Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 280 - You Can Never Taillow!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:You Can Never Taillow!
Japonca Adı:A Lot of Taillow! A Lot of Danger! Capture in Petalburg Woods!!
Türkçe Adı : Taillow'u Asla Yenemezsin!

[Resim: genizet.png]

Ash, yeni arkadaşları Max ve May ile birlikte Rustboro Şehri'ne doğru ilerlerken yeni Pokémonlar görmek umuduyla Petalburg Ormanı'nda seyahatlerine başlamışlardı.

Dostlarımız Petalburg Ormanı'nda ilerlerken kısa bir yemek molası vermeye karar verirler. Ancak dostlarımızın yemeği olmadığı için yemek molası kısa sürer. Ash yemek sorunundan dolayı May ve Max'e Brock'tan bahseder. Max acil durumlar için sakladığı çikolatalı kurabiyeleri çantasından çıkartır. Dostlarımız çikolatalı kurabiyeleri aralarında paylaşırken bir Taillow çikolatalı kurabiyeleri alıp kaçar. Dostlarımız Taillow'un peşine düşerler. Ash, Taillow hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Taillow: Çatal kuyruklu Pokémon. Taillow sert bir kişiliğe sahiptir. Çok güçlü bir Pokémon'a karşı bile asla vazgeçmez.

Dostlarımız nereden yemek bulabileceklerini düşünürken Pikachu ağaçları işaret eder. Meyve dolu ağaçları gören dostlarımız çok sevinirler. Pikachu meyveleri aşağıya düşürmek için Yıldırımı'nı kullanır. Ancak Yıldırım saldırısı ağaç dallarındaki Taillowlar'ı da vurur. Taillowlar dostlarımıza karşı öfkelenip saldırıya geçerler. Pikachu, Taillowlar'a karşı Yıldırım saldırısını kullanarak Taillowları bayıltır; ancak Taillowlar hemen kendilerini toplarlar. Pikachu bir kez daha Yıldırım saldırısını kullanır. Ancak dostlarımızın çikolatalı kurabiyelerini çalan Taillow, saldırıyı karşılar. Max saldırıyı karşılayan Taillow'un sürünün lideri olduğunu düşünür. Lider Taillow, Pikachu'nun Yıldırım saldırısına Hızlı Saldırı'yla karşılık verir. Pikachu bu saldırıyı atlatır; ancak Taillow bir kez daha Hızlı Saldırı kullanarak Pikachu'yu yere savurur. Yere düşen Pikachu hemen ayağa kalkıp Yıldırım saldırısını kullanarak karşılık verir.

Bu sırada diğer Taillowlar da bu savaşa dahil olup dostlarımıza saldırırlar. Dostlarımız ne yapacaklarını bilemezken aniden bir Forretres ortaya çıkıp Patlama saldırısı kullanarak Taillowlar'ı uzaklaştırır. Ash, Patlama saldırısından sonra Forretres'in eğitmenini görünce çok şaşırır. Çünkü Eğitmen Brock'tur. Brock dostlarımızı ormanın dışına çıkartır. Brock, Pikachu'nun yaralandığını fark edip Pikachu'ya ilaç verir. Ash, Brock'a nasıl geri döndüğünü sorar. Brock eve gittiğini ve evde her şeyin yolunda olduğunu, bu yüzden geri döndüğünü söyler. Ash yeniden Brock ile birlikte seyahat edeceği için çok sevinir. Ash, Brock'u, May, ve Max ile tanıştırır. Brock dostlarımıza yemek vermek için çantasını açar. Ancak Brock'un çantasındaki sandviçler Pikachu'nun Taillowlar ile olan savaşı sırasında yok olmuştur. Dostlarımız ne yapacaklarını düşünürken Brock ikinci yemeği olan yahniyi ortaya çıkatır. Brock, Pikachu'ya da Pokémon yemeği verir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Misdreavus

Dostlarımız yahninin pişmesini beklerken Taillowların lideri tek başına dostlarımızın yanına gelir. Max, Taillow'un ne istediğini anlamazken Ash, Taillow'un dövüşmek için geri döndüğünü tahmin eder. Böylece Pikachu ile Taillow arasındaki savaş başlar. Taillow, Hızlı Saldırı kullanarak savaşa başlar. Pikachu da aynı şekilde karşılık verir. Taillow saldırıyı atlatıp tekrar Hızlı Saldırı kullanır. Pikachu da bunu atlatıp Şimşek Şoku'nu kullanır. Saldırı hedefini bulur ve Taillow sersemler; ancak kendini hemen toparlayıp Pikachu'yu da kuyruğundan yakalayıp havaya uçar. Taillow Pikachu'yu uçururken Pikachu tekrar Yıldırım Şoku'nu kullanır. Fakat Taillow saldırıdan etkilenmez ve Pikachu'yu sert bir şekilde suyun içine fırlatır. Pikachu kendini toparlayıp suyun içinden çıkar. Pikachu, Taillow'a Gök Gürültüsü'yle karşılık verir. İki saldırının çarpışması sonrasında büyük bir patlama oluşur ve her iki Pokémon da hasar görür. Ancak savaş hala devam etmektedir. Brock, Ash'e, Taillow'a daha fazla zarar vermeden bu savaşı bitirmesi gerektiğini söyler. Ash savaşı bitirmek için PokéTopu'nu kullanarak Taillow'u yakalar.

Ash, Taillow'u PokéTopu'ndan çıkarttığında dostlarımız Taillow'un çok bitkin göründüğünü fark ederler. Brock, Taillow'un bir şeyinin olmadığını sadece biraz dinlenmesi gerektiğini söyler. Ash, Hoenn Bölgesin'deki ilk Pokémonu'nu yakaladığı için çok sevinir. Bu sırada Taillow sürüsü tekrar dostlarımızın yanına gelir. Ancak bu sefer Taillow sürüsü yalnız değildir. Yanlarında Roket Takımı da vardır. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Kısa bir laf dalaşından sonra Jessie'nin komutlarıyla Taillowlar, Pikachu'ya karşı saldırıya geçerler. Bu sırada Brock'un yahnisi pişer. Dostlarımız öğle yemeğine Taillow sürüsünü de davet ederler ve aralarındaki düşmanlık sona erer. Tek düşmanları olan Roket Takımı'nı da Pikachu Yıldırım Saldırısı'nı kullanarak havaya uçurur. Açlıktan ölen dostlarımız Taillowlar ile birlikte Brock'un yahnisini yiyerek karınlarını tıka basa doyururlar. Yemekten sonra Taillow sürüsü ormana geri dönerken Ash'in Taillow'u da sürüsüyle vedalaşır. Güzel bir yemekten sonra Brock'un da aralarına katılmasıyla birlikte dostlarımız yeniden Rustboro Şehri'ne doğru yola çıkarlar.


Eski dostu Brock ile tekrar bir araya gelen Ash, Hoenn Bölgesi'ndeki ilk Pokémonu'nu yakaladı. Ve böylece yolları üzerindeki yeni arkadaşlıkları ve yeni maceraları iple çekerek yollarına devam ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani276.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash, Taillow yakalar.
- Brock gruba katılır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga