Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.PT Pokemon Online Turnuvası- Grup Kuraları ve Maçları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Sen benle yapacaksın. Eğer benim Infamous ile maçımda Infamous kazansaydı Infamous seninle karşılaşacaktı. Bu arada beklemen gerek bir süre H.O.T.D vs CrashHorizon için. H.O.T.D'ye ulaşabilirim ama CrashHorizon'u bilmiyorum. Siteye belirli günlerde giriyor videolarını güncellemek için :D Heralde görür bu konuyu.
[Resim: 16ci.png]

Extraliqht 3-0 kazandı. gg

EDIT: sonra 2 maç daha yaptık, 5-0 ve 6-0 yendim ama :D
[Resim: rqfrq.jpg]

Sametahayata ile olan maçımız 6-0 bitti.
Doğruyu söylemek gerekirse, Bu turnuvanın gidişatı çok kötü oldu. Çünkü B Grubundan hiç kimse maçlarını yapmadılar ve yaptılarsa bana maç ile ilgili mesaj falan atmadılar. B Grubundan özellikle BjkBurak 6 aydır foruma girmemiş.

Ama yönetim kararı ile turnuvayı devam ettirmek zorunda kaldık. Ben bu turnuvayı beğenmedim doğrusu geçen turnuvalarda da bir çok kişi maçına gelmedi. Maçına gelmeyen kişilere süreli veya süresiz olarak turnuva cezası verilecek. Ve biliyorum site uzun bir süre kapalıydı ama hiç mi takip etmiyorsunuz Pokemon Türkiye'nin Facebook Sayfasını ? Turnuva için yeterli bir süre verdim ancak çoğu kişi gelmedi.

Şimdi gelelim 3.Maçlara. ExtraLiqht ve Sametahayata maçını yapmış bulunmakta ve ExtraLiqht 6-0 kazanarak 12 puana yükseldi. Yani Finallere gitmeyi garantiledi. A Grubunda ise Mranderson ile maçımızı yaptık, 6-0 kazandım. A Grubunun 3.Maçında Infamous ile Mranderson eşleşti. Ama yine de Infamous
maçı yapmaya gerek yok dedi çünkü Benim Finallere gideceğim belliydi. Yine de kararlarını değiştirip sırf
eğlence olsun diye maçlarını yapabilirler.


Şimdi de final maç ExtraLiqht vs Jolteon maçı oldu. Turnuvayı kuran ben olduğum için bu kadar ileri gideceğimi tahmin bile edemedim. Bu arada şuan maçımızı yapmıyoruz. Çünkü Final Maçını izleyenler olsun diye. Yoksa ne anlamı kalır ki hakikaten?

Turnuvanın ödülü Konuya yazılacaktır.
Jolteon seni FİFA'ya şikayet ettim.Über pokemon kullandın maçta :D
Gerçi Landorusun Uber olduğunu unutmuştum o sırada. Birde Landorus'un banlandığı sette değildi :(. İstersen tekrar yapalım maçı sorun değil.
Final maçı başlıyor. :)
Ve Jolteon 4-0 kazandı :D SS ve logu koyarlar şimdi.
Tebrikler Jolteon :D
[Resim: p28B7t3.png]

Buyrun Log.

Açıkçası kazanacağımı hiç beklemiyordum. Turnuvayı ben kurdum kazanan ben oldum çok ilginç :S .

Ve bu arada Ödülü kendi Printerımdan çıkaracağım :D Gerçi Hediye benim için pek önemli değildi. Bu turnuvaya sırf eğlence olsun ve Pokemon Türkiye'de Competitive Battle oynayanaların sayısını arttırmak için katılmıştım :)

Bir daha ki turnuvada görüşmek üzere. Bu turnuvayı pek beğenmedim. Çünkü turnuvaya katılan kişi sayısı geçen yıla göre düşüktü ve yine katılanların çoğu gelmedi :( Böyle yapacaksınız hiç yapmayım daha iyi :D
Sayfalar: 1 2 3