Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 307 - Just One of the Geysers
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Just One of the Geysers
Japonca Adı: Dewford Gym Rematch! Surfing Battlefield!
Türkçe Adı : Gayzerlerden Sadece Biri
[Resim: genizet.png]

Ash sonunda Dewford Salonunda önceki talihsiz yenilgisinden sonra umduğu rövanş fırsatını ele geçirdi. Kahramanlarımız Brawly’nin gizli alıştırma yerinde olacak savaşa doğru endişeyle ilerliyorlar. Bakalım Ash, bu zaman zarfında Brawly’yi yenip Hoenn Bölgesindeki ikinci rozetini kazanabilecek mi? Bekleyin ve görün!

Roket Takımı mağara gibi bir yerde içi yemeklerle dolu olan bir buzdolabının önünde durmaktadırlar. Meowth kapağı açar ve Roket Takımı içerdeki yemekleri yemeye başlarlar. Sonra dostlarımız gelir. Brawly, bu buzdolabının kendisine ait olduğunu söyler ve benim idman bölgeme nasıl girdiniz diye sorar. Jessie’de burası artık bizim gizli üssümüz der Seviper’ı seçer. James’te Cacnea’yı gönderir. Seviper, Sis saldırısını Cacnea ise İğne Füzelerini kullanır. Ash tam savaşmak için öne doğru atılacakken Brawly onu durdurur ve bu mağaranın bazı yerlerinden adanın şeklinden dolayı gayzerler çıktığını söyler. Sonra’da bir gayzer tam Roket Takımı’nın üstünde durduğu yerden yer yüzüne fışkırır. Roket Takımı’da bu sayede havaya uçar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Persian

Brawly Ash’i maç yapacakları sahaya getirir ve maçlar. Her eğitmenin iki Pokémon kullanabileceği savaşta Ash ilk olarak Treecko’yu Brawly ise Machop’u seçer. Machop Karate Darbesini kullanır fakat Treecko saldırıyı atlatır. Ash Treecko’ya sahadaki kayalıkları yaşadığın ormandaki ağaçlarmış gibi hisset ve ağaçtan ağaca atlayarak Machop'un saldırılardan kurtul der. Machop üst üste Karate Darbesi Saldırısını kullanmaya başlar fakat Treecko her seferinde diğer bir kayalığa atlayarak saldırılardan kurtulur. Bu sayede Machop’u yorar. Ash tam kazandık diye düşünürken Brawly sana anlattığım gel git olayını unuttun mu der. Machop Çapraz Darbe saldırısına hazırlanırken altından bir gayzer yükselir. Gayzerin üstünde sörf yapar gibi ilerleyen Machop saldırısıyla bir kayayı parçalar ve parçalar Treecko’nun üstüne gelmeye başlar. Ash son anda Treecko’yu geri çağırır ve Corpish’i seçer. Corpish Baloncuk Işınıyla Machop’u vurur. Ardından Yengeç Çekicini kullanır. Machop Çapraz Darbeyle ilk Yengeç Çekicini durdursa da ikincisini durduramaz ve saldırıya maruz kalır. Bu sayede savaşa devam edemez. Brawly son Pokémon’u olarak Hariyama’yı seçer. Hariyama maça Kol Basıncıyla başlar. Corpish sertleşir ve ard arda gelen Kol Basıncı saldırılarına dayanmaya çalışır. Ash onun yorulacağını düşünür fakat Hariyama yorulmak nedir bilmez. Corpish’te bunun üzerine suya atlar. İlk başta bir anda Hariyama’nın arkasından bir anda çıkıp vurur fakat Hariyama bunun ikinci defa olmasına izin vermez. Suya doğru Kol Basıncını kullanır. Bu sayede Corpish sudan fırlar. Ardından da Sismik Çarpmayla Corpish’in işini bitirir. Ash’de tekrar Treecko’yu seçer. Ash, Treecko’ya Kuyruk Vuruşunu hep Hariyama’nın ayaklarına doğru kullan der. Treecko’da Hariyama’nın her saldırısını atlatır ve her birinde Hariyama’nın ayağına bir darbe indirir. Hariyama Ölüm Vuruşunu kullanmak ister ama tam yere bastığında ayağı ağrır ve yere oturmak zorunda kalır. Bu arada iki Pokémon’da çok yorulmuşlardır. Gayzerin geldiğini hisseden eğitmenler son saldırıları için gayzerlerden destek almak isterler ve iki Pokémon’da gayzerlerin çıkacağı yerin üstüne gelir. Gayzerler fışkırınca iki Pokémon havada karşılaşır. Hariyama Bitirici Saldırıyı, Treecko ise Kuyrukla Vurma saldırısını kullanır ve iki Pokémon ayakta bir şekilde yere iner. Bir müddet sonra Hariyama yer düşer ve maça devam edemez. Bu sayede maçı Ash kazanır.

Maçtan sonra Brawly, Ash’e Dövüş Rozetini verir. Brawly, çalışmaya devam edersen Hoenn Liginde dikkate alınan bir güç olursun der ve ona diğer maçlarında başarılar diler.

Brawly’ye karşı rövanş için tekrar meydan okumasından sonra Ash, Dewford Salonundan Dövüş Rozetini kazandı. Ve şimdi, Hoenn Ligine girmeye bir adım daha yakın.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Brawly
Shauna








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Brawly: [Resim: rsiconani066.gif][Resim: rsiconani297.gif]











[Resim: olaylar.png]

[Resim: 22.gif] - Ash, Brawly'yi yener ve Dövüş Rozetini kazanır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige