Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 269 - Love, Pokémon Style!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Love, Pokémon Style!
Japonca Adı: League Preliminaries! Battle of the Quilava Flame
Türkçe Adı : Pokémon Tarzı Aşk
[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Gümüş Konferansı Stadyumuna vardıklarında Ash uzun zamandır rakibi Gary ile bir araya geldi. Gary hiç olmadığı kadar kazanmaya kararlıydı ve tabi Ash’te aynı kararlılıkta. Ash ve Pikachu’nun başarıyla savaşmasıyla tur atlamaya ve yarı finallere giden yolda maç çok çekişmeli gidiyordu. Ve şimdi Ho-oh’un kutsal aleviyle yarışma ateşinin yakılmasıyla birlikte Johto Ligi Gümüş Konferansı’nı oluşturan uzun savaş serileri için perde aralandı.

Dostlarımız yarı final eşleşmelerin olduğu tabloya bakarak Ash’in H grubunda olduğunu öğrenirler. Bir grupta üç kişinin olduğu yarı finallerde galibiyet üç, beraberlik bir ve yenilgi sıfır puan getirecektir. En çok puanı kazanan katılımcıda bir üst tura çıkacaktır. Dostlarımız Pokémon Merkezi’nden çıkmış yürürlerken Ash’le aynı gruba düşmüş bir kız Ash’i durdurur ve adının Macey olduğunu söyler. Rakibinin hakkında daha çok bilgi almak istediğini söyler ve savaşması için Vulpix’i gönderir. Ash’te Pikachu’yu seçer. Tam o anda Roket Takımı ellerindeki filelerle iki Pokémon’u yakalarlar. Ardından da bisikletleriyle kaçmaya başlarlar. Ash onları normal yoldan yakalayamayacaklarını anlar ve dağdan inmeye başlar. Macey’de Ash’in arkasından gelir fakat onun ayağı kayınca yuvarlanmaya başlar. Ash onu durdursa da Macy ile birlikte o da yuvarlanmaya başlar. En sonunda Ash bir kayaya çarparak durur. Ash, Macey’i kucağından indirip burada beklemesini, Roket Takımı’nı kesinlikle yakalayacağını söyler ve koşmaya başlar. Bu olanlar sayesinde Macey Ash’ten etkilenir. Ash Roket Takımı’nın önüne geçmeyi başarır. Bayleef Sarmaşık Kırbaçlarıyla önce iki Pokémon’u kurtarır ardından da yine Sarmaşık Kırbacıyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir. Olay yerine gelen dostlarımız Ash’i ve Pokémonlar’ı güvende gördükleri için sevinirler. Macey Ash’in elini tutar ve onun gibi kahraman tiplere bayıldığını söyler ve bir yemek için ondan randevu ister. O anda Misty kızgın bir şekilde onun başı bağlı der ve kendinin Cerulean Salonunda Pokémon Eğitmeni olduğunu söyler. Macey’de onun kız arkadaşı sen misin diye sorunca Misty onun çalıştırıcısı olduğunu söyler. Ash’te bu konuşmalara dayanamaz ve çalışma bahanesiyle ortamdan uzaklaşır.

Dostlarımız bilgisayar başında Macey’nin Pokémonlar’ına bakıyorlardır. Macey’nin Pokémonlar’ı genellikle Ateş Tipi olduğu için Ash’te Su Pokémon’u ağırlıklı bir takım kurmaya karar verir. Dostlarıyla takımı oluşturan Ash, onay düğmesine basar ve maçın geleceği günü bekler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Quilava

Dostlarımız gezerlerken Ash Kingler’ını çıkarır ve onla hasret giderir. Ash çalışmak için Kingler’ın istekli olduğunu görünce o zaman çalışalım der tam o anda bir adamın üç tane Voltorb’u yuvarlanmaya başlar. Kingler onları tutar fakat korkan Voltorblar elektirk saldırısıyla Kingler’a zarar verirler. Dostlarımız Kingler’ı hemen Hemşire Joy’a götürürler. Hemşire Joy onun iyi olacağını fakat bugün ki maçta savaşamayacağını söyler. Misty’de Ash’e tek Su Pokémon’un Totodile onunla başarmalısın bu işi der. Tam o sırada Memur Jenny yanında Ash’in Squirtle’ıyla gelir. Memur Jenny, Squirtle açılış törenlerinde Ash’i görünce buraya gelmek istediğini söyler. Ash’te bu olaya çok sevinir ve hemen savaşta kullanacağı takımını değiştirir.

Ash ve Macey’nin savaşı başlar. Her eğitmenin en fazla üç Pokémon kullanabileceği savaşta Macey ilk olarak Slugma’yı, Ash ise Totodile’i seçer. Slugma maça Alev Püskürtücüsüyle başlar. Totodile saldırı atlatır ve Su Tabancasını kullanır. Slugma bu saldırıyı İkili Takımı kullanarak atlatır. Ardından Totodile bir Su Tabancası daha dener. Slugma yine İkili Takımı kullanır fakat bu sefer Totodile karşısında gördüğü her Slugma’ya karşı Su Tabancasını kullanır. Böylece saldırılardan biri gerçek Slugma’ya gelir. Macey’de Pokémon’unu geri çağırır. Macy ikinci Pokémon’u olarak Electabuzz’ı, Ash ise Phanpy’i seçer. Electabuzz bir Yıldırım Ok’u saldırısı gönderir fakat Phanpy bundan hiç etkilenmeyince Macey tekrar Slugma’yı çağırır. Phanpy ilk önce Deprem, ardından da Yuvarlanma Saldırılarıyla Slugma’yı uçurur. Slugma havada Alev Püskürtücünü kullanır fakat Phanpy Savunma Kıvrımıyla bu saldırıdan az zarar alır ve Deprem saldırısını kullanır. Ardından da Yere Sermeyle Slugma’nın işini bitirir. Macey üçüncü Pokémon’u olarak Quialava’yı seçer. Quilava ard arda gelen Alev Tekeri saldırılarıyla Phanpy’nin işini bitirir. Ash bunun üzerine Totodile’i Macy ise Electabuzz’ı seçer. Totodile Kafa Darbesi saldırısını kullanır fakat Electabuzz Totodile daha kendisine yaklaşamadan Yıldırım Yumruğunu kullanır. Böylece Totodile’in işini bitirir. Ash son Pokémon’u olarak Squirtle’ı seçer. Electabuzz savaşa Yıldırım Ok’uyla başlar fakat daha o saldırısına başlayamadan Squirtle Su Tabancasıyla Electabuzz’ı vurur. Electabuzz bu sefer Yıldırım Yumruğunu kullanmak istese de Squirtle tekrar Su Tabancasını kullanır fakat bu sefer Electabuzz Demir Kuyrukla bu saldırıyı karşılar ve bir Demir Kuyruk saldırısıyla da Squirtle’ı uçurur. Squirtle havada bir Su Tabancası daha kullanır ve bu da Electabuzz’a isabet eder. Ardından da Kafatası Darbesiyle Electabuzz’ın işini bitirir. Macey’de son Pokémon’u olarak Quilava’yı seçer. Squirtle, Quilava’nın Yıldız Saldırısına Baloncuk Saldırısını kullanarak karşılık verir. İki saldırının havada çarpışması sonucu yoğun bir duman oluşur. Bu dumandan faydalanan Squirtle Su Tabancasıyla Quilava’yı vurur. Ardından Quilava Hızlı Saldırıyla Squirtle’ı uçurur fakat Squirtle sırt üstü düştüğü için yerden bir türlü kalkamaz. Quilava Squirtle’ın üstüne son hızda koşarken Alev Tekeri’ni kullanmaya hazırlanır. Tam o anda Squirtle Su Pompası saldırısıyla her yerinden sular fışkırmaya başlar ve büyük bir hızda dönmeye başlar. Bu saldırıda Quilava’nın işini bitirir ve maçı Ash kazanır.

Dostlarımız dolaşıp Ash’in bir üst tura çıkma şansını hesaplarlarken Macey gelir ve Magcargo’sunu dostlarımıza gösterir ve Slugma’sının yapıkları savaş sayesinde evrim geçirdiğini söyler. Daha çok çalışması gerektiğini söyleyen Macey, Ash ile olmayan randevusunu da ertelediğini söyler.

Yarı finallerde ki ilk maçını kazandıktan sonra Ash’in içi, sonraki ve ondan sonraki her maçını kazanmak için istekle doldu!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Tracey
Jessie
James
Profesör Oak
Delia Ketchum
Memur Jenny
Hemşire Joy
Macey
Jackson







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani099.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani231.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Macey: [Resim: rsiconani037.gif][Resim: rsiconani125.gif][Resim: rsiconani156.gif][Resim: rsiconani218.gif][Resim: rsiconani219.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani100.gif]








[Resim: olaylar.png]

- Ash'in Squirtle'ı geri döner.

- Ash, yarı finallerdeki ilk savaşını kazanır.

- Macey, Ash'i yenmek için ona karşı ön hazırlıklar yapar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige

Misty neden başı bağlı diyor:)))