Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Fire Red Visual Boy Advance SAV dosyası ihtiyacım var
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar,

Visual Boy Advance (VBA) üzerinde Pokemon Fire Red için save dosyası lazım arkadaşlar. Normalde ben oyunu emulatör üzerinden kaydediyordum ancak Elite 4'u yendikten sonra oyun yeniden açıldığı için Elite 4 sonrasını oynayamıyordum. Şu an artık oyunu oyun içinden kaydedebiliyorum ancak oynamış olduğum eski save dosyasını kabul etmiyor, oyun içinden kaydedilmiş ( 1 kere bile olsa ) bir dosya lazım.

Elite 4 bir kere yenilmiş yada daha yenilmemiş, 8 badge tolanmış (veya 7 farketmez devamını getirim :D) ve tüm efsanevi pokemonlar (Mewtwo hariç tabiki) yakalanmış bir save dosyası lazım yardımcı olursanız sevinirim.
En son nereye kaydettin. Shift F1 ile kaydetiyorsan bendede aynı sorun olmuştu. Çözümü Kolay aslında.

1-Options > Emulator > Save Type > Flash 128K yap.

Çözümü bu kadardı. Ancak save yaparsan büyük ihtimal *Please Exchange Backup Memory* diyecektir. Bu sorun sadece oyunu tekrardan başlayınca çözülecek. Ama üzülme devamını biliyorum.

2-Tools > Memory Viewerı açarak sağ arama motoruna 3005004 yazıyorsunuz ve Go'ya basıyorsun.

3-Orda çıkan ilk sayıyı 01 olarak değiştir. Sonra save falan demeden Memory Viewerdan çık.

Umarım olmuştur :)
(29-07-2013, 03:09 PM)Jolteon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2-Tools > Memory Viewerı açarak sağ arama motoruna 3005004 yazıyorsunuz ve Go'ya basıyorsun.

3-Orda çıkan ilk sayıyı 01 olarak değiştir. Sonra save falan demeden Memory Viewerdan çık.

Umarım olmuştur :)

Tools > Memory Viewer kısmı aktif değilki hep pasif duruyor, Sadece VBA yı açtım pasif, VBA yı ve FireRed oyununu açtım yine pasif, VBA ve FireRed ve savemi yükledim yine pasif... Orayı bir açabilsem

Edit: Memory Viewer sorununu çözdüm ancak farklı versiyon ( 1.7.2 ) yi yükleyerek... (Bende 1.8.0 beta3 vardı) Ama bu seferde versiyon uyuşmazlığından dolayı hata veriyor :( Bana yeni sav dosyaları lazım anlaşılan başka yolu yok :(