Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 326 - Pros and Con Artists!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pros and Con Artists!
Japonca Adı:
Pokémon Contest! Fallarbor Convention!
Türkçe Adı : Profesyoneller ve Hileleri
[Resim: genizet.png]

May birazdan Fallarbor Kasabası’nda başlayacak olan Pokémon Yarışmasına hazır. Bu sefer o ve Beautifly kazanmak için gerekli olan potansiyele sahip olduklarını göstermek zorundalar!

Dostlarımız yarışmasının yapılacağı binaya gelmişlerdir. Kuliste bir çok koordinatör Pkémonlar’ıyla durmaktadır faka Medicham’ı olan bir kız Pokémon’uyla birlikte meditasyon yapıyorlardır. Medicham’ın havada durması May’i şaşırtır ve Pokédex’ine bakar.

Medicham: Meditasyon Pokémon’u. Medicham, yoga vasıtasıyla kendini psişik güçlerle donatabilir. Doğayla bir olarak kendini tamamen görünmez edebilir.


O anda Medicham’ın psişik güçleri yüzünden dostlarımızın eşyaları havada asılı kalır. Kız Medicham’e artık dur deyince Medicham eşyaları bırakır. Kız Medicham’ın enerji patlaması yaşadığını söyler ve dostlarımızdan özür diler. Kız adının Grace olduğunu söyler ve dostlarımızla yemek yemek için Pokémon Merkezi’ne giderler. Ash hiç kurdele kazandın mı diye sorunca Grace kazandığı üç kurdeleyi dostlarımıza gösterir. May henüz ikinci yarışması olduğunu ve biraz gergin olduğunu söyleyince Grace May’e sana Medicham’ın saldırılarını gösteriyim der ve hep beraber dışarı çıkarlar. Medicham dışarıda dostlarımıza Buz Yumruğuyla Psişiğin birleşiminden oluşan güzel bir kombinasyon gösterir. May’de bundan çok etkilenir. Diğer gün olunca, May’de Beautifly’yı ile birleşim saldırıları yapmayı dener fakat hepsi başarısız olur. O anda Drew gelir başarısız bir birleşim saldırısı ha diyerek May’i eleştirir. May’in kurdelesi olmadığı için onunla dalga geçince, May’de senin kaç kurdelen var diye sorar. Drew kazandığı üç kurdeleyi gösterince May susar. Ash, Brock ve Max yarışmanın yapılacağı binanın içinde Drew’u görürler. Drerw sizde yarışmaya katılıyor musunuz diye sorunca Ash, buraya May’i desteklemek için geldiklerini söyleyince Drew korkuyor musun diyerek Ash’i kızdırır ve onu maça davet eder. Ash’de kabul eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Magneton

Maç başlamıştır. Taillow, Roselia’nın Taç Yaprak Saldırısını yükseğe uçarak atlatır ve Gagalama Saldırısını kullanır. Saldırı Roselia’ya gelemeden Roselia Sersemletme Tozu’nu kullanır. Taillow ne kadar yükseğe uçmaya çalışsa da saldırıya maruz kalır. Sersemleyen Taillow’a karşıda Roselia Güneş Işınını kullanır ve maçı bitirir. Maçı izleyen May, Ash’in yenildiğine çok şaşırır. Drew, Pokémon’la takım olmanın öneminden bahseder ve gider.

Roket Takımı altın ve gümüş olmak üzere iki tür PokéBlok satmaktadırlar. Satarlarken de Pokémon’unuz bunu yediğinde daha karizmatik görünecek diyerek milleti kandırırlar. May’de PokéBlok standının önüne gelir. Almak ile almamak arasında gidip gelirken Grace gelir ve bu PokéBloklar’ın hangi meyveden yapıldığını sorar. Roket Takımı cevap veremeyince Grace onların sahtekar olduğunu söyler ve gerçek koordinatörün kendi PokéBloğunu kendisi yapması gerektiğini söyler. Roket Takımı’da foyaları ortaya çıkınca balonlarına binerler. Her zamanki gibi balonun zemini açılır ve bir çok uzayan el standın önündeki koordinatörlerin Pokémonlar’ını çalar. Medicham ve Beautifly’da Roket Takımı’na yakalananlar arasındadır. Medicham Psişik Saldırısıyla herkesi yere indirir. Beautifly, Ağ vuruşuyla balonu yakalar fakat Cacnea İğne Füzesiyle ağı keser. Seviper’da Zehirli Kuyruğu Beautifly’a indirmek üzereyken Medicham’in Yüksek Uçan Tekmesini yer. Beautifly’da Çarpma Saldırısıyla Cacnea’yı uçurur. Medicham’de Buz Yumruğuyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir. İkili maçın yapılacağı salona gider. Tüm yarışmacılar sahnede hazır bir şekilde yarışmanın başlamasını bekliyordur.

Anlaşılan bu Pokémon Yarışmasında daha çok May ile Drew rekabeti olacak. Grace tarafından kurtarılmaları onun ve Beautifly için gerçek güçlerini keşfetmeye başladıklarının göstergesi olabilir. En iyi eğitmen kazansın.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Drew
Grace








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani276.gif]


May: [Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani315.gif]


Grace: [Resim: rsiconani308.gif]







[Resim: olaylar.png]

- May ve arkadaşları Drew'u ve onun üç kurdelesini görürler.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige