Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 261 - Entei at Your Own Risk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Entei at Your Own Risk
Japonca Adı: Entei and Friends of the Hot Spring
Türkçe Adı : Entei'ye Dikkat Edin
[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız, önemli görevleriyle birlikte Gümüş Dağı’na doğru yol alırken Larvitar’ı Profesör Elm’den alıp doğduğu yere götürüyorlar ve Johto Ligi Gümüş Konferansına giderek daha da yaklaşıyorlardı.

Larvitar uyandığında herkes başına başına toplanır. Ash, Larvitar’ı kucağına alır ve sevmeye başlar. Misty ve Brock’ta aynısını yapmak isteyince Larvitar sertleşir. Ash onu tekrar kucağına alınca Brock onu bir bebek gibi yetiştirmemesi gerektiğini diğer Pokémonlar’a ve insanlara alışmasının gerektiğini söyler. Dostlarımız yolda yürürlerken bir Ursaring tarafından kovalanırlar. Ursaring’i atlatan dostlarımız bir kaplıcaya denk gelirler. Kaplıcada bir grup Pokémon’da dinlenmektedir. Bu arada elinde bilgisayar olan gözlüklü bir çocuk Entei savaşalım diyerek ortaya çıkar. Dostlarımız niye böyle söylediğini sorunca çocuk Entei’yi bulup yakalayacağım der ve adının Nelson olduğunu söyler. Nelson’un elindeki bilgisayarda Entei’nin son görüldüğü yerler vardır ve verilere göre bu sefer geleceği yerin burası olması lazımdır. Nelson başka yerleri aramak için dostlarımızın yanından ayrılır. Dostlarımızda kaplıcalarda dinlensinler diye tüm Pokémonlar’ını ortaya çıkarırlar. Ash, Larvitar’ı diğer Pokémonlar’la tanıştırır fakat Ash’in Pokémonlar’ının abartılı bir şekilde hoş geldin demesi yüzünden Larvitar çığlığı basar.

Larvitar Kaya Tipi olduğu için suya gireremez fakat Psyduck syun yanında sıcak bir kum bulur. Onun içinde eğlenmeye balayınca dostlarımız bunu görürler ve Brock Onix’le Geodude’u sıcak kumda oynasınlar diye gönderir. Larvitar ilk baş oraya gitmekten çekinir fakat Geodude onun itince o da sıcak kumu çok sever. Bu olanları Roket Takımı’da izlemektedir.

Dostlarımızın eğlendiği yere bir kamyon gelir ve bedava meyve suyu verdiklerini söylerler. Ash ve Pokémonlar’ı sazan gibi kamyonun içine girip meyve suyu almak isteyince kamyonun arkası kapanır. Misty’le Brock’a dil çıkaran Roket Takımı kaçmaya başlarlar. Ash ne yapabileceğini düşünürken Cyndaquil’e kamyonun arka kapısına doğru Alev Püskürtücüsünü kullan der. Sonra aynı yere Totodile Su Tabancası saldırısını kullanır. Son olarak Bayleef’in Jilet Yapraklarıyla da kamyonun arkasında bir delik oluşur. Bayleef sarmaşıklarıyla bir ağaca tutunur. Bu sayede dostlarımız delikten çıkar fakat uçuş sırasında Larvitar, Ash’in kolundan sıyrılır ve yere düşmeye başlar. Onu son anda bir Misdreavus tutar.

Misdreavus: Çığlık Pokémonu. Misdreavus son derece yaramaz bir Pokémondur ve geceleri insanları korkutmak için haykırır.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Entei

Ardından Nelson gelir ve bu Misdreavus’un kendisinin olduğunu söyler. Onun arkasından da Misty ve Brock gelir. Nelson Misdreavus’un Entei’yi aramasında çok yardımcı olduğunu söyler. Ash nasıl yardım ediyor diye sorunca Nelson Pokémon savaşı yapalım gösteririm der. Ash’te büyük bir memnuniyetle kabul eder. Bu arada Roket Takımı dostlarımızın kaçtığını görürler. Ash ve Nelson’un savaşı başlar. Her eğitmenin iki Pokémon kullanabileceği savaşta Nelson Misdreavus’u Ash ise Phanpy’i seçer. Phanpy maça Yere Sermeyle başlar. Misdreavus’u vursa da bun pek etkili olmaz ve Misdreavus’ta Yıldız saldırısını kullanır. Phanpy içine çekilerek bu saldırıyı atlatır Ardından Misdreavus, Psişik Işını kullanır. Phanpy bu saldırıdan kaçamaz ve kafası karışır. Ardından Misdreavus Kötü bakışı kullanır. Ash Phanpy’i geri çağırmak ister fakat çağıramaz. Nelson Kötü Bakış etkisine giren Pokémon’un gerii çağrılamayacağını eğer bu saldırı Vahşi bir Pokémon’a yapılırsa da o Pokémon’un savaştan kaçamayacağını söyler. Bu sayede de sürekli kaçan Entei’yi yakalayabileceğini söyler. Roket Takımı’da balonlarından attıkları ağ sayesinde Misdreavus’u yakalarlar. Balondan çıkan bir aleti de kaplıcaya tutan Roket Takımı aleti çalıştırınca kaplıcadaki tüm Pokémonlar alet tarafından yukarı çekilmeye başlar. Bu arada alete Pineco’da yakalanır. Brock’ta bunu görünce hiç düşünmeden aletin etki alanına girer ve Pineco’yu tutar fakat arkadan şiddetle gelen Ursaring yüzünden Brock Pineco’yu elinden düşürür ve aletin içine daha da sürüklenir. Bunu gören Pineco evrim geçirir ve Roket Takımı’nın aletinden çıkan kasırgayı durdurur.

Forretress: Çanta Solucan Pokémonu. Forretres, Pineco’nun evrimleşmiş halidir. Tüm vücudu çelik kadar sert bir kabukla kaplıdır.

Kasırga bitince de alete yakalanan tüm Pokémonlar tekrar kaplıcaya düşer. Bayleef’te Jilet Yapraklarıyla Misdreavus’un içinde hapsolduğu ağı keser. Buna sinirlenen Meowth aletteki diğer üç boruyu da açar. Böylece az önceki kasırganın şiddeti üç katına çıkar ve kaplıca yok olma tehlikesine girer. Dostlarımızın Pokémonlar’ı aynı anda saldırmasına rağmen kasırgada küçük bir delik bile açamazlar. İşte o anda ileride ki kayalıkların üstünden bir Pokémon güçlü bir Alev Püskürtücüsüyle Roket Takımı’nın balonunu patlatır ve onları gökyüzüne gönderir. Dostlarımız kayalığın altına gelince Nelson Entei sana meydan okuyorum der ve Misdreavus’a Kötü Bakışı kullan der. Ardından Yıldız Saldırısını kullanır fakat yıldızlar Entei’nin vücudundan geri seker. Ardında Psişik Işını kullanır fakat bu da işe yaramaz. Misdreavus Kafa Darbesini kullanmak için Entei’ye doğru giderken Entei yaptığı şey sayesinde onu Poké Topu’na geri sokar ve ortamdan uzaklaşır. Nelson vazgeçmeyeceğini ve bir gün Entei yakalayacağını söyler.

Kaplıcaların bütün eğlencesinden sonra Larvitar, verdiği kırgınlıkların dışında herkesle daha da kaynaştı ve böylece Ash ve arkadaşları Gümüş Dağı’na doğru yolculuklarına mutlu bir şekilde devam ediyorlar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Nelson







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani231.gif][Resim: rsiconani246.gif][Resim: rsiconani155.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani074.gif][Resim: rsiconani169.gif][Resim: rsiconani204.gif][Resim: rsiconani205.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani186.gif][Resim: rsiconani222.gif][Resim: rsiconani054.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Nelson: [Resim: rsiconani200.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani190.gif][Resim: rsiconani203.gif][Resim: rsiconani217.gif][Resim: rsiconani220.gif][Resim: rsiconani221.gif][Resim: rsiconani228.gif][Resim: rsiconani229.gif][Resim: rsiconani244.gif]








[Resim: olaylar.png]

[Resim: 215px-205Forretress.png]

- Brock'un Pineco'su Forretress'e dönüşür.

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQw98quN5IFfWMLBzyF2gE...0HZk6v4aTQ]

- Entei animede ilk kez gözükür.


[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige