Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 277 - Get The Show On The Road!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Get The Show On The Road!
Japonca Adı:A New Land! A New Adventure
Türkçe Adı : Gösteri Başlasın!

[Resim: genizet.png]

Hoenn maceramıza 10 yaşında genç bir kızı görerek başlıyoruz. Kızın ismi May’dir. May’i ilk Pokémonu'nu alıp bir Pokémon Eğitmeni olarak yolculuğuna başlayabilmek için Profesör Birch’in yanına giderken görüyoruz. May sonunda ormandan çıkıp Littleroot Kasabası'na ulaşmayı başarır.

Hala Pokémon Ustası olmaya kararlı olan Ash, en iyi arkadaşı Pikachu’yla beraber Hoenn Bölgesi'ne doğru ilerlemeye devam ediyordu. Ama şu an Ash’in aklında tek bir şey var.
Hoenn Bölgesi'ne doğru giderken yeni maceralar onları bekliyordu.

Ash ve Pikachu, Hoenn Bölgesi'ne doğru ilerlemeye devam ederken Pikachu Roket Takımı’yla olan savaşından sonra hala iyileşememiştir. Uzun yolculuğun ardından Ash ve Pikachu da Littleroot Kasabası’na ulaşmayı başarırlar. Ash gemiden birisine Pokémon Merkezi’nin nerede olduğunu sorar. Adam kasabada Pokémon Merkezi bulunmadığını söyler. Ash telefon kullanarak Profesör Birch’in laboratuvarını arayıp yardıma ihtiyacı olduğunu söyler. Profesör Birch’in asistanı Ash’e Profesör’ün laboratuvarda olmadığını ancak hemen Profesör Birch’le temasa geçeceğini söyler. Profesör Birch araba ile Ash’in yanına gelir ve hep birlikte Profesör Birch’in laboratuvarına doğru giderler. Ancak zaman ilerledikçe Pikachu’nun durumu kötüleşir. Sonunda Ash, Pikachu ve Profesör Birch laboratuvara ulaşmayı başarırlar. Fakat Pikachu tedavi sırasında aşırı elektriğe maruz kaldığından makineyi patlatır. Aşırı ateşten dolayı Pikachu’nun kafası karışır ve ormana doğru gider. Ash ve Profesör Birch de Pikachu’nun peşinden giderler.

Ash’le Profesör Birch dağda ayrılıp iki taraftan Pikachu’yu aramaya başlarlar. Bu sırada May de laboratuvara ulaşmayı başarır. Asistan May’e Profesör Birch’in acil bir durum nedeniyle dağa gittiğini söyler. May de Profesör Birch’i bulmak için ormana gitmeye karar verir. Ash ve Profesör Birch, Pikachu’yu aramaya devam ederler ancak bir türlü bulamazlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Lanturn

Profesör Birch ormanda bir Poochyena’nın üzerine düşer. Poochyenalar, Profesör Birch’e doğru yönelirler ve o da korkudan kaçıp bir ağacın üstüne çıkar. May, Profesör Birch’i ağacın üzerinde bulur. Profesör Birch, May’den önündeki kutuyu açıp kutunun içindeki herhangi bir PokéTopu’nu kullanmasını söyler. May PokéToplardan birini kullanır ve PokéTopu'nun içinden bir Mudkip çıkar. May, Mudkip’e Su Tabancası'nı kullanmasını söyler; ama Mudkip May’e karşı Su Tabancası kullanır. Profesör Birch, olaya müdahele eder ve Mudkip’i yanına çağırır. Mudkip Profesör Birch’i dinleyerek Poochyenalar’a Su Tabancası'yla saldırır. Saldırı sonrasında Poochyenalar Profesör’ü kovalamayı bırakırlar.

Bu sırada Ash, Pikachu’yu bulur. Ancak Pikachu’nun kafası hala karışıktır ve Ash’e Yıldırımı'nı kullanarak saldırır. Profesör Birch Pikachu’nun Yıldırım saldırısını görür ve May ile birlikte Ash’in yanına giderler. Pikachu kafa karışıklığından dolayı uçurumdan aşağıya düşer. Ash de, Pikachu’yu kurtarabilmek için uçurumdan aşağıya atlar. Ash, Pikachu’yla birlikte bir ağaç parçasına tutunur. Profesör Birch ve May, Ash’i ip yardımıyla yukarıya çekerler. Ash, May’le Profesör Birch’e teşekkür ederken aniden Roket Takımı dev bir robotla ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı Pikachu’yu yakalayıp elektriğini robotun yardımıyla emmeye başlar. Roket Takımı Pikachu’nun aşırı elektriğini emdiğinden dolayı Pikachu elektrik boşalmasından kurtulup iyileşir. Böylece Pikachu, Roket Takımı'na güçlü bir şekilde saldırır. Saldırı sonrasında Roket Takımı bir kez daha havaya uçar; ancak Yıldırımlardan dolayı May’in bisikleti zarar görür.

Tüm olanlardan sonra Ash, May ve Profesör Birch laboratuvara geri dönerler. Profesör Birch, Ash’e Pikachu’nun elektrik seviyesinin normale döndüğünü ve iyi bir gece uykusundan sonra iyileşeceğini söyler. Ash bu habere çok sevinir. Pikachu dinlenirken May de ilk Pokémonu'nu seçmeye karar verir. İlk Pokémon çimen türü Treecko’dur, ikinci Pokémon da su tipi Mudkip’dir ve üçüncü Pokémon ise ateş tipi Torchic’dir. May seçimini Torchic’den yana kullanır. Profesör Birch, May’e Pokédex’ini ve 6 tane PokéTopu’nu verir. Ash ve May, Profesör Birch ile vedalaşırken Oldale Kasabası’na birlikte gitmeye karar verirler.


Pikachu’nun tamamen iyileşmesiyle Ash ve May, Oldale Kasabası’na ve en yakın Pokémon Merkezi’ne doğru yolculuklarına başlayabildiler. Birlikte yeni Pokémonlar keşfedeceklerine emindiler. Tabi yeni arkadaşlar da. Kesin olan tek şey yepyeni maceraların onları beklemesiydi.




[Resim: karakterler.png]
Ash
May
Jessie
James
Profesör Birch
Joshua





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Profesör Birch: [Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani258.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani261.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani278.gif][Resim: rsiconani355.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash, Pikachu ile birlikte Hoenn Bölgesi'ne ulaşır.
- Ash, Profesör Birch'den yardım alır.
- May ilk Pokémon'u Torchic'i alır.
- May, Hoenn yolculuğunda Ash'e katılır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga