Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: DraStic NDS Emulator [Telefon için NDS Emu]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar biliyorsunuz ki piyasada gerek mobil platform gerek de PC'ler için bir sürü NDS emulator'ü var. Benim gibi yattığınız yerden oynamayı seviyorsanız ve NDS veya N3DS'niz yoksa bu uygulama tam size göre. Diğer emu'lara göre çok daha stabil çalışıyor. Ben GM Discovery sahibiyim , telefonum da normal modda hiç kasma yok. Fakat hızlı moda alınca hafif kasmalar yaşıyor ama o kadar sorun olmuyor.

Resimler
[Resim: rgl2v.png]
[Resim: rgl31.png]

Linkler
Tıkla İndir


Uygulamanın sahibi ben değilim. Uygulama ve Bios dosyaları tarafımca tekrar upload edilip paylaşılmıştır. Uygulamanın sahibi veya site yönetimi isterse konu kaldırılacaktır.


Edit : Rar'ın içindeki dosyaları sdcard'a atıp uygulamayı kurmanız yeterli.
Tablette kurup oynamaya çalıştım fps problemi falan yok. Daha önce android için bir sürü NDS emulatorü denemiştim. Hepsinde fps sorunu oluyordu. Pes edip bir daha denemedim. Bunu çok beğendim.[Resim: love.png][Resim: love.png] İnşallah problem olmaz.
Paylaşım için teşekkürler. İndirdim kuruyorum şuan. :)
Paylaşım için teşekürler. GALAXY TAB 10.1 var. Paketi ayrıştırmada sorun var hatası alıyorum kurmaya çalışırken. Büyük ihtimalle benden kaynaklanıyordur sorun. Şimdi cihazı Kies ile bağlayıp 2.6.0'a yükselteceğim.

Edit: Desteklemiyormuş benim cihazı.
Çok teşekkürler. Hem anlatımın güzel olmuş hem de linkler sağlam. Ne zamandır bunu arıyordum ama bir türlü çalışan bir apk arıyordum ama bulamamıştım. Can gönülden teşekkürler +rep
Çok kral emülatordür kendisi 1 haftadır black 2 black diamond soulsilver oynamaktayım ayrıca menuye b astınızda cheats var pokemon yakalama 999x masterball hepsi hazır gameshark tarzı kod girmenıze gerek yok misal item cheat var ona girin orda item cheate basınca aşşa dogru seçenekler açılır 99x all items master bal ginilerindne item cheatın yanında hangi tuşa basınca çalıştıgı yazar bi hileyi yaparken digerini kapatın ole yapın
Yorumlar için teşekkürler. :D
uygulamanın son sürümünü isteyenler
https://www63.zippyshare.com/v/16398001/file.html
ayrıca quick save özelliği çok iyidir hemen quick save yapıp yanlış haraketleri önlersiniz yalnız fazla quick save yapıp oyundan kaydetmezseniz kötü olur.
(12-10-2013, 02:00 PM)fberkam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]uygulamanın son sürümünü isteyenler
https://www63.zippyshare.com/v/16398001/file.html
ayrıca quick save özelliği çok iyidir hemen quick save yapıp yanlış haraketleri önlersiniz yalnız fazla quick save yapıp oyundan kaydetmezseniz kötü olur.
Bios dosyası falan gerektirmiyor mu?
Gameboid var bir de, o da iyidir.
Sayfalar: 1 2 3