Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 264 - You're A Star, Larvitar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:You're A Star, Larvitar
Japonca Adı:Try your best Larvitar!
Türkçe Adı : Sen Bir Yıldızsın Larvitar!

[Resim: genizet.png]

Gümüş Dağı'nın eşsiz manzarasının görkemiyle kahramanlarımızı Johto Ligi Gümüş Konferansı'na ve Larvitar’ın doğduğu yere yaklaşırken buluyoruz. Bugün Ash ve arkadaşları dağın eteklerindeki bir Pokémon Merkezi'nde durdular.

Dostlarımızı Pokémon Merkezi'nde Professor Elm’le telefonda Larvitar hakkında konuşurken buluyoruz. Dostlarımız Professor Elm ile görüştükten sonra bir Pokémon eğitmeni Ash’e Pokémon savaşı için meydan okur. Eğitmen ve Ash savaşa başlamadan önce tanışırlar. Eğitmen isminin Satchel olduğunu söyler. Satchel, Magby ile savaşa başlar.

Magby: Canlı kömür Pokémon'u. Magby, Magmar’ın gelişmemiş halidir. Küçük boyuna rağmen güçlü bir rakiptir ve inanılmaz sıcak alevler çıkarır.

Ash de ateşe ateşle karşılık vermek için seçimini Cyndaquil’den yana kullanır. Magby, başlangıç olarak Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Cyndaquil saldırıyı atlatıp Hızlı Saldırı'yla karşılık verir. Magby Hızlı Saldırı sonrasında ayağa kalkmaya çalışırken Cyndaquil Yıldız Saldırısı'nı kullanarak Magby’e büyük bir hasar verir. Cyndaquil, bir de Alev Püskürtücüsü'nü kullanmayı dener; ancak Magby kendini toparlar ve saldırıyı kendi Alev Püskürtücüsü'yle karşılar. Cyndaquil bu kez de Çarpma saldırısını kullanır. Magby İkili Takım kullanarak saldırıyı karşılar ve Dinamik Yumruğu'nu kullanarak Cyndaquil’i yener.

Maç sonrasında Ash ile Satchel savaş için birbirlerine teşekkür ederler. Ash Gümüş Konferansı hakkında düşünürken antrenman yapan bir Quilava görüp Quilava hakkında bilgi edinmek için Pokédex’ine göz atar.


Quilava: Volkan Pokémon'u. Quilava, Cyndaquil’in gelişmiş halidir ve sırtındaki alevi kullanarak inanılmaz saldırılar yapabilir.

Ash, Quilava ve eğitmenini antrenman yaparken görünce Pokémonlarıyla bir özel eğitim yapmaya karar verir. Ash, Pokémonlarıyla eğitime başlarken Brock ve Misty, Larivtar’ın gittiğini fark ederler. Larvitar etrafta gezinirken Gümüş Konferansı için hazırlık yapan eğitmenlerin dikkatini çeker. Misty ve Brock, Larvitar’ın yanına gelirler ancak aniden güçlü bir fırtına çıkar. Kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı vakum kullanarak Gümüş Konferası'na hazırlanan eğitmenlerin Pokémonlarını çalar. Cyndaquil, Roket Takımı'na engel olmak için Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Ancak Roket Takımı vakum kullanarak Ash, Cyndaquil ve Larvitar’ı da yakalayıp kaçar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Magby

Brock ve Misty, Roket Takımı'nı takip etmeye karar verir. Satchel de dostlarımızla birlikte Roket Takımı’nın peşinden gider. Roket Takımı Pokémonların olduğu kafesi bir kamyonun içine aktarır. Aktarma yapılırken Larvitar kafesin içinden çıkar ve kamyonun tekerleğini ısırarak patlatır. Roket Takımı tekerleğin nasıl patladığını anlamaya çalışırken Larvitar Ash’i kurtarır. Ash ve Larvitar, Pokémonları kurtarmak için bir plan yaparlar. Bu sırada Roket Takımı lastiği onarmayı başarır. Ancak Larvitar tekrar ısırır ve lastiği patlatır.

Bu sırada Noctowl Roket Takımı’nın yerini bulur. Noctowl; Misty, Brock ve Satchel’i de götürmek için ormana geri döner. Cyndaquil ve Magby, Alev Püskürtücülerini kullanarak kafesin içinde bir delik açarlar. Tüm Pokémonlar kafesin içinden çıkar. Roket Takımı Pokémonları kafesin içinden çıkarken görür. Ash ve Roket Takımı kısa bir laf dalaşından sonra savaşa başlarlar. Jessie, Arbok’u çağırır; James de seçimini Weezing’den yana kullanır. Arbok Isırık saldırısını, Weezing de Çarpma saldırısını kullanarak Ash’e saldırırlar. Ancak Noctowl saldırıları karşılar. Arbok, Zehirli İğne saldırısını; Weezing de Sulu Çamur saldırısını kullanır. Magby Alev Püskürtücüsü'yle karşılık verir. Phanpy, Çarpma saldırısını kullanarak Arbok ve Weezing’e saldırır. Tototdile da saldırıları Su Tabancası'nı kullanarak destekler. Magby, Dinamik Yumruk kullanarak Arbok’u etkisiz hale getirdikten sonra parlamaya başlar ve evrim geçirip bir Magmar’a dönüşür. Satchel, Magby evrim geçirdiği için çok sevinir. Cyndaquil Alev Püskürtücüsü'nü kullanarak Roket Takımı’nı havaya uçurur.
Dostlarımız Roket Takımı’nın çaldığı Pokémonları Pokémon Merkezi'ne geri götürüp eğitmenlerine teslim ederler. Dostlarımız Satchel ile vedalaşarak yeniden Gümüş Dağı'na doğru yola çıkarlar.


Böylece Ash bir kez daha Pokémonlarıyla birlikte çalışma fırsatı buldu. Ve bir kez daha bu fırsatın tadını çıkardı. Artık Gümüş Konferansı yolu görünüyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Elm
Satchel





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani231.gif][Resim: rsiconani164.gif][Resim: rsiconani246.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Satchel: [Resim: rsiconani126.gif][Resim: rsiconani240.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani057.gif][Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani156.gif][Resim: rsiconani162.gif][Resim: rsiconani195.gif][Resim: rsiconani212.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash Gümüş Konferansı'na katılmak için hazırlıklara başlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga