Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 266 - Mother Of All Batles!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Mother Of All Batles!
Japonca Adı:Tyranitar and Larvitar!
Türkçe Adı : Tüm Savaşların Annesi!

[Resim: genizet.png]

Ash, Brock ve Misty, Ash’in Johto Ligi Gümüş Konferansı’na katılma hayalinin sonunda gerçekleşeceği Gümüş Kasabası’na olan yolculuklarına devam ediyorlar. Ama Gümüş Dağı’na yaklaşırken hala onlara Profesör Elm tarafından verilen Larvitar’ı geri vermek için bir durakları daha var.

Bugün dostlarımızı Larvitar’ın doğduğu yer olan Gümüş Dağı'nda buluyoruz. Dostlarımız Larvitar’ın doğduğu yere geri döndüğü için çok mutlu olduğunu fark ederler. Dostlarımız dağın içinde ilerlerken bir Tyranitar’la karşılaşırlar. Dostlarımız Tyranitar’a bakarken Tyranitar’ın gövdesinde bir yara izi olduğunu görürler. Dostlarımız Tyranitar’ın yara izinin Unown’un yardımıyla Larvitar’ın düşüncelerine girdiklerindeki yara iziyle aynı olduğunu fark ederler. Ash Larvitar’a Tyranitar’ın annesi olduğunu söyler. Tyranitar dostlarımıza Hiper Işını kullanarak saldırır ve dostlarımızı kovalamaya başlar. Ancak Larvitar Çığlık saldırısını kullanır. Tyranitar, bu Çığlık saldırısından sonra Larvitar’ın kendi yavrusu olduğunu anlar.

Tyranitar: Zırh Pokémon'u. Tyranitar çok güçlü saldırılara karşı koyabilir. Ve bir eliyle bir dağı parçalayabilir. Zırhlı bir vücudu vardır.

Bu sırada aniden bir çanta Tyranitar’ı yakalar. Herkes neler olup bittiğini anlamaya çalışırken üç hırsız ortaya çıkıp sloganlarını söylemeye başlarlar. Hırsızlar kendilerini Pokémon Kapkaççısı Kardeşler olarak tanıtırlar. Dostlarımız ve kapkaççılar kısa bir laf dalaşına girdikten sonra kapkaççılar Larvitar’ı da Pokéçanta kullanarak yakalamaya çalışırlar. Ancak Ash, Pokéçantanın önüne geçer. Böylece çanta Ash’i yakalar. Kapkaççılar siren seslerini duyunca Pokémon korucusunun geldiğini anlayıp kaçarlar.

Brock kapkaççıları takip etmesi için Crobat’ı çağırır ve onu kapkaççıların peşinden gönderir. Pokémon korucusu dostlarımıza dağın halka kapalı bir alan olduğunu söyler. Dostlarımız korucuya Profesör Elm tarafından gönderildiklerini söylerler. Korucunun ismi Mason’dır. Bu sırada Roket Takımı da Pokémon Kapkaççısı Kardeşlerin takımına katılmaya karar verir. Kapkaççı kardeşler Roket Takımı’nı da ekiplerine alırlar. Kapkaççıların başı Braggo Roket Takımı’na ilk görevini verir. Roket Takımı’nın ilk görevi Larvitar ve Pikachu’yu çalmaktır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Tyranitar

Crobat dostlarımızın yanına döner. Dostlarımız ve korucu Crobat’ın peşinden giderler. Ancak dostlarımız Mason ile birlikte ilerlerken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı dostlarımıza karşı kapkaççıların makinesini kullanır. James, Pikachu’yu yakalamak için Pokéçantayı ateşler. Ancak Mason’ın Croconaw’ı Hidro Pompası'nı, Pikachu’da Yıldırım saldırısını kullanarak çantayı Roket Takımı’na geri gönderirler. Saldırılar sonrasında Roket Takımı havaya uçar.

Kapkaççı kardeşlerin makinesi uzaktan kumanda ile kontrol edilebildiğinden dolayı kapkaççılar Roket Takımı’nın balonunu kullanarak kaçarken Pikachu ve Croconaw’ı da yakalarlar. Hırsızlar Pokémonları yakaladıktan sonra Pokéçantayı kullanarak Mason ile dostlarımızı da etkisiz hale getirirler. Ash Larvitar’a tüm gücünü kullanarak annesini kurtarmasını gerektiğini söyler. Larvitar Çığlık saldırısını kullanır. Tyranitar, Larvitar’ın sesini duyunca öfkelenip balonu sallamaya başlar. Kapkaççı kardeşler Tyranitar’ın balonu sallamasını önlemek için Tyranitar’a elektrik verirler. Ancak elektrik Tyranitar’ı daha fazla kızdırır. Tyranitar Pokéçantayı parçalayıp Hiper Işını'nı kullanarak balonu patlatır.Bu sırada Pikachu ve Croconaw’ın içinde durduğu Pokéçantalar açılır. Kapkaççılar ise Tyranitar’ı çalmak için yeniden harekete geçerler. Ancak Tyranitar Hiper Işını'nı, Larvitar da Gizli Güç saldırısını kullanarak kapkaç makinesini parçalarlar. Sonunda Larvitar annesine kavuşur.


Kalplerinde sevgi dolu hatıralarla Ash ve arkadaşları, Larvitar ve Tyranitar’a veda ederek Gümüş Kasabası’na doğru yöneldiler...




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Braggo
Chico
Blurt
Korucu Mason





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani246.gif]


Brock: [Resim: rsiconani169.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Korucu Mason: [Resim: rsiconani159.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani248.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash, Larvitar'ı annesine geri verir.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga