Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 320 - The Princess And The Togepi!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Princess And The Togepi!
Japonca Adı: Enter Misty! Togepi and the Mirage Kingdom!
Türkçe Adı : Prenses Ve Togepi!
[Resim: genizet.png]

Hala Fallarbor Kasabasına doğru devam eden kahramanlarımız bir göl kıyısında çok özel bir dostu bekliyorlardı.

Ash ve Brock’un beklediği dost sonunda gelir. Bu Misty’den başkası değildir. Misty, uzun bir aradan sonra dostlarımıza tekrar kavuşmanın sevincindedir. Ash, Misty’nin yeni kıyafetlerini beğendiğini söyler. Herkesin hatırını soran Misty May ve Max’e de selam verir. May, Misty hakkında çok şey duyduğunu söyler ve Togepi’yi görünce onun hakkında bilgi almak için Pokédex’ine bakar.

Togepi: Başak Topu Pokémon’u. Togepi iyi muamele gördüğünde rahatlatıcı bir atmosfer yayarak güçlenir.


Misty, Togepi sayesinde burada olduğunu söyler ve tüm Togepi sahibi antrenörlerin katılacağı bir konferansın davetiyesini dostlarımıza gösterir. Konferansında hemen önlerindeki otelde yapılacağını söyler. Bu arada iki tane görevli gelir ve Misty’i zorla otelin içine götürürler. Misty’i üst kata çıkarırlar fakat bir anda üst kata giden geçti kapanır. Meowth’da bir düğmeye basınca otel, zepline dönüşür. Dostlarımızda bunun Roket Takımı’nın işi olduğunu anlarlar. Zeplinden sarkan bir ipe tutunan dostlarımız ipi tırmanarak zepline girmeyi başarırlar. Bu arada Roket Takımı’nın kontrolündeki zeplin, çöl üzerinden geçmektedir. İleride bir kasaba görünür. Meowth sonunda Serap Krallığına geldik der. Zeplin durur ve Misty’i aşağı indirirler. Arkadan dostlarımız gelince görevli kılığındaki Roket Takımı kendilerini ifşa ederler. Roket Takımı bu sefer Togepi’nin peşinde olduklarını söylerler. Meowth, tam Togepi’ye doğru koşacakken biri onu durdurur. Jessie, yeni gelen adama Albay Hansen istediğiniz gibi Togepi’yi getirdik deyince adam kızar ve ben size eğitmenlerini getirin demedim der. Albay Hansen Misty’den Togepi’yi ister. Misty vermeyince adamın Shedinja’sı dostlarımızın önüne güçlü bir Güneş Işını saldırısı gönderir. Adamın Shedinja’sının yanına iki tanede Ninjask gelince savaş kaçınılmaz olur. Ash Pikachu’yu Brock ise Mudkip’i seçer. İki Ninjask aynı anda Gölge Topunu kullanır. Pikachu Yıldırım Ok’uyla, Mudkip’te Su Tabancasıyla bu saldırıları engeller. Bu arada Misty, May ve Max kaçmaya başlarlar fakat Shedinja’da onların peşinden gider.

Kaça kaça sonunda bir bahçenin içindeki küçük bir labirentte saklanır dostlarımız fakat Shedinja dostlarımızı kolay bulur. May’de bilgi almak için Pokédex’ine bakar.

Shedinja: Böcek Pokémon’u. Shedinja sağlam bir defans için güçlü ve sağlam bir vücuda sahiptir.

Misty savaşmaya karar verir ve Corsola’yı seçer. Corsola Çivi Topunu kullanır fakat saldırı Shedinja’nın vücudundan geri seker. Ardından Shedinja Güneş Işını saldırısını kullanır. Bu sayede büyük bir patlama olur ve Togepi Misty’nin elinden fırlayıp bir su fıskiyesinin içine düşer. Togepi’yi bir kız görür ve onu kucağına alır. Sonunda benim için geldin Togepi der ve onu Miranda adlı bir dadısına gösterir.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Carvanha

Ash ve Brock’ta Ninjasklar ile savaşmaya devam etmektedirler. Ash yürümeye başlayınca bir çukura düşmekten son anda kurtulur. Brock, Ninjasklar’ın Kazma Saldırısını bildiklerini söyler. Bunun üzerine Ash ve Brock’ta ikisini bulmak için çukura inerler.

Togepi’yi bulan kız Togepi’yle birlikte oturmaktadır. Kızın annesi gelir ve Togepi geldiği için Veraset Töreninin yarın başlayabileceğini söyler. O sırada babası da gelir ve kız babasına Togepi’yi gösterir. Miranda kızın babasına majesteleri diye hitap eder ve onu bahçedeki fıskiyede bulduklarını söyler. Ardından Misty, May ve Max gelir ve Misty bu Togepi’nin kendisinin olduğunu söyler. O sırada Albay Hansen’de gelir ve majestelerine bunların kaçak olduğunu söyler. Misty buraya zorla getirildiklerini ve albayın kendisinden zorla Togepi’yi çalmak istediğini söyleyince majesteleri sinirlenir ve albayına krallığımdan ayrıl der. Albay tam giderken Ash ve Brock’ta gelir. Ash albaya bağırırken Misty onu sakinleştirir. Kız adının Sara olduğunu ve Serap Krallığının prensesi olduğunu söyler. Togepi’yi yaralı olarak bulduklarını ve bu yüzden tedavi ettiklerini söyler. Majesteleri olan her şey için dostlarımızdan özür diler ve bunların hepsini albay planlamış der. Sizi bir gemiyle geldiğiniz yere gönderiyim der fakat Misty, Togepi’nin ne kadar bu kadar önemli olduğunu duymak ister.

Miranda’nın anlattığına göre bu krallıkta yüz yıllardır barışı ve özgürlüğü koruduğu için Togepi’ye ibadet edilirmiş. Tahta çıkacak kişinin de illaki yanında bir Togepi olması gerekirmiş. Kralın Togepi’si de kral tahta çıkınca geldiği yere geri dönmüş. Sara’nın düşüncesine göre Albay Hansen tahtın varisi olmak için senin Togepi’ni çalmak istemiş der. Misty yardım edilecek bir şey olmalı deyince Sara zaten çok tehlike yaşadıklarını ve bir an önce bu krallığı terk etmeleri gerektiğini söyler.

Albay Hansen, şimdiki kraldan sonra tahta kendisinin çıkacağını ve bunu da Togepi sayesinde başaracağını söyler. Roket Takımı’da Kral Hansen diyerek yalakalık yapar.

Dostlarımız, prenses ve Miranda zeplinin önündedirler. Prenses bir an önce buradan gidin der fakat o anda küçük bir kum fırtınası çıkar. Kumlar dağılınca dostlarımız tapınağın üstünde baş aşağı duran bir tapınak daha görürler. Togepi bir anda uçmaya başlar. Miranda Togepi’nin serabın ötesinde cenneti hissettiğini söyler. O anda Shedinja tekrar gelir ve Güneş Işını saldırısını kullanır. Misty son anda Togepi’yi kucaklar ve saldırıyı atlatmayı başarır. Shedinja’dan bir Güneş Işını daha gelir fakat bunu da Pikachu Yıldırım Ok’u saldırısıyla karşılar ve bir patlama olur.

Büyük tapınak tarafından beklenmedik şekilde gökyüzünde görünen bu gizemli olay neyin habercisi idi? Hansen ve ajanları Togepi’nin üstündeyken saldırılarının gücüne karşı koymak için kahramanlarımız kendilerini güçlü bulabilecekler mi? Entrika ve gizem dolu bir hikaye için bizden ayrılmayın.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
May
Max
Jessie
James
Prenses Sara
Miranda
Albay Hansen








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Albay Henson: [Resim: rsiconani291.gif][Resim: rsiconani292.gif]











[Resim: olaylar.png]

[Resim: 320-v.jpg]


- Misty, yeni haliyle karşımıza çıkar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige