Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Anime Dublaj Çalışması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.


Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu bir hevesle açıyorum ve umarım uygun yere açmışımdır. Kendi aramızda topladığımız 5-6 kişilik bir ekiple fandub yapabilir miyiz? İlk soracağınız soru arkaplan sesleri ve ses efektleri olacak konuşmaları nasıl sileceğiz olacaktır ama o kısmı ben rahatlıkla halledebiliyorum tabi buna uygun animeler olması gerek. Yani alt yapılarının müsait olması gerek.

Ne dersiniz sizce böyle bir çalışma denenebilir mi? Daha önceden böyle çok atılım olmuştur tabi ki. Ama teknoloji gelişti ve standart bir ekip toplayıp yapabiliriz diye düşünüyorum.

Hatta bir kanal açabilir kendi dublajlı animelerimizi yayınlayabiliriz. Sonuçta bu iş fanmade. Bi sıkıntı çıkacağını da düşünmüyorum.

Kısacası fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.
Hoş olmuş ama dublaj işi tutar mı bilemem. Genelde bu tarz şeyler yarım kalıyor. Bir de izleyici kilesi nasıl olur destek verir mi bunları bilmek lazım.
Yapabilirsen destek vermek isterim ama telif hakkı yüzünden kesin videolar silinir. Ayrıca bilgisayar kanalı diyorsan bilmem ama televizyon kanalını kastediyorsan o hiç o kadar basit değil. Animez kanalı yayınladığı animeleri kanalında yayınlatmak için animenin yapımcılarına büyük paralar ödüyor.
kastettiğim internet üzerinden yayındı. Ama dublaj işini yapmayı çok isterim. Bir çok grup var toplaşıp dublaj yapan ama genelde oyun tanıtım videolarına falan dublaj yapıyorlar.