Dostlarımız savaş sonrasında Petalburg Ormanın'da ilerlerken karşılarına bir Zigzagoon çıkar. Dostlarımız biraz ilerde bir Zigzagoon sürüsü görürler. Ash, Zigzagoonlar hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Zigzagoon: Küçük Rakun Pokémon'u. Zigzagoonlar çok ilginçtirler ve ilgilerini çeken şeylerin arasında zikzak çizerek yürümeleriyle bilinirler.

Dostlarımız Zigzagoonları izlerken Zigzagoonlardan birisinin aslında Zigzagoon kılığına girmiş bir insan olduğunu fark ederler. Zigzagoon kılığına giren Pokémon Eğitmeni, Zigzagoonlar'dan birisine Pokémon savaşı için meydan okur. Eğitmen savaş için Mudkip'ini çağırır. Ancak May ve Max yüzünden eğitmen Zigzagoon'u kaçırır. Dostlarımız ile eğitmen tanışırlar. Eğitmenin ismi Nicholai'dir. Brock, Nicholai'ye neden bir Zigzagoon kılığına girdiğini sorar. Nicholai Zigzagoonlar'ın iç dünyasını anlayabilmek için onların kılığına girdiğini söyler. Nicholai dostlarımıza Petalburg Spor Salonu'na gitmeden önce bir Zigzagoon yakalamak istediğini söyler. Nicholai, May ve Max'in Spor Salonu liderinin çocukları olduğunu öğrenince May'e bir Pokémon savaşı için meydan okur. Dostlarımız hep birlikte savaş alanına giderler. Nicholai savaş için Mudkip'i seçer. May de Torchic'i çağırır. Ash, Mudkip hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Mudkip: Çamur Balığı Pokémon'u. Mudkip kafasındaki hassas yüzgeçleri etrafındaki radar okuyucuları almak için kullanır.

Savaşa ilk önce May ve Torchic başlar. Ancak May, Torchic'e hangi saldırıyı kullanacağını söyleyemediği için Torchic saldırıya geçememiştir. Torchic Köz saldırısını kullanır. Mudkip, Su Tabancası'yla karşılık verir. İki saldırının çarpması sonucunda Su Tabancası Köz'ü ezip geçer ve Torchic hasar görür. Torchic kendini toparlayıp Gaga saldırısını kullanır. Mudkip yakın mesafeden bir kez daha Su Tabancası'nı kullanır. Bir kez daha yere düşen Torchic bu sefer ayağa kalkamaz ve savaş biter. Nicholai, May'i yenmeyi başarır. Nicholai savaştan sonra May'i ve babasını aşağılar. May ile kısa bir laf dalaşına girdikten sonra Nicholai Zigzagoon yakalamak için dostlarımızın yanından ayrılır.

May, Petelburg Ormanı'nda ilerlerken Nicholai tarafından aşağılanmayı hala hazmedememiştir. Dostlarımız ilerlerken Max'in gittiğini fark ederler. Max, Nicholai'nin peşinden gitmiştir. Bu sırada dostlarımız Max'i aramaya başlarlar. Max, Nicholai'nin Zigzagoon yakalayamaması için Zigzagoonları meyveler kullanarak kendine çeker. Bu sırada Ash, Max'i bulması için Taillow'u çağırır. Dostlarımız Taillow'un yardımıyla Max'i bulurlar. Ancak görünüşe göre Max'in Zigzagoonlar ile bir sorunu var. Pikachu Zigzagoonlar'ı uzaklaştırmak için Yıldırım saldırısını kullanır; ancak Zigzagoonlar buna daha çok öfkelenirler. Brock kızgın Zigzagoonları sakinleştirmek için onlara meyve vermeyi dener. Ama Zigzagoonlar meyve ile tatmin olmazlar. Dostlarımız ne yapacaklarını düşünürken Nicholai ve Mudkip yanlarına gelir. Nicholai Zigzagoonlar'ı başka bir yere götürür. Ash, Nicholai'ye yardım ettiği için teşekkür ederken Max, Nicholai'den özür diler. Nicholai de babasını aşağıladığı için Max'ten özür diler. Kısa bir konuşmadan sonra Nicholai tekrar Zigzagoonlar'dan birine meydan okur.

Nicholai, Mudkip'i seçer. Mudkip savaşa Su Tabancası'yla başlar. Zigzagoon saldırıyı atlatıp Çarpma saldırısını kullanarak Mudkip'i yere düşürür. Yere düşen Mudkip ayağa kalkıp tekrar saldırıya geçer. Mudkip yakın mesafeden Su Tabancası kullanarak Zigzagoon'u havaya fırlatır. Büyük hasar gören Zigzagoon savaşamayacak duruma gelince Nicholai PokéTopu'nu kullanarak Zigzagoon'u yakalar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Yanma

Nicholai, Zigzagoon yakaladığı için sevinirken aniden Roket Takımı ortaya çıkıp Mudkip'i çalar. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Pikachu, Roket Takımı'nı durdurmak için Yıldırım Şoku'nu kullanır. James, Yıldırım Şoku'nu elektriksel saldırıları emen bir alet ile saldırıyı karşılar. Roket Takımı saldırıyı karşıladıktan sonra kaçar. Ancak Nicholai, Roket Takımı'nın peşine düşer. Nicholai, Gligar kılığına girerek Roket Takımı'nın balonuna uçup Mudkip'in içinde olduğu kafesi alır. Ash de Taillow'u savaşa dahil eder. Taillow, Gagalama saldırısıyla Roket Takımı'nın balonunu patlatır. Yere düşen Roket Takımı kurtulmak için Pokémonlarını çağırır. Jessie Arbok'u, James de Weezing'i seçer. Arbok Zehirli İğne saldırısını, Weezing de Çamur saldırısını kullanarak saldırıya geçer. Pikachu saldırılara Hızlı Saldırı'yla karşılık verir. Pikachu'nun saldırısı Arbok ve Weezing'i geri püskürtür. Bunu fırsat bilen Pikachu, Yıldırım saldırısıyla Roket Takımı'nı havaya uçurur. Nicholai, Ash'in savaşını izledikten sonra Ash'e savaş için meydan okur. Nicholai savaş için Zigzagoon'u seçer. Ash de seçimini Taillow'dan yana kullanır. Bu iyi savaşı da arkalarında bırakan dostlarımız, tekrar Rustboro Şehri'ne doğru yola çıkarlar.

Her savaş bittiğinde yeni arkadaşlıklar kurulur ve bu savaşta da öyle. Ash'in Hoenn Ligi'ne girebilmesi için kahramanlarımız yolculuklarına devam ederken yol boyunca başkalarına veda edip yeni arkadaşlıklar kuruyor olacaklar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Nicholai





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani276.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Nicholai: [Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani263.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani127.gif][Resim: rsiconani161.gif][Resim: rsiconani263.gif]




[Resim: olaylar.png]
- May ilk maçını yapar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga