Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 263 - Here's Lookin' at You, Elekid!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Here's Lookin' at You, Elekid!
Japonca Adı: Casey and Elekid
Türkçe Adı : İşte Sana Bakıyoruz Elekid
[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Johto ligi Gümüş Konferansına giderken Larvitar’ı Gümüş Dağına götürüyorlar ve bu sırada yeşilliklerin içinde dinlenirlerken havanın ve yemeğin tadını çıkartıyorlar.

Dostlarımızın hemen karşısındaki çalılıktan bir Elekid çıkar.

Elekid: Elektrik Pokémon’u. Elekid, Elactabuzz’ın gelişmemiş halidir. Kollarını savurarak elektrik üretir.


Elekid Larvitar’ın elindeki yemeği çalıp yer. Sonrada Larvitar’la oynamaya başlar. Bir anda bir ağ Elekid’i ve Larvitar’ı yakalar. Ağı çekenler Roket Takımı’dır. Roket Takımı balonlarıyla kaçmaya çalışırken Ash, Bayleef’i seçer ve Jilet Yapraklarınla ağı kes der fakat ağ çelikten yapıldığı için bu saldırı işe yaramaz. Roket Takımı’da Weezing’in Duman Perdesi saldırısı sayesinde kaçmayı başarırlar.

Roket Takımı iki Pokémon çaldıkları için çok mutludurlar. James, Elekid’e yaklaşınca Elekid bir elektrik saldırısıyla James’e saldırır. Bu saldırı sayesinde balonun tabanı açılır iki Pokémon’da balondan aşağı düşerler. Düşmenin etkisiyle ağ kırılır ve iki Pokémon birlikte geri dönüş yolunu ararlar. Bu arada dostlarımızda iki Pokémon’u aramaktadırlar. Durdukları yerin hemen yanındaki çalılıktan bu seferde bir Meganium çıkar.

Meganium: Bitki Pokémon’u. Meganium nefesi ile kurumuş bitkileri tamamen canlandırabilir ve tekrar hayata döndürebilir.


Bu arada Casey ortaya çıkar ve bu Meganium’un kendisinin olduğunu söyler. Ash’in Bayleef’ini görünce de hala evrim geçirmediği için Ash’le dalga geçer. Casey aynı zamanda bir Elekid yakalamaya çalıştığını ama az önce ortalıktan kaybolduğunu söyler. Ash’te onu gördüklerini fakat Roket Takımı’nın çaldığını söyleyince Casey’de Elekid’i bulmak için dostlarımıza katılır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Elekid

İki Pokémon elma dolu bir ağacın önüne gelirler. Elekid basit bir elektik saldırısıyla iki elmayı indirir. Birini de Larvitar’a verir ve ikili yavaş yavaş dost olmaya başlarlar. Roket Takımı iki Pokémon’u tekrar bulmayı başarırlar. Tekrar aynı numarayı kullanan Roket Takımı, balonlarından aşağı attıkları ağ sayesinde bu iki Pokémon’u yakalarlar. Ağ elektriğe dayanıklı olduğu için Elekid’in saldırıları da işe yaramaz. Larvitar’ın çığlığı sayesinde dostlarımız Roket Takımı’nı bulurlar. Meganium Jilet Yapraklarıyla ağın bağlı olduğu yeri keser. Bu sayede ağla birlikte iki Pokémon yere iner. Forretress’te Hızlı Dönüşle Roket Takımı’nın balonu patlatır ve onları gökyüzüne uğurlar fakat ağın düştüğü yere gelen dostlarımız ağın kesilmiş olduğunu ve ağında bir uçurumun tam kıyısında olduğunu görünce iki Pokémon’un uçurumdan düştüğü anlarlar. Larvitar ve Elekid ise hiç yara almadan kalkıp geri dönmek için yürümeye başlarlar. Roket Takımı’da Magikarp satıcısının üstüne düşer. Magikarp satıcısı onlara Magikarp satmak isteyince James onu hatırlar ve parasını geri ister. Adam Magikarp’ı getir parayı al der. James Magikarp’ı attığını söyleyince adam o zaman bir takas yapalım der. Bir Poké Top’u gösterir ve bu Poké Top’unun içinde bir Weepinbell olduğunu söyler. Bu Weepinbell’in sıradan olmadığını, kendisinden çıkan aromatik koku sayesinde kilometrelerce uzaktaki bir vahşi Pokémon’u kendisine çekebileceğini söyler. James pek istemese de Jessie ve Meowth bunu kabul ederler. Roket Takımı hangi Pokémonlar’ını takas edebileceklerini konuşmaktadırlar. Tüm Pokémonlar elene elene geriye bir tek Victreebel kalır. James ağlasa da sızlasa da Jessie ve Meowth Weepibell’e karşılık Victreebel’i verirler.

Weepinbell’i denemek isteyen Roket Takımı, ona Tatlı Koku’yu kullan der. Bu koku sayesinde Elekid Weepinbell tarafından çekilmeye başlar. Larvitar onu durdurmak istese de bunda başarılı olamaz. Bu koku aynı zamanda Pikachu ve Meganium’u da etkilemiştir. Dostlarımızda kokuyu takip ederken iki Pokémon’u bulabileceklerini düşünürler. Dostlarımız iki Pokémon’u bulmayı başarırlar fakat Elekid ve Larvitar’ın astığı yerde çukur vardır. Dostlarımızda onları kurtarmak için çukura doğru koşarlarken başka bir çukura düşerler. Dostlarımız, Meganium’un sarmaşıkları sayesinde çukurdan çıkarlar ve Roket Takımı’nı durdururlar. Jessie Arbok’u James ise Weepinbell’i savaşması için gönderir. Bunun üzerine Casey Meganium’u Ash ise Phanpy’i seçer. Meganium Arbok’a doğru Jilet Yaprak saldırısını kullanır. Arbok bu saldırıyı atlatır ve Kafa Darbesiyle Meganium’u yere serer. Phanpy ise Çarpma saldırısıyla Weepinbell’e zarar verir ardından da Yuvarlanma saldırısıyla onu uçurur. James ağlayarak pes etme Weepinbell, Sarmaşık Kırbacını kullan deyince Weepinbell bu saldırıyı kullanır ve Phanpy’i yere serer. Bu saldırı sayesinde evrim geçirir ve Victreebel’e dönüşür. Yeni Victreebel bu sefer Jessie’yi ısırır. Bu arada Forretress’te Hızlı Dönüşle ağı kesmeyi başarır. Bu sayede Larvitar ve Elekid eğitmenlerine geri dönerler. Jessie bu olana çok sinirlenir ve Arbok’a Victreebel’i uçur der. Arbok’ta Kafa Darbesiyle Victreebel’i gökyüzünün derinliklerine fırlatır. Meganium’da ilk önce Jilet Yaprak ardından da Güneş Işını saldırılarıyla Roket Takımı’nın işini bitirir.

Magikarp satıcısı Victreebel’e hep beni ısırıyorsun seni istemiyorum git artık der ve ona tekmeyi savurur. Victreebel uçmaya başlar. Şansa da az önceArbok’un uçurduğu Victreebel’le sırt sırta çarpışır. İki Victreebel birbirlerine bakarlar ve birbirlerine aşık olurlar.

Casey şimdi Elekid’i yakalama zamanı der ve Meganium’u seçer. Elekid, Meganium’un Jilet Yaprak saldırısını Yıldırım Yumruğuyla karşılar. Meganium bunun üzerine ilk önce Çarpma ardından da Güneş Işını saldırılarıyla Elekid’i yere serer. Casey’de Poké Top’unu fırlatır ve Elekid’i yakalar. Dostlarımız Casey’i tebrik edince Casey, dostlarımıza dört rozet topladığını ve kalan rozetlerinde Elekid’in çok işe yarayacağını söyler. Casey Ash Johto Ligi’ne katılacağı için ona moral vermek için şarkı söylemeye başlar. Dostlarımızda onu büyük bir hayranlıkla(!) dinler.

Ve böylece, Casey’in ilginç şarkısıyla ve sağlam desteği ile kahramanlarımız Gümüş Dağına doğru yollarına devam ediyorlar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Magikarp Satıcısı
Casey







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani231.gif][Resim: rsiconani246.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Magikarp Satıcısı: [Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani129.gif]


Casey: [Resim: rsiconani154.gif][Resim: rsiconani239.gif]




[Resim: olaylar.png]

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQ3YeH7F1nHbnn6kpda9_g...XuMUoLCQbi]

- Casey'in Bayleef'i Meganium'a dönüşmüştür.

- Casey gruba geri döner.

-James, Victreebel'ini Magikarp Satıcısının Weepinbell'i ile değişir.

- James'in Weepibell'i, Victreebel'e dönüşür.

- James'in Victreebel'i James'in eski Victreebel'ine aşık olur beraber giderler.

[Resim: 239Elekid.png]

- Casey, bir Elekid yakalar.

- Casey'in Johto Ligi'ne katılabilmesi için 4 rozeti kalmıştır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige