Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 321 - A Togepi Mirage!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Togepi Mirage!
Japonca Adı: Towards The Mirage! Togepi's Paradise!
Türkçe Adı : Bir Togepi Serabı!
[Resim: genizet.png]

Cerulean Spor Salonu Lideri Misty, eski arkadaşlarıyla mutlu bir buluşma sırasında Serap krallığının naibi Hansen tarafından kötü bir komplo kurbanı oldular. Onun planı, tahtı ele geçirmek için Misty’nin Togepi’sini kullanmaktı. Hansen’in tuzağından kaçtıktan sonra, onlar krallığın prensesi ve tahtın sahibi tarafından kurtarıldılar. Ama yine de Hansen Misty’nin Togepi’sini yakalama konusunda kararlıydı. Şimdi tam da Serap Krallığında bir savaş ağına düşmüşken Togepi’nin kaderi ne olacak?

Shedinja, Güneş Işınını, Ninjasklar ise Hiper Işın Saldırısını kullanır. Togepi oluşturduğu güvenlik kalkanıyla bu saldırıları engeller. Bu arada Togepi’nin oluşturduğu kalkana tapınağın üstünde ters bir şekilde duran tapınaktan bir ışık gelir ve ortalık bembeyaz olur. Işık dağıldığında ortamda Albay Hansen ve Roket Takımı’ndan başka kimse yoktur.

Togepi dostlarımızı yeşillik bir alana getirir. Miranda şu an Togepi Cennetinin derinliklerinde olduklarını söyler. Ama bura cennete hiç benzememektedir. Çünkü ağaçların kurumuş, bitkilerin büyümediği bir yerdir. Togepi dostlarımızı diğer Togepiler’in yanına götürür. Hepsi de çok zayıf hasta gibi bir halleri vardır. May’de bilgi almak için Pokédex’ine bakar.

Togepi: Başak Topu Pokémon’u. Togepi insanları mutlu bir enerji ile doldurur. Ne zaman iyi davranılırsa, Togepi bu enerjiyi diğerleri ile paylaşır. Ama kötü kalpli bir insan yanına geldiğinde Togepi’deki enerji hızla azalarak bitkin düşer.


Albay Hansen ve Roket Takımı aynayla kapı karışımı bir cismin önüne gelirler. Üç Pokémon’da kapıda sadece bir noktaya odaklanırlar ve oraya saldırırlar. Onlar saldırdıkça Togepi Cennetindeki ağaçlar kurur. Togepi dostlarımızı bir yere getirir. Dostlarımızın geldiği yerde ayna gibi bir şey vardır ve bu Albay Hansen’le Roket Takımını göstermektedir. Togepi o aynadan geçer ve gerçek dünyaya gider. Ash’te arkasından gitmek ister fakat bunda başarılı olamaz. Ninjasklar’da Gölge Topu saldırısıyla Togepi’ye zarar verirler. Albay’da Togepi’yi yakalar ve giderler. Dostlarımızda diğer Togepiler’in sayesinde gerçek dünyaya geri dönerler.

Albayda elindeki Togepi’yle kralın karşısına çıkar ve artık tahta bana verin der. Kral o Togepi Misty’nin der fakat Togepi albaydadır. Bu yüzden albay askerlere kralı zindana atın der. Dostlarımızda şehirde yürürken Shedinja ve Ninjaskları nasıl yenecekleri hakkında konuşmaktadırlar. O sırada Jessie televizyona çıkar ve kralın değiştiğini bu yüzdende herkesi tapınakta taç giyme törenine beklediklerini söyler. Prenses endişelense de dostlarımız her şeyin düzeleceğine söz verir. Roket Takımı’da albaydan yeni rütbeler ister. Albay artık size ihtiyacım yok krallığımı terk edin der ve Pokémonlar’ına Roket Takımı’na saldırın der. Üç Pokémon’un saldırısı yüzünden Roket Takımı havaya uçar ve göklerin derinliklerinde kaybolur.

Dostlarımız iki gruba ayrılır. Bir grup kralı ve kraliçeyi kurtaracak diğeri ise Togepi’yi geri alacaktır. Brock, Max ve Miranda arama yaparlarken Roket Takımı bunları görür. Roket Takımı’nın aklına albayın yaptığı şeyler gelir. Bu yüzden Roket Takımı dostlarımıza yardım etmeye karar verir. Büyücü kılığına girerler ve dostlarımıza aradığınız şey Albay Hansen’in evinin aşağısında diyerek kral ve kraliçenin yerini söylerler.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Marshtomp

Bu arada, Ash, Misty, May ve prenseste albayı bulmayı başarırlar. May, Torchic’i seçse de Ninjask’tan gelen Gölge Topu yüzünden savaşamaz duruma gelir. Pikachu,0 Gök Gürültüsü saldırısıyla iki Ninjask’ı da halleder. Shedinja’da Güneş Işını saldırısını kullanır. Saldırı tam dostlarımıza isabet edecekken Cennetin Togepiler’i Can Kurtaranı kullanırlar. Ardından kendi enerjilerini, Misty’nin Togepi’sine aktarırlar. Togepi albayın kollarından sıyrılır ve havaya çıkar. Orada evrim geçirir ve Togetic olur. Misty artık kalanı bana bırak der ve hiç beklenmedik bir şekilde Gyarados’u seçer. Ash, Misty’nin bir Gyarados yaklamasına çok şaşırır. Albay hiçbir su Pokémon’u benim Shedinja’ma karşı kazanamaz der. Misty sen öyle san der Gyarados’a Alev Püskürtme Saldırısını kullan der. Bu saldırı sayesinde Shedinja savaşamayacak duruma gelir. O sırada gerçek kralda gelir ve muhafızlarına Hansen’i atın zindana der. Hansen’in zindana götürülüşünü de Roket Takımı büyük bir zevkle izler.

Togepiler, Togetic’e teşekkür ederler ve cennetlerine geri dönmeye başlarlar. Togetic, Misty’e bir şeyler anlatır. Misty’de Togetic’e burada mı kalmak istiyorsun diye sorar. Prenses tekrar böyle bir şeyin yaşanmaması için Togetic’in cenneti ve Togepiler’i korumak istediğini söyler. Duygusal bir vedalaşmadan sonra Togetic, Togepi Cennetine gider. Prenses, cennete çok iyi bakacağına söz verir. O sırada prenses ayaklarının dibinde bir Togepi görür. Misty, prensese senin bulman gereken Togepi bu olabilir der. Togepi’de bunu onaylar ve prensesin kucağına atlar. Prenseste her şey için dostlarımıza teşekkür eder.

Misty, Cerulean’a dönme vaktim geldi der. Misty hepsini spor salonuna davet eder. May’e Pokémon Yarışmalarında başarı dileyen Misty, Ash’e de Hoenn Liginde başarılar diler. Misty, buraya geldikleri zepline bu sefer eve dönmek için biner ve Cerulean’ın yolunu tutar.

Tekrar buluşmak için söz verdikten sonra Misty, Cerulean Şehri’ne geri döndü. Yeni arkadaşlarla karşılaşmaya ve eskileriyle yollarını ayırmaya devam ederlerken Pokémon Eğitmenlerimiz için kesin olan bir şey vardı ki macera daima devam eder.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
May
Max
Jessie
James
Prenses Sara
Miranda
Albay Hansen








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani276.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani176.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Prenses Sara: [Resim: rsiconani175.gif]


Albay Henson: [Resim: rsiconani291.gif][Resim: rsiconani292.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani175.gif]










[Resim: olaylar.png]

[Resim: 176.png]

- Misty'nin Togepi'si, Togetic'e dönüşür.

- Misty, Togetic'ini bırakır.

- Misty, Cerulean Şehri'ne geri döner.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige