Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 274 - Johto Photo Finish
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Johto Photo Finish
Japonca Adı: To the End of the Full Battle! Each One's Way!
Türkçe Adı : Johto'da Bir Burun Farkla
[Resim: genizet.png]

Johto Ligi Gümüş Konferansı Şampiyonluk Turnuvasının ikinci turunda kahramanlarımız Harrison’a karşı olan savaştalar ve iki yarışmacıda rakibine yol verme konusunda gönüllü değiller. Her iki yarışmacının da geriye bir Pokémon’u kaldı. Ash’in Charizard’ı, Harrison’ın ise Blaziken’i. Acaba kim bu son savaşta kontrolü eline alıp yarı finallerde en iyi dörde adını yazdıracak? Öğrenmek için bizden ayrılmayın.

Blaziken, Charizard’ın alevlerinden zıplayarak kurtulur. Bu sayede herkes bir Blaziken’in ne kadar yükseğe sıçrayabildiğini görmüş olur. Charizard, Blaziken’in Alev Püskürtme saldırısını atlatır ve kendisi bir Alev Püskürtme saldırısı kullanır. Blaziken’de Charizard’ın alevlerine kendi alevleriyle karşılık verir. İki Pokémon’da güçlü olduğu için eşitlik bir türlü bozulmaz. Bir Charizard, bir Blaziken rakibine darbe indirir fakat bu darbeler maçı bitirmek için yeterli değildir. Blaziken ilk önce Hızlı saldırıyı ardından Ateş Yumruğunu kullanır bu saldırılar Charizard’a isabet etse de Charizard’da Blaziken’e Alev Püskürtücüsüyle karşılık verir. Blaziken bir Hızlı Saldırısı daha yapmak için Charizard’a yaklaştığında Charizard onu yakalar ve havaya çıkararak Sismik Çarpmayı kullanır. Çarpmadan ötürü olan dumanlar gidince Blaziken’in yerde yattığı görülür. Hakem tam maçı bitirecekken Blaziken ayağa kalkar. Brock Blaziken’nin kalkabilmesinin nedenini düşmeden önce yere doğru Alev Püskürtücüsü saldırısını kullandığını için inişini yumuşatmasına bağlar. Charizard bir Sismik Çarpma daha kullanmak için Blaziken’i yakalamak ister fakat Blaziken zıplayarak kurtulur. Charizard’da havaya çıkınca Blaziken Alev Tekmesini kullanır. Bu sayede Charizard’a büyük bir hasar aldırır. Charizard yerdeyken Blaziken, Alev Püskürtücüyü kullanır. Charizard’da bu saldırıya Ejder Öfkesiyle karşılık verir. Bu iki saldırı havada çarpışınca büyük bir patlama olur ve iki Pokémon’da patlamanın şiddetinden yere düşerler. Her iki Pokémon’da zor bir şekilde kalkmayı başarır. Ash, Charizard’a Alev Püskürtücüsünü kullan der. Charizard ağzını açsa da alevler çıkmaz ve bir anda yere düşer. Bu sayede Blaziken Charizard’ı yener ve maçı Harrison kazanır.

Maçtan sonra dostlarımız Pokémon Merkezi’nin önündedirler. Ash Squirtle’ıyla vedalaşır ve Memur Jenny onu itfaiye takımına geri götürür. Ardından Profesör Oak ve Ash’in annesi gelir ve onlarda geri dönüyoruz der. Ash, turnuva bittikten sonra eve geleceğini söyler.

Harrison’ın yarı final maçında her iki eğitmeninde bir Pokémon’u kalmıştır. Harrison’ın rakibi Jon Dickson, Rhyhorn’uyla Harrison’ın Houndoom’unu yenmeyi başarır ve finale çıkar. Böylece Harrison’da yarı finalde turnuvaya veda eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Misdreavus

Gece olduğunda dostlarımız Harrison’ı dere kenarında oturuyorken bulurlar. Ash Blaziken’in durumunu sorunca Harrison onun iyi olacağını söyler. Harrison Ash’e Profesör Birch’ün kendisine Profesör Oak’tan çok bahsettiğini söyler ve Ash’in Profesör Oak’la aynı kasabadan olup olmadığını sorar. Ash evet aynı kasabadayız deyince Harrison Ash’e Hoenn bölgesini görmelisin der. Hem Profesör Birch ile tanışırsın hem de birçok farklı Pokémon görürsün der. O anda dostlarmız bir çığlık sesi duyarlar ve hemen sese doğru giderler. İki tane kız havada uçan buluta benzeyen üç tane yaratığı dostlarımıza gösterirler ve bunlar hayalet derler. Ash Noctowl’ını seçer ve ona Öngürüyü kullan der. Bu sayede bulutların aslında üç tane Misdreavus olduğu anlaşılır. O sırada Gary’de gelir ve bir çığlık sesi duyduğunu söyler. Misdreavuslar bir yere doğru gitmeye başlarlar dostlarımızda onları takip ederler. Misdreavuslar dostlarımızı tuzağa yakalanmış bir Misdreavus’un aynına getirirler. Kütüğün altında kaldığı için oraya sıkışmış ve çıkamamaktadır. Dostlarımız el birliğiyle kütüğü kaldırırlar ve Misdreavus’ta kurtulmuş olur. Gary Misdreavus’un nerede yaşadığını neler yediğini falan anlatınca Ash Pokémonlar hakkında çok şey biliyorsun der. Gary öğrenmesi gereken çok şey olduğunu söyler ve birçok Pokémon’un evrimine tanıklık ettiğini ve bundan büyük bir haz duyduğunu söyler. Bu yüzden de Pokémon araştırmacısı olmak istediğini söyler. Bu yüzden Gary bu son katıldığım yarışmaydı der.

Final maçında her iki eğitmeninde birer Pokémon’u kalmıştır. Jon Dickson Rapidash’iyle karşısındaki Rhydon’u yener ve böylece turnuvanın galibi olur.

Gary, buralarda biraz dolaşacağını ardından da Pallet’e gideceğini, Harrison ise İndigo Ligi’ne katılacağını, Ash ise önce Viridian’a uğradıktan sonra Pallet’e gideceklerini söyler. Bu arada dostlarımızın karşısına Roket Takımı’nın taşınabilir bina makinesi çıkar. Makineden atılan bir şişe kapaklarıyla yapılan bomba tam Ash ve Pikachu’nun önüne düşer. Bu yüzden ikisi yer düşerler. Makineden çıkan bir ağda tam Pikachu’yu almak üzereyken Gary’nin Blastoise’i Su Pompasını kullanarak ağı kırar. Blaziken’de Alevleriyle binayı yakar. Son olarak da Pikachu, Yıldırım Ok’u saldırısıyla binayı patlatır ve Roket Takımı’nı gökyüzüne uçurur.

Dostlarımız Gary’e araştırmalarını duymak için sabırsızlanıyoruz der. Harrison’da ikiniz ayrı yollardan gitseniz bile her zaman rakip olacaksınız der. Son konuşmalardan sonrada ayrılık vakti gelir ve herkes gideceği yere gider.

Johto Ligi Gümüş Konferansı sona erdi. Ash ve Gary ve farklı yollarda ve yönlerde yolculuklarına devam ediyorlar. Yollarını ayırmalarına rağmen ikisi de yol boyunca mücadelelerini sürdürüp, deneyimlerini paylaşacaklar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Gary
Delia Ketchum
Bay Goodshow
Harrison
Macey
Jackson
Jimmy
Marina








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani164.gif][Resim: rsiconani007.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani186.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Gary: [Resim: rsiconani009.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Harrison: [Resim: rsiconani229.gif][Resim: rsiconani257.gif]


Jon Dickson: [Resim: rsiconani111.gif][Resim: rsiconani078.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani044.gif][Resim: rsiconani045.gif][Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani107.gif][Resim: rsiconani106.gif][Resim: rsiconani112.gif][Resim: rsiconani129.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani133.gif][Resim: rsiconani134.gif][Resim: rsiconani135.gif][Resim: rsiconani136.gif][Resim: rsiconani196.gif][Resim: rsiconani197.gif][Resim: rsiconani200.gif][Resim: rsiconani223.gif][Resim: rsiconani224.gif][Resim: rsiconani228.gif][Resim: rsiconani236.gif][Resim: rsiconani237.gif][Resim: rsiconani261.gif][Resim: rsiconani263.gif][Resim: rsiconani270.gif][Resim: rsiconani273.gif][Resim: rsiconani285.gif][Resim: rsiconani319.gif][Resim: rsiconani320.gif]











[Resim: olaylar.png]

- Ash, Harrison'la olan savaşını kaybeder.

- Squirtle, İtfaiye Takımına geri döner.

- Charizard, Charicific Vadisine geri döner.

- Harrison yarı finalde kaybeder.

- Johto Ligi Gümüş Konferansı sona erer.

- Harrison, Ash'e Hoenn'e gitmesi gerektiğini söyler.

- Ash, Harrison ve Gary kendi yollarına giderler.

- Harrison, İndigo Ligine katılmaya karar verir.

- Gary, Pallet Kasabasına geri dönmeye başlar.

- Ash, Misty ve Brock Pallet Kasabasına geri dönmeye başlarlar.

- Gary, Pokémon Araştırmacısı olmaya karar verir.

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcT8jfh6MIT5zfO6Kry41Ff...nbFu4ZVPCA]

- Seedot animede ilk defa görülür.



[Resim: 270.png]
- Lotad animede ilk defa görünür.


[Resim: images?q=tbn:ANd9GcTirPw-sZLDuOJ2LP2gQaf...qJDtKqM54g]
- Zigzagoon animede ilk defa görünür.


[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSRbWhv_ZrENv2dV4Jc2-r...Msts6A67dw]
- Shroomish animede ilk defa görünür.


[Resim: 320Wailmer.png]

- Wailmer animede ilk defa görünür.


[Resim: sharpedo.jpg?1333143028]

- Sharpedo animede ilk defa görünür.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige