Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 265 - Address Unown
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Address Unown
Japonca Adı:The Unown of the Wondrous Country!
Türkçe Adı : Adres Unown

[Resim: genizet.png]

Ash, Brock ve Misty, Larvitar'ı doğduğu yere geri götürecekleri Gümüş Dağı'na doğru olan yolculuklarına devam ediyorlar. Son amaçları Johto Ligi Gümüş Konferansı'na ulaşmadan önceki son duraklarıydı.

Dostlarımız dağların arasında ilerlerken gökyüzünden Misty'nin kafasına bir Unown düşer. Ash, Unown hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Unown: Sembol Pokémon'u. Unown'un eski zamanlardan beri var olduğu söylenir. Çok değişik şekil ve biçimlerdedir ama bu gizemli Pokémon hakkında çok az şey bilinir.

Ash ve Brock gökyüzünden düşen Unown'un neden baygın olduğunu anlamaya çalışırken Misty kendine gelip Unown kafasına düştüğünde Unown'un zihnini okuduğunu ve garip bir şey gördüğü söyler. Misty neler hissettiğini anlatırken Brock, Unown'un ateşini düşürmek için harekete geçer. Dostlarımız tüm günü Unown'un ateşini düşürmeye çalışarak geçirirler. Gece olunca dostlarımız bir ateşin başına oturur. Brock, Unown ile ilgili bilinen bir efsaneyi anlatır. Efsaneye göre Unown insanlarla telepatik bağlantı kurabilme gücüne sahiptir. Ash ve Misty, Unown'un nereden geldiğini merak ederler. Brock, Unown'un nereden geldiğinin bilinmediğini bazı bilim adamlarının Unown'un farklı boyutlarda yaşadığını söyler. Dostlarımız gecenin ilerleyen saatlerinde uyumaya karar verirler.

İyi bir gece uykusunun ardından sabah kalktıklarında Unown'un iyileştiğini görürler. Dostlarımız Unown iyileştiği için sevinirken Roket Takımı aniden ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Larvitar, Roket Takımı'ndan hızlı davranıp Gizli Güç saldırısını kullanır. Wobbuffet, Ayna Örtüsü'yle saldırıyı geri yansıtır. Dostlarımız saldırıyı karşılayamazlar; ancak Unown tam o anda harekete geçip henüz bilinmeyen bir saldırı kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız da başka bir yere ışınlanırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Unown

Ash kendine gelince yanında Brock ve Misty'i görür. Ancak dostlarımız Pikachu ile Togepi'yi bulamazlar. Brock, Unown'un savunma mekanizması yüzünden başka bir boyuta geçtiklerini düşünürken dostlarımızın karşısına normal boyutlarından çok büyük bir şekilde Togepi ve Pikachu çıkar. Dostlarımız Pikachu'yla, Togepi'nin üstüne binip Larvitar'ı aramaya başlarlar. Dostlarımız Larvitar'ı ararken garip illüzyonlar görürler. Bu illüzyonlar arasında Elekid, Electabuzz, Magby ve Slowking de vardır. Brock gördükleri Pokémon illüzyonlarının yakın zamanda karşılaştıkları Pokémonlar olduğunu fark eder. Dostlarımız uzun bir ilerlemenin ardından başladıkları yere geri dönerler. Ancak bu sefer karşılarına büyük bir yumurta çıkar. Ash yumurtada kendisini görür. Misty ve Brock da yumurtada kendilerini görürler. Ancak Brock ile Misty siyah beyaz görünmektedirler. Ash ise renkli görünür. Brock, içinde oldukları zihnin Larvitar'a ait olduğunu düşünür. Brock'un söylediklerinden sonra dostlarımız Larvitar'ın utangaç davranma sebebini anlarlar. Brock ayrıca Wobbuffet'in, Ayna Örtüsü saldırısı sırasında Larvitar ile Unown'un zihninin birleştiğini ve kendilerinin de bu birleşime tanıklık ettiklerini söyler.

Dostlarımız tüm her şeyi anlamaya başladıkları sırada aniden yumurtanın içine girerler. Dostlarımız yumurtanın içine girdiğinde Togepi ile Pikachu normal boyutlarına dönerler. Dostlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken karşılarına büyük bir robot çıkar. Dostlarımız bir ses duyarlar ve 3 tane adam görürler. Brock bu üç adamın Larvitar'ı yumurtayken çalanlar olabileceğini düşünür. Dostlarımız büyük bir Tyranitar görürler. Gördükleri üç adam Tyranitar'a robotlar yardımıyla saldırırlar. Tyranitar'a o kadar güçlü bir şekilde saldırırlar ki Tyranitar'ın zırh gibi vücudunda büyük bir delik açılır. Dostlarımız tüm gördüklerinden sonra Larvitar'ın neden insanları sevmediğini anlarlar.

Dostlarımız Larvitar'ın zihninde ilerlerken dikenlerle kaplı bir şekilde Larvitar'ı görürler. Brock dikenlerin Larvitar'ın kötü anılarını temsil ettiğini ve kendilerinin de en çok o anılarda bulunduklarını ve Larvitar'ın insanlara hiç güveni kalmadığı için dış dünyaya karşı taşlaştığını düşünür. Dostlarımız daha fazla dayanamayıp mükemmel bir takım çalışmasıyla Larvitar'ı siyah dikenlerin içinden çıkarırlar.

Dostlarımız Larvitar'ı kurtardıktan sonra normal dünyaya geri dönerler. Dostlarımız Unown'a teşekkür ederken Unown kendi yaşadığı boyuta geri döner. Dostlarımız Larvitar'ın yaşadığı kötü şeyleri öğrenerek hep birlikte Gümüş Dağı'na olan yolculuklarına devam ederler.


Ve böylece altın gibi kalbi olan Unown, Larvitar'ın korkunç hatıralarını atlatması için kahramanlarımıza yardım etti. Ve gelecek durakları Larvitar'ın evi olacak.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Braggo
Chico
Blurt





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani246.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Casey: [Resim: rsiconani239.gif]


Satchel: [Resim: rsiconani240.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani090.gif][Resim: rsiconani199.gif][Resim: rsiconani201.gif][Resim: rsiconani248.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Unown, Larvitar 'ın zihnini gösterir.
-Kahramanlarımız Larvitar'ın annesini bulurlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga