Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 322 - Candid Camerupt!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Candid Camerupt!
Japonca Adı: Winstrate Family! 4 Vs. 4!
Türkçe Adı : Dürüst Camerupt
[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Fallarbor Kasabası’na ve May’in sıradaki Pokémon Yarışmasına doğru ilerlerken öyle görünüyor ki hiçbir şey onları yavaşlatamaz. Yoksa yavaşlatabilir mi?

Dostlarımız susuzluktan kıvranıp yere düşerler. O anda bir Camerupt dostlarımızı görür.

Dostlarımız bir evde yemektedirler. Kendilerine kurtaran aileye ve Camerupt’a dostlarımız teşekkür eder. Ailenin babası tarım yapıp çocuk yetiştirdiklerini ve burada bir iki yıldır kaldıklarını söyler. Evin ninesi buradaki tek evin bu olduğunu evin annesi Victoria’da Cameruptlar’ı dolaştırırken sizi bulmuş der. Ash’de Camerupt hakkında bilgi almak için Pokédex’ine bakar.

Camerupt: Patlama Pokémon’u. Camerupt’ın vücudunda sinirlendiğinde hörgüçlerinden lav püskürtebilen ve patlayabilen yanardağları vardır.


Victoria, kendisinin de bir çocuğu olduğunu fakat onun iki ay önce Pokémon eğitmeni olmak için evden ayrıldığını söyler.

Roket Takımı’da susuzluktan düştüğü anda bir çocuk onlara yemek verir ve ailesinin buralarda yaşadığını söyler. Jessie sen niye evine gitmiyorsun deyince çocuk işin biraz karışık olduğunu söyler. Çocuk Pokémon Ligi Şampiyonu olup eve döneceğine söz vermiştir fakat diğer antrenörlerle savaştıkça bu işin kendisine göre olmadığını anlamıştır. Bu yüzden eve dönemediğini Roket Takımı’na söyler.

Dostlarımızın yemeği bitince kapıda her şey için teşekkür ederler. Ash sizin için bir şey yapabilir miyiz deyince tüm aile üyeleri kendilerini tanıtır ve kendilerinin Winstrate ailesi olduklarını söyler ve bizimle bir maç yapın der. Dostlarımızda kabul eder. Dörde dört savaş olacağı için Ash bir Pokémon’unu Max’e verir. İlk maç Brock ile ailenin babası Victor arasında olacaktır. Victor Zigzagoon’u Brock ise Mudkip’i seçer. Zigzagoon Mudkip’in Su Tabancası saldırısını atlatır ve ardından Yıldırım Ok’uyla işini bitirir. Böylece ev sahibi takım öne geçer. İkinci maç May ile Victoria arasında olacaktır. Victoria Roselia’yı May ise Beautifl’ı seçer. Beautifly, ilk önce Fırtına ardından da Gümüş Rüzgar saldırılarıyla Roselianın işini bitirir. Böylece durum eşitlenir. Üçüncü maç ailenin küçük kızı Vivi ile Max arasındadır. Vivi Marill’ı Max ise Corpish’i seçer. Max, Corpish’e taktik vermeye çalışır fakat Corpish Max’i dinlemez ve hemen Marill’a saldırır. Marill’da karşılık veremeyince maçı Corpish kazanır ve dostlarımız öne geçer. Son maçta evin ninesi Vicky ile Ash arasında olacaktır.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Camerupt

Çocuk Roket Takımı’nı evine getirmiştir çünkü James ona senin için baba annenle konuşacağım demiştir. Maçta başlamıştır. Yaşlı nine Camerupt’ı Ash ise Pikachu’yu seçer. Pikachu Yıldırım Ok’unu kullanır fakat bu hiçbir işe yaramaz. Bu arada Çocukla Roket Takımı maçı izlemektedirler. Pikachu bu seferde Hızlı Saldırıyı kullanır ve Camerupt’ı yıkar. Yaşlı nine şu an Pokémon Şampiyonu olmak için çabalayan Vito için ayağa kalk der. Bunun üzerine Camerupt kalkar. Kum Fırtınasını ardından da Yere Serme’yi kullanır fakat Camerupt vurmadan önce Pikachu Demir Kuyruk saldırısını Camerupt’ın yüzüne indirir. Bunun üzerine Vito dahil bütün aile üyeleri başlarına amele kaskı geçirirler. Bir anda Camerupt sinirlenir ve sırtındaki volkandan lavlar yağmaya başlar. Pikachu ondan kaçarken küçük bir çukura düşer. Camerupt’ta onun üstünden geçer ve eve doğru koşmaya başlar. O anda Vito Alakazam’ını seçer ve ona Yağmur Dansını kullan der. Bu sayede Camerupt’ın siniri geçer ve normale döner.

Yaşlı nine maçı bıraktığını söyler. O anda Roket Takımı balonlarından attıkları uzayan bir el sayesinde Pikachu’yu yakalarlar. Gitmeden öncede yardımlarından dolayı Vito’ya teşekkür ederler. Bu yüzden aile üyeleri şaşırır. Vito’nun Alakazam’ı Psişik saldırıyla uzayan eli kırar ve Pikachu’yu Ash’in kucağına indirir. Bu seferde Roket Takımı’nın balonunun zemini açılır ve oradan bir el çıkar. Vito bu seferde Swellow’u seçer. Swellow Kanat Saldırısıyla balonun patlatır ve Roket Takımı’nı gökyüzüne uğurlar. Bu kadar olaydan sonra nine Vito’nun burada olduğunu anlar ve ona yönelik bir konuşma yapar. En sonunda aileniz daima sizin arkanızdadır der. Vito’da içinden teşekkür eder ve hiç kimseye görünmeden geri döner. Dostlarımızda her şey için tekrar teşekkür ederler ve yollarına devam ederler.

Ve böylece Winstrate Ailesinin sıcak misafirperverliğini geride bırakarak Ash ve arkadaşları Fallarbor Kasabası’na doğru yolculuklarına devam ederler ve daha serin bir hava umut ederler.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Vicky Winstrate
Victor Winstrate
Victoria Winstrate
Vivi Winstrate
Vito Winstrate








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif]


May: [Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vicky Winstrate: [Resim: rsiconani323.gif]


Victor Winstrate: [Resim: rsiconani263.gif]


Victoria Winstrate: [Resim: rsiconani315.gif]


Vivi Winstrate: [Resim: rsiconani183.gif]


Vito Winstrate: [Resim: rsiconani065.gif][Resim: rsiconani277.gif]










[Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları Winstrate Ailesiyle savaş yapar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige