Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 275 - Gotta Catch Ya Later!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Gotta Catch Ya Later!
Japonca Adı: Farewell... and then Setting Off!
Türkçe Adı : Daha Sonra Yakala!
[Resim: genizet.png]

Johto Ligi Gümüş Konferansını geride bırakan Ash ve arkadaşları, Pallet Kasabasına yapacakları uzun bir yolculuk öncesinde Viridian Şehri’ne uğramaya karar verdiler.

Dostlarımız Viridian Şehrindeki Pokémon Merkezi’ne gelmişlerdir. Ash Pokémonlar’ını Hemşire Joy’a verir ve ben Pallet’ten Ash beni tanıdınız mı der. Hemşire Joy’da burada ilk haftası olduğunu fakat önceki Joy’un Ash ve Misty hakkında konuştuklarını duyduğunu söyler. Hemşire Joy Misty’e Cerulean’da kardeşlerinden bir mesajda iletir. Mesaja göre Misty hemen kardeşleriyle iletişime geçmesi lazımdır. Bilgisayarda kardeşleriyle konuşan Misty, bir kardeşi güzellik yarışmasında üçüncü olduğu için ona dünyayı gezme bileti verdiğini öğrenirler. Üç kız kardeşte gezmeye gideceği için salonu Misty’e bıraktıklarını söylerler ve bilgisayarı kapatırlar. Bu arada Hemşire Joy gelir ve Misty’nin bisikletini getirir. Önceki Hemşire Joy’un onu tamir ettiğini söyleyince Misty’nin aklına Ash’le tanıştığı ilk zamanlar gelir. Ash Misty’e ne güzel bisikletinde daha iyi oldu eve daha hızlı gidersin deyince Misty sinirlenir ve beni yalnız bırak diyerek Pokémon Merkezi’nden çıkar.

Misty Ash’in böyle şeyleri nasıl söylediğini, onun için ne anlam ifade ettiğini düşünürken karşısına üç kişi çıkar. Bir tanesi kendisinin Viridian Şehrindeki en iyi Pokémon eğitmeni olduğunu ve adının Kai olduğunu söyler. Diğer iki kişide adlarının Kim ve Kail olduğunu söylerler ve kendilerinin Görünmez Pokémon Kardeşleri olduklarını söylerler. Misty o zaman kaybolun deyince Kai yenilmez olduklarını söyler. Misty’de gaza gelir ve savaşmak ister.

Kai’yle yaptığı bire bir maçta Kai Hitmonchan’i, Misty ise Politoed’u seçer. Politoed bir saldırıyla Hitmonchan’i yıkınca diğer ikisi de Hitmonlee ve Hitmontopların’ı gönderirler. Böylece Politoed bire üç kalır. Misty nasıl bire üç savaşabilirim deyince Ash yalnız olmadığını söyler ve Pikachu’yla savaşacağını söyler. Brock’ta savaşa katılınca durum üçe üç olur. Pikachu Yıldırım Ok’uyla Hitmontop’ı vurur. Forretress’te Hızlı Dönüşle Hitmonlee’yi vurur. Misty’de Politoed’le Hitmonchan’in işini tam bitirecekken önlerindeki ve arkalarındaki çimenliklerden futbol kalesi çıkar. Futbol kaleleri hızla birbirlerine yaklaşırlar ve ortamda buluna herkes de iki kalenin arasında kalırlar. Bu arada Jessie’nin konuşması sayesinde bu üçünün Roket Takımı’ndan para almak için dostlarımızla savaştıkları anlaşılır. Yenilmez üçlü Roket Takımı’na biz sizin tarafınızdayız deyince Jessie, yenildikleri için parayı vermeyeceklerini söyleyince Kai makas çıkarır ve kalenin filelerini keser. Bu sayede dışarı çıkarlar ve hemen Roket Takımı’nın başına üşüşürler. Onlar kavga ederken Pikachu Yıldırım Ok’unu, Politoed Su Tabancasını, Forretress ise Hızlı Dönüş saldırılarıyla Roketlerin ve Yenilmezlerin işini bitirirler.

Dönüş yolunda Misty, Ash ve Brock’a son nasihatlerini verir ve son olarak Ash’e böyle devam et ve elinden geleni yap der. Ardından Ash’le yaşadığı anılar duygusal bir müzik eşliğinde Misty’nin aklından geçer. Dostlarımız yürüye yürüye Misty’nin ayrılacağı yere gelirler. Misty sizi bir daha görebilecek miyim deyince Ash, tekrar görüşeceklerine söz verir. Ardından Brock’ta birkaç götür getir işi olduğunu ve bu yüzdende eve gitmesi gerektiğini söyler. Ayrılma zamanı geldiğinde Brock ve Misty gidecekleri yere gitmeye başlarlar fakat Ash ayrıldıkları yerde durmaktadır. Bir anda Brock ve Misty gelir ve söylemek istediğin bir şey varsa dinliyoruz Ash derler. Brock Ash’e küçük bir piknik çantası v çatal bıçak verir. Misty’de onu koyabileceği bir bezi Ash’in eline tutuşturur. Üçlü göz göze gelince Ash gidin artık çocuklar der. Herkes kendi yoluna gidince Ash ağlayarak ve teşekkür ederek Pallet’in yolunu tutar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Togepi

Ash, eve gelmiştir ve kahvaltısını etmektedir. Ash’in annesi Ash’e Gary’nin birkaç gün önce geldiğini ve şu an büyük ihtimal profesörün laboratuvarında olduğunu söyler. Ash’te Gary’i görmek için evden çıkar. Ash laboratuvara gelir fakat profesör onun gittiğini söyler. Profesör ayrıca Gary’nin yeni bir başlangıç yapmak için Blastoise’i dışında bütün Pokémonlar’ını burada bıraktığını söyler.

Gary doğduğu kasabaya bakarken yanına Ash gelir. Ash çantasından ikiye bölünmüş Poké Top’unu çıkarır ve bir yarısını Gary’e verir. Gary’de ona iyi bakacağını söyler ve Poké Top’unu alıp yolcuğuna başlar.

Ash ve Pikachu ağacın üstüne çıkmış konuşurlarken bulutların arkasında bir şey belirir. Bulutlardan kurtulunca Ash gördüğünün bir Ho-oh olduğunu anlar ve onun Hoenn Bölgesine gittiğini söyler. Ash’in yeni Pokémonlar’la ve arkadaşlarla tanışma isteği kabarır ve Hoenn’e doğru bir yolculuk yapmaya karar verir. Bu kararını annesine açıklamak için eve doğru koşarken bir çukura düşer. Ardından Weezing’in çukurun içini dumanlarıyla doldurur. Ash, Misty’nin verdiği bezi Pikachu’nun ağzına tutar ve Brock’un verdiği çatal bıçakla da çukuru tırmanmayı başarır. Pikachu’da Yıldırım Ok’u saldırısıyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir.

Ash, Profesör Oak’a yeni bir maceraya başlamaya karar verdiğini ve Pikachu hariç tüm Pokémonlar’ını burada bırakacağını söyler. Profesör şaşırmadığını söyler ve Profesör Birch’le de tanışmayı unutma der. O sırada Ash’in annesi gelir ve Ash’e yeni bir kıyefet, yeni bir şapka ver Seafom Adası’ndan Hoenn’e giden bir feribotun biletini verir. Profesör Oak’a Ash’e son teknoloji, tüm Hoenn Bölgesi Pokémonlar’ı hakkında bilgiye sahip olan bir Pokédex verir. Tracey’de Ash’in Pokémonlar’ına çok iyi bakacağına söz verir.

Kalbi yeni bir kararlılıkla dolu olan Ash, yeni bir maceraya çıkıyor. Hoenn Bölgesine doğru gitmeye hazırlanırken Ash’in aklında keşfedilecek yeni Pokémonlar ve kazanılacak yeni arkadaşlıklar var.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Tracey
Jessie
James
Profesör Oak
Delia Ketchum
Gary
Hemşire Joy
Daisy
Violet
Lily
Kim
Kai
Kail








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani186.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Kim: [Resim: rsiconani107.gif]


Kai: [Resim: rsiconani237.gif]


Kail: [Resim: rsiconani106.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani250.gif]











[Resim: olaylar.png]

- Ash, Brock ve Misty Viridian Şehri'ne geri dönerler.

- Misty, Cerulean Salonuna geri döner.

- Brock, Pewter Salonuna geri döner.

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSNqLuu0M6XPt3EuB3T19J...Vqp2lpF_lA]

- Ash, Ho-oh'u tekrar görür.

- Ash, Pikachu dışında tüm Pokémonlar'ını Profesör Oak'a verir.

- Ash, kıyafetini değiştirir.

- Ash, yeni Pokédex alır.

- Ash, Pikachu'yla birlikte Hoenn macerasına başlar.






[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige