Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 271 - The Ties That Bind!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Ties That Bind!
Japonca Adı: Tournament Finals! Full Battle 6 vs 6!
Türkçe Adı : Usandıran Beraberlik
[Resim: genizet.png]

Johto Ligi Şampiyonasında savaş tüm şiddetiyle devam ederken Ash ve New Bark Kasabasından Jackson kafa kafaya gidiyorlardı ama Ash’in Pikachu ve Cyndaquil’i hemen elenince Jackson üstünlüğü kazandı. Sonra Bulbasaur’ın yardımıyla Ash savaşı berabere bitirerek geri geldi. Ash yarı finalleri toplamda dört zafer puanı kazanarak bitirdi ve final turuna katılmaya hak kazandı. Ancak kaderin bize ne söyleyeceğini zaman gösterecek. Çünkü kahramanlarımız daha sonraki eşleşmede Ash’in kimle karşılaştığına bakmaya gittiklerinde bu eski bir rakipten başkası değildi.

Gary Pokémon Merkezi’nde Ash’e önceden berabere kaldıklarını anımsatan bir yarıya bölünmüş Poké Top’u gösterir ve bu benim için yenilgi sayılır der. Finallerdeki maçların altıya altı Pokémon savaşı olacağını söyleyen Gary Ash’in kesinlikle yenileceğini söyler.

Dinlenme odasında Misty ve Brock Ash’e bakmaktadırlar. Çünkü Ash çantasının altını üstüne getirmektedir. Sonunda aradığı şeyi bulur ve dostlarına gösterir. Bu Gary’de olan yarım Poké Top’unun diğer yarısıdır. Ash bu topun hayatındaki ilk Poké Top’u olduğunu söyler ve hikayeyi anlatır. Hikayeye göre Ash bir gün balık tutarken bir Magikarp yakalar. Fakat Magikarp Ash’i kuyruğuyla tokatlar ve uya geri döner. Gary’de o anda balık tutmaya gelmiştir ve olan her şeyi görür. Ash’le dalga geçen Gary aynı zamanda oltasını suya atar ve beni bugüne kadar bir kere yenemedin bile der. Ash’te hep deneyeceğim der ve o da oltasını suya atar. Bir müddet sonra ikisinin de oltasına bir şey takılır. Oltaları çeken rakipler aynı Poké Top’unu yakalamış olduklarını görürler. İkisi de uzun bir müddet çekiştirince Poké Top’u ikiye ayrılır ve bir yarısı Gary’nin diğer yarısı da Ash’in önüne düşer. O günden beride Ash hem şans getirsin diye hem de Pokémon ustası olma hayallerinin o Poké Top’ta olduğu için onu yanında taşıdığını söyler. Yarın tatil olduğu için Brock Ash’e Gary’e karşı savaş stratejisi geliştir der.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Tauros

Misty kahvaltı için Ash’in odasına girince Ash’i ve Brock’u açlışır halde bulur. Brock Pokémon kitaplarına bakarken Ash ise bilgisayarda Gary’nin Pokémonlar’ına bakıyordur fakat Ash bilgisayar kullanmayı çok iyi bilmediği için bilgisayarı çökertir. Daha sonra devam etme kararı alan dostlarımız kahvaltıya inerler. Kahvaltıda Brock, Gary’nin tek tür Pokémon kullanmadığını bu yüzden savaşın zor geçeceğini söyler. O anda dostlarımızın yanına Charizard gelir. Her zamanki gibi ilk önce Ash’i yakan Charizard Ash’i gördüğü için çok mutludur. Ash’de tam zamanında geldin dostum diyerek Charizard’la hasret giderirken Gary ortama gelir. Ash ve Gary arasında sert bakışmalar yaşanırken bir anda Profesör Oak ortaya çıkar. Ardından da Ash’in annesi ortaya çıkar ve size tezahürat etmek için buradayız der. Profesör Oak gelmişken Ash ve Gary’nin Pokédexler’inide günceller.

Sonunda Zafer Turnuvası başlar. Bu turnuvada maçın yapılacağı sahalar rastgele seçilecektir ve çimenden kayaya, suya buza kadar sık sık değişeceğini söylerler. Maçlar başlar ve ilk turda Harrison galibiyeti alır. Ash maçtan önce konsantre olurken Harrison gelir ve seni ikinci turda bekliyor olacağım der. Sonunda Ash ve Gary karşı karşıya gelirler. Maçın sunucusu Ash ve Gary’nin geçmişini anlatır ve bunun görecekleri en iyi maçlardan biri olduğunu söyler. Bilgisayar tarafından da savaşacakları alan Kaya sahası olarak belirlenir. Gary ilk olarak maça Nidoqueen’le başlar. Ash ise seçimini Tauros’tan yana kullanır. Tauros Boynuz saldırını kullanmak için Nidoqueen’e doğru koşmaya başlar fakat Nidoqueen onu boynuzlarından tutar ve Hiper Işın saldırısıyla da işini bitirir. Ash ikinci Pokémon’u olarak Heracross’u seçer. Gary’de kendi Pokémon’unu geri çağırır ve Magmar’ı seçer. Magmar Alev Püskürtücüsüyle başlar. Heracross saldırıyı atlatır ve Öfkeli Vuruşla Magmar’ı uçurur. Magmar havdayken Ateş Patlamasını kullanır ve bu saldırının içine girer. Ardından Heracross’u kayaya dayar ve onu yaptığı saldırıyla yakar. Çok yakın mesafeden de Alev Püskürtücüsünü kullanır. Herkes Heracross’un işi bitti diye düşünürken Heracross kanatlarıyla ateşi yok eder. Ardından Heracross Mega Boynuzu kullanır. Magmar Alev Püskürtücüyü kullansa da Heracross bu saldırıyı yarmayı başarır ve Mega Boynuz saldırısıyla Magmar’ın işini bitirir. Gary üçüncü Pokémon’u olarak Blastoise’i seçer. Brock bu Blastoise’in Profesör Oak’tan aldığı Squirtle olduğunu söyler. Profesör Oak’ta Gary’nin en güçlü Pokémon’unun bu olduğunu ve Gary’nin işi çabuk halletmek istediğini söyler.

Bu maçta çoktan birçok git-gel yaşandı. Peki en sonunda galip size göre kim olacak? Tabi kazananı öğrenmek için bizden ayrılmayın.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Gary
Profesör Oak
Gary
Delia Ketchum
Harrison
Macey
Jackson







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani128.gif][Resim: rsiconani214.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Gary: [Resim: rsiconani009.gif][Resim: rsiconani022.gif][Resim: rsiconani031.gif][Resim: rsiconani059.gif][Resim: rsiconani065.gif][Resim: rsiconani126.gif][Resim: rsiconani127.gif][Resim: rsiconani227.gif][Resim: rsiconani197.gif][Resim: rsiconani230.gif]


Harrison: [Resim: rsiconani215.gif]









[Resim: olaylar.png]

- Ash ve Gary'nin savaşı başlar.

- Gary'nin Blastoise'ı ortaya çıkar.

- Ash'in Charizard'ı geri döner.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige