Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 279 - There's No Place Like Hoenn!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:There's No Place Like Hoenn!
Japonca Adı:Petalburg GYM! VS. Yarukimono!
Türkçe Adı : Hoenn Gibisi Yok

[Resim: genizet.png]

Bir Pokémon Ustası olma yolunda macerasına devam eden Ash yeni yolculuğuna Hoenn Bölgesi'nde başlıyor. Bugün ilk spor salonunun olduğu Petalburg Şehri'ne gidiyor.

Ash ilk spor salonu maçını yapacağı için çok heyecanlanır. Pikachu'yla birlikte koşarak Petalburg Şehri'ne doğru ilerlerken May, Ash'e neden bu kadar heyecanlandığını sorar. Ash kendisini bekleyen çok önemli bir salon savaşı olduğunu söyleyerek ilerlemeye devam eder. Ash, May'i de Petalburg Spor Salonu'na çağırır. Ancak May gelemeyeceğini söyler. Ash nedenini sorar. May ilgilenmesi gereken birkaç şey olduğunu söyleyerek Ash'in yanından ayrılır.

Ash ve Pikachu Petalburg Spor Salonu'na giderler. Ash, Petalburg Spor Salonu lideriyle savaşmak için meydan okurken karşısına bir çocuk çıkar. Çocuk Ash'i Gümüş Konferansı'nda Blaziken'e karşı kaybetmesinden dolayı aşağılar. Kısa bir konuşmadan sonra Ash çocuğa spor salonu liderini çağırmasını söyler. Çocuk spor salonu liderinin kendisi olduğunu ve isminin Max olduğunu söyler. Max savaşa başlamadan önce Petalburg Spor Salonu'nda tüm savaşların üçe-üç olduğunu söyler. Ash'in elinde sadece Pikachu vardır. Max, Ash'den Pokémonlarını göstermesini ister. Ash de Max'den aynı şekilde Pokémonlarını göstermesini ister. Ash'le Max tartışırken May, Max'in yanına gelip neler olduğunu sorar. Max, May'e abla diye hitap eder. Ash, Max'in May'e abla demesine çok şaşırır. May'le birlikte Ash bir adam ve bir kadın görür. Ash onların kim olduklarını sorar. May, Ash'i annesi babası ve erkek kardeşiyle tanıştırır. May'in babasının ismi Norman'dır. Annesinin ismi de Caroline'dır. Max, Ash'e babasının gerçek spor salonu lideri olduğunu söyler.

Ash ile tanıştıktan sonra Norman, May'e Profesör Birch'ten hangi Pokémonu aldığını sorar. May, Torchic'i çağırır. May babasına Ash'in kendisiyle spor salonu maçı yapmak istediğini söyler. Ash de uygun olup olmadığını sorar. Norman sorun olmayacağını söyler. Ash, Norman'a spor salonu savaşının kurallarını sorar. Norman da savaşların üçe-üç yapıldığını söyler. Ash sadece bir tek Pokémonu olduğunu söyler. Norman, Ash ile savaşacağını ancak savaşın resmi bir spor salonu maçı olmayacağını söyler. Ash Norman'ın bu sözlerine çok sevinir. Ash savaşta Pikachu'yu kullanır. Norman seçimini Vigoroth'dan yana kullanır. Ash, Vigoroth hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.


Vigoroth: Vahşi maymun Pokémon'u. Vigoroth sadece çılgına dönünce rahatlar. Yoluna çıkan herşeyi iki kolunu da döndürerek yok eder. Ve yok ettiğinde de daha çok çılgına döner.

Vigoroth güçlü bir Tırmalama saldırısıyla savaşa başlar. Pikachu saldırıyı atlatmayı dener. Ancak Vigoroth'un saldırısı hedefini bulur ve Pikachu havaya savrulup yere düşer. Pikachu yeniden ayağa kalkmayı başarır. Vigoroth tekrar Tırmalama saldırısını kullanır. Pikachu saldırıyı atlamayı başaramayıp tekrar yere düşer ve hasar görür. Pikachu Hızlı Saldırı'yla karşılık verir. Ancak Vigoroth saldırıyı atlatıp Tırmalamayı kullanarak Pikachu'ya büyük bir hasar verir. Pikachu Yıldırım saldırısını kullanarak saldırır. Vigoroth saldırıyı atlatır. Pikachu bir kez daha Yıldırımı'nı kullanır. Saldırılar hedefini bulamayınca Pikachu Hızlı Saldırı kullanarak Vigoroth'u geri püskürtür. Vigoroth Tırmalamayı kullanarak Pikachu'yu sert bir şekilde duvara fırlatır. Büyük hasar gören Pikachu savaşamayacak hale gelir.

Savaş sonrasında aniden Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Dostlarımız ve Roket Takımı arasındaki kısa bir konuşmadan sonra Jessie, Arbok'u çağırır. James de seçimini Weezing'den yana kullanır. Weezing Duman Perdesi'ni kullanır. Dostlarımız Duman Perdesi'nden dolayı bir şey göremezler. Arbok bunu fırsat bilip Pikachu'ya Kafa Darbesi'ni kullanarak saldırır. Büyük hasar gören Pikachu ayağa kalkamaz. Vigoroth, Weezing'e saldırmayı dener; ancak hiçbir şey göremediğinden dolayı Weezing saldırıları atlatmayı başarır. May de savaşa Torchic ile katılır. Arbok savaşa katılan Torchic'i Kafa saldırısını kullanarak havaya fırlatır. Dostlarımız neler olup bittiğini anlamaya çalışırken Duman Perdesi dağılır. May, Torchic'in çalındığını fark eder.

Roket Takımı kaçtıktan sonra yakaladıkları Pokémon'un kim olduğuna bakmak için çuvalı açar. Çuvalın içinden Torchic çıkar. Roket Takımı, Torchic'i, Pikachu'yu yakalamak için kullanmaya karar verir. Dostlarımız Roket Takımı'nı bulmak için ayrılırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Cleffa

Caroline, Norman sağ taraftan giderler. Ash, May, ve Max de sol taraftan giderler. Norman ile Caroline geri dönüp Ash, Max, ve May'e Roket Takımı'nın balonunu bulduklarını söylerler. Dostlarımız hep birlikte balonun yanına giderler. Torchic'i kafesin içinde gören Norman, Caroline, Max, ve May hızlıca balona doğru ilerler. Ancak Roket Takımı'nın kazdığı çukurlara düşerler. Jessie savaş için Arbok'u gönderir. Pikachu, Arbok ile savaşırken Ash, May'i Max'i Caroline'ı, ve Norman'ı çukurdan çıkartır. Norman, Vigoroth'u çağırır ve James de savaşa Weezing ile katılır. Roket Takımı, Ash ve Norman ile savaşırken Max de Torchic'i kafesten kurtarır. Arbok, Vigoroth'u sarmalayıp sıkmaya başlar. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanarak Vigoroth'u kurtarır; ancak Arbok Kafa saldırısı kullanarak Pikachu'yu yere savurur. Vigoroth Tırmalama kullanarak Roket Takımı'nı balonun içine fırlatır. Pikachu Yıldırım saldırısıylak bir kez daha Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Tüm yaşananlardan sonra Ash ile May Norman, Caroline ve Max ile vedalaşarak bir sonraki kasabaya doğru yola çıkarken Max de Ash ve May ile seyahat etmeye karar verip onlara katılır. Yola çıkmadan önce Norman, Ash'le, May'e birer rozet kutusu verir. Norman, Max'e de bir Pokémon Yer Belirleyicisi verir. Dostlarımız Norman, Caroline ile vedalaşarak Max ile birlikte yeniden yola çıkarlar.


Ve şimdi May'in küçük kardeşi Max'in de gruba katılmasıyla birlikte Ash Rustboro Şehri'ne doğru yöneldi.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Max
May
Jessie
James
Caroline
Norman





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Harrison: [Resim: rsiconani257.gif]


Norman: [Resim: rsiconani288.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash ve May Petalburg Şehri'ne giderler.
- Ash ve Norman antrenman maçı yaparlar.
- Ash PokéNav alır.
- Max, May'in erkek kardeşi gruba katılır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
Bu bölümün ismi süper :)
Çok güzel bir çalïsma elinize sağlık...