Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 259 - Lapras of Luxury
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Lapras of Luxury
Japonca Adı:The Song of Lapras
Türkçe Adı : Lapras Lükslüğü

[Resim: genizet.png]

Johto Ligi'ne kayıt olmak için Ash, Brock ve Misty, New Bark Kasabası'na geri dönmek zorundalar. Şimdi kahramanlarımızı yol üstünde bulunan Pokémon Merkezi'nde dinlenirken buluyoruz.

Dostlarımız Pokémon Merkezi'nde dinlenirken Profesör Elm, Ash'i arayıp 8 rozeti topladığı için tebrik eder. Profesör Elm, dostlarımızdan Marine Pokémon Laboratuvarı'na gitmelerini ve bir Pokémon yumurtası almalarını ister. Dostlarımız, Profesör Elm'in isteği üzerine Marine Laboratuvarı'na doğru yola çıkarlar. Dostlarımız laboratuvarda kimseyi göremezler; ancak kısa bir süre sonra koşarak laboratuvardan çıkan bir kız görürler. Dostlarımız kızı takip ederler. Kız iskeleye gidip bir şey bekler. Dostlarımız kızın ne beklediğini anlamaya çalışırlarken suyun altından Lapraslar çıkar. Lapraslardan birisi Ash'e bir şeyler anlatmaya çalışır. Ash ilk başta Lapras'ı hatırlamaz; fakat daha sonra Lapras'ın Portakal Adalarında ailesiyle birlikte yaşaması için serbest bıraktığı kendi Lapras'ı olduğunu hatırlar.

Laprasların göçü tamamlandıktan sonra kız, Ash'e ismiyle hitap eder. Ash kıza ismini nereden bildiğini sorar. Kız dostlarımızdan özür dileyerek kendini tanıtır. Kız isminin Naomi olduğunu ve Marine Laboratuvarı'nın yöneticisi olduğunu söyler. Naomi dostlarımızı laboratuvara davet eder. Naomi, laboratuvarda dostlarımıza Pokémon yumurtasını verir. Ash, Naomi'ye yumurtanın hangi türden olduğunu sorar. Naomi Ash'e yumurtanın türünü bilmediğini ve yumurtanın koruma altında olan Gümüş Dağı'ndan geldiğini söyler.

Dostlarımız yumurtayı alıp dışarıya çıkınca Ash'in Lapras'ı Ash'in yanına gelip Ash'i sırtına alır. Ash ve Lapras tüm günlerini denizde eğlenerek geçirirler. Ash, Lapras'a çok güçlenip çok değiştiğini söylerken birileri Lapras sürüsünü ağ kullanarak yakalar. Dostlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. James, Pokémon savaşı için Weezing'i seçer. Weezing Duman Perdesi'yle savaşa başlar. Lapras, dumandan dolayı hiçbir şey göremez. Roket Takımı da bunu fırsat bilip oradan kaçar. Lapras suyun altına girip Roket Takımı'nı arar. Dostlarımız da Naomi'nin denizaltısı ile Lapras'ı takip ederler. Roket Takımı kaçarken Lapraslar ağı ısırarak yırtarlar. Lapraslar ağın içinden çıkarken Roket Takımı'nın makinesinin benzini biter. Benzinleri bittiğinden dolayı Roket Takımı suyun altında bir girdaba yakalanır. Ancak iki Lapras ağın içinden çıkamamıştır. Bu yüzden Lapraslar da Roket Takımı'yla girdabın içine girip kaybolurlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Lapras

Bu sırada dostlarımız ve Ash'in Lapras'ı sürüyü bulmayı başarırlar. Dostlarımız Laprasların iyi olduğunu görünce çok sevinirler. Fakat iki Lapras'ın Roket Takımı'yla beraber girdaba kapıldığından haberleri yoktur. Naomi, Lapras sürüsüne baktığında iki tane Lapras'ın kaybolduğunu fark eder. Lapraslar dostlarını kurtarabilmek için girdabın içine girerler. Dostlarımız da yardım edebilmek için Naomi'nin denizaltısını kullanarak peşlerinden girerler.

Naomi'nin radarı kayıp iki Lapras'ın seslerini algılar. Dostlarımız Lapras sürüsüyle beraber kayıp olan Lapraslar için ilerlemeye devam ederler. Dostlarımız kaybolan iki Lapras'ı ve Roket Takımı'nı bulmayı başarırlar; ama Roket Takımı, Laprasları geri vermemekte ısrar eder. Böylece Pokémon savaşı başlar. Jessie seçimini Arbok'tan yana, James de Weezing'ten yana kullanır. Brock da Crobat'ı gönderir. Crobat, Sonik Bombası'nı kullanarak savaşa başlar. Roket Takımı ile Brock savaşırken Misty ve Naomi Laprasları ağın içinden çıkartırlar. Lapraslar aynı anda Buz Işını'nı kullanarak Roket Takımı'na saldırırlar. Roket Takımı, Buz Işını'ndan dolayı donar. Pikachu da Yıldırım saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Lapraslar, Naomi ve dostlarımızla vedalaşarak yolculuklarına devam ederler. Tüm olanlardan sonra lider Lapras liderlik haklarını Ash'in Lapras'ına teslim eder. Dostlarımız Naomi'den Pokémon yumurtasını alıp Naomi ile vedalaşarak yeniden New Bark Kasabası'na doğru yola çıkarlar.


Yumurtanın teslim edilmesiyle ve Lapras anılarıyla birlikte kahramanlarımız Profesör Elm'e New Bark Kasabası'na ve Johto Ligi'ne olan seyahatlerine devam ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Elm
Naomi





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani131.gif]


Brock: [Resim: rsiconani169.gif]


Misty:
[Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Naomi: [Resim: rsiconani171.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani131.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Ash ilk kez Lapras'ını görür.


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga