Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 260 - Hatch Me İf You Can!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Hatch Me İf You Can!
Japonca Adı:Protect the Egg! A Life was Hidden in The Storm!
Türkçe Adı : Çıkar Çıkarabilirsen

[Resim: genizet.png]

Hala Professor Elm'in istediği Pokémon yumurtasını taşıyan Ash ve arkadaşları, Johto Ligi Gümüş Konferansı'na kayıt yaptıracakları New Bark Kasabası'na olan yolculuklarına devam ediyorlar.

Bugün dostlarımızı mola verirken buluyoruz. Dostlarımız mola verip yemek yerken yumurtanın içinden hangi türden bir Pokémon çıkacağı hakkında tahminlerde bulunurlar. Dostlarımız yumurta hakkında konuşurken yumurta parlamaya başlar. Ash neler olduğunu anlamaya çalışırken Brock yumurtanın çatlayacağını söyler. Ancak yumurta kısa bir süre parladıktan sonra çatlamaz ve aynı şekilde durmaya devam eder. Ash yumurtayı ısıtmayı dener. Yumurta biraz ısındıktan sonra tekrar parlar ve parlamadan sonra yumurta çatlar. Yumurtanın içinden bir Larvitar çıkar. Ash, Larvitar hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Larvitar: Larvitar kaya tenli Pokémon. Larvitar genellikle yerin derinliklerinden çıkar ve yüzeye çıkması uzun zaman alır.

Dostlarımız Larvitar'ın hareket etmediğini fark ederler. Brock, Larvitar'ın vücut sıcaklığının normale göre çok düşük olduğunu söyler. Dostlarımız en yakın Pokémon Merkezi'ne doğru yola çıkarlar. Hemşire Joy, Larvitar'ın neden üşüdüğünün sebebini anlayamamıştır. Hemşire Joy, yardım etmesi için Profesör Elm'i arar; ancak Profesör Elm dışarıda Profesör Oak ve Delia Ketchum ile beraber olduğundan dolayı telefona cevap verememiştir.
Dostlarımız ne yapacaklarını düşünürken Larvitar'ın durumu kötüleşmeye başlar.

Bu sırada aniden Pokémon Merkezi'nin elektrikleri kesilir. Hemşire Joy jeneratörü kontrol etmek için dışarıya çıkar; ancak Roket Takımı'nın kazdığı çukura düşer. Roket Takımı kılık değiştirerek dostlarımızın yanına gider. Hemşire Joy dostlarımıza Larvitar'ı başka bir Pokémon Merkezi'ne götüreceklerini söyler. Ash, Larvitar'ı Hemşire Joy'a verirken Brock Hemşire Joy'un gerçek Hemşire Joy olmadığını anlar. Roket Takımı da son çare olarak Larvitar'ı çalmayı dener. Fakat Ash erken davranıp Roket Takımı'nı engellemeyi başarır ve Pikachu da Yıldırımı'nı kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Dostlarımız çukura düşen Hemşire Joy'u bulup çukurdan kurtarırlar. Ash Larvitar'ı ısıtması için Cyndaquil'i çağırır. Cyndaquil, Larvitar'ın sıcaklığının düşmemesini sağlamıştır.

Bu sırada Profesör Elm, Profesör Oak ve Delia Ketchum yemek yemektedirler. Delia Ketchum, Profesör Elm'e bir e-mail geldiğini söyler. Profesör Elm, Hemşire Joy'un attığı e-maili okur.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Larvitar

Profesör Elm, Profesör Oak ve Delia Ketchum, hemen dostlarımızın yanına giderler. Profesörler dostlarımıza Larvitar'ı iyileştireceklerini söylerler. Dostlarımız Profesörlerin bu sözlerinden sonra rahatlarlar. Profesörler Larvitar'ın vücut sıcaklığını normale döndürürler. Ancak Larvitar hala hareket etmemektedir. Dostlarımız Larvitar'ın sorununun ne olduğunu anlamaya çalışırken Delia Ketchum herkesi kahvaltıya çağırır.

Ash, yemekten sonra Larvitar'ı dışarıya çıkarır. Ash, Larvitar ile birlikte çimlerde uzanırken Roket Takımı aniden ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söyledikten sonra bir robot kullanarak Larvitar'ı çalmaya çalışır. Roket Takımı Ash'i yakalar ve Ash, Larvitar'la Pikachu'yu elinden düşürür. Larvitar, Ash'in kucağından düşerken hasar gördüğünden dolayı bilincini kaybeder. Roket Takımı Pikachu ve Larvitar'ı çalmak için harekete geçer. Pikachu Yıldırım saldırısını kullanır; ancak robot elektriğe karşı dayanıklıdır. Böylece Roket Takımı Pikachu'yu yakalar Roket Takımı Larvitar'ı da yakalayacakken Jumplufflar Roket Takımı'na engel olmayı denerler. Ancak Roket Takımı Jumpluffları etkisiz hale getirir. Larvitar tüm bu olanları izledikten sonra Çığlık saldırısını kullanır. Ash, Larvitar'a yakalanmadan önce kaçması gerektiğini söyler. Ancak Larvitar Gizli Güç saldırısını kullanarak Ash ile Pikachu'yu da kurtarır. Ayrıca Roket Takımı'nı havaya uçurur. Dostlarımız Larvitar'ın gücünü görünce bir hayli şaşırırlar.

Dostlarımız Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Pokémon Merkezi'ne giderler. Ash, Pokémon Merkezi'nde Johto Ligi'ne kayıt olur. Dostlarımız, Profesörler ve Delia Ketchum ile vedalaşırlar. Dostlarımız Larvitar'ı da yanlarına alarak Johto Ligi'ne katılmak için Gümüş Konferansı'na doğru yola çıkarlar.


Ve böylece yeni Pokémonları Larvitar'la birlikte Ash ve arkadaşları Johto Ligi Gümüş Konferansı'na ve daha heyecanlı serüvenlere doğru yola çıktılar!



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Delia Kechum
Hemşire Joy
Profesör Elm





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani246.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani189.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Yumurta çatlar ve içinden Larvitar çıkar.
-Ash kısa bir süre için Larvitar'a bakmaya başlar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
Keşke Larvitar onun olsaydı.
Daha dün Catch Me If You Can diye bir film izledim. Bu bölüm isimlerinden bazıları çok güzel oluyor. Pop Goes the Weasel diye şarkı var ve Sneasel'lı bir bölümün adı da Pop Goes the Sneasel idi. Onixpected! bölümü falan vardı. [Resim: sleepy.gif][Resim: sleepy.gif]