Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 258 - Just Add Water
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Just Add Water
Japonca Adı: Coastline Gym! Battle in the Middle of Water
Türkçe Adı : Sadece Su Ekle
[Resim: genizet.png]

Uzun bekleyişin ardından sonunda Ash 8.rozeti aldı ve şimdi kahramanlarımız New Bark Kasabasına dönerek Johto Ligi Gümüş Konferansına kayıt olmalı.

Dostlarımız yolda yürürlerken önlerinde çıkan tünelin içinden geçerler. Bu sayede okyanus kıyısına ulaşırlar. Brock, bu kıyının kendilerini doğruca New Bark Kasabasına ulaştıracağını söyler. Dostlarımız yolda yürürlerken bir tabelada Pokémon Senkronize Yüzme gösterisi diye bir afiş görürler. Gösterinin yapılacağı salona giden dostlarımız izleyicilerin sadece kendileri olduklarını görürler fakat gösteriyi kahramanlarımızın haricinde Roket Takımı’da izliyordur. Gösterideki Su Pokémonlar’ından etkilenen Roket Takımı onları çalmaya karar verir.

Bu arada gösteri biter. Dostlarımız gösteri yapan çocuğu tebrik eder. Çocuk buranın buranın aynı zamanda bir spor salonu olduğunu ve adının Coastline Spor Salonu olduğunu söyler. Çocuk adının Dorian olduğunu söyler ve dostlarımıza içeriyi gezdirmeye başlar. İçeride gördükleri bir panodaki resimler dostlarımızın dikkatini çeker. Çünkü resimde Misty’nin üç ablası ve Dorian yan yanadır. Dorian onların sahip olduğu gibi bir salona sahip olmayı çok istediğini söyler. Misty o üçünün kız kardeşi benim deyince Dorian senden bahsettiler der fakat Misty kendisi hakkında iyi şeyler söylemedikleri için kardeşlerine sinirlenir ve en güçlüsü ve güzeli benim der. Dorian ise bunun aksini iddia eder. Kavgaya tutuşan ikili sonucu Pokémon savaşıyla öğrenmeye karar verirler.

Dorian dostlarımızı su altı savaşanın yapılacağı yere getirir. Suya bakan dostlarımız Roket Takımı’nın Magikarp deniz altısını görürler fakat deniz altı batmak üzeredir. Roket Takımı onu zar zor yüzeye çıkarmayı başarırlar fakat karşılarında Ash ve arkadaşları vardır. Savaş bile olmadan dostlarımız Roket Takımı’nı gökyüzünün derinliklerine fırlatırlar. Dorian savaşa başlayalım artık deyince Ash ilk benle savaş diye tutturmaya başlar. Misty’de onaylayınca Dorian ve Ash’in savaşı başlar. Dorian Lanturn’ü Ash ise Totodile’i seçer. Totodile Lanturn’ün Su Tabancasını atlatır ve Tırmalama saldırısını kullanmaya çalışır fakat daha ona gelemeden Lanturn’ün Süper Soniğine yakalanır ve kafası karışır. Durumda faydalanan Lanturn, ard arda Yere Serme saldırısını kullanır. Totodile kalkmayı başarır ve Yırtma Saldırısını kullanır. Lanturn bundan çok etkilenmez ve ilk önce Kıvılcım saldırısı ardından da Yere Sermeyle Totodile’in işini bitirir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Goldeen

Bu sefer sırada Misty ve Dorian’ın savaşı vardır. Her eğitmenin en fazla üç Pokémon kullanabileceği savaşta Misty ilk olarak Goldeen’i Dorian ise Qwilfish’i seçer. Goldeen Boynuz Saldırısını kullanır fakat Qwilfish bu saldırıyı atlatır ve İğne Füzesi’ni kullanır. Goldeen kuyruğunu döndürerek dalga oluşturur ve bu saldırıdan kurtulur ardından Süper Soniği kullanır. Qwilfish bu saldırıdan etkilenmez ve İğne Füzeleriyle Goldeen’e hasar verir. Ardından gelen Yere Serme saldırısıyla da Goldeen’in işini bitirir. İkinci Pokémonlar olarak Dorian Mantine’ı Misty ise Corsola’yı seçer. Corsola maça Çivi Topuyla başlar. Mantine, çevikliğini kullanarak bu saldırıyı atlatır ve güçlü bir Çarpma saldırısıyla Corsola’yı kayaya fırlatır. Corsola Toparlanma sayesinde eski haline geri döner ve bir Çivi Topu saldırısı ardından da Çarpma Saldırısıyla Mantine’ın işini bitirir. Üçüncü ve son savaş için Dorian Lanturn’ü seçer. Misty son Pokémonu’nu tam seçecekken suyun içindeki çok büyük bir dalga dostlarımızı sürüklemeye başlar. Dalga bitince Roket Takımı ve yeni makineleri gözükür. O büyük dalga makinenin elinin içinden çıkmıştır. Totodile ve Qwifish makineye daha saldıramadan makinenin güçlü vakumuna kapılırlar ve makinanın içine girerler. Ardından Lanturn Mantine ve diğer Su Pokémonlar’ıda vakuma yakalanır. Corsola Çarpma Saldırısıyla vakumun yönünü yukarıya çevirir fakat bu seferde yukarıda can simidiyle yüzmekte olan Psyduck vakuma yakalanır. Misty bunu görünce Psyduck’i vakumun dışına iter ve onun yerine kendi makinenin içine girer. Onu kurtarmak isteyen Dorian ve Corsola’nın da başına aynı şeyler gelir. Yeteri kadar Pokémon aldıklarını düşünen Roket Takımı kaçmaya çalışırlar ve bunu başarırlar.

Ash, Brock, Pikachu, Psyduck ve Noctowl Roket Takımı’nı aramaya başlarlar. Noctowl bir şey görür ve dostlarımız onu takip etmeye başlarlar. Sonunda Ash ve Brock Roket Takımı’nı bulmayı başarır. James Victreebel’i Jessie ise Arbok’u seçer. Ash tam Phanpy’i seçecekken ortaya kızmış bir şekilde Psyduck çıkar. Arbok Psyduck’in kafasını ısırır ve kaçmasına izin vermez. Victreebel’de Jilet Yapraklarıyla Psyduck’e zarar vermeye başlar. Başı ağrıyan Psyduck, Kargaşayı saldırısıyla iki Pokémon’u havaya kaldırıp James ve Jessie’nin üstüne atar. Ardından da güçlü bir Psişik saldırısıyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir.

Misty Dorian’a savaşı bitiremedik deyince Dorian sen Psyduck’i kullansaydın beni yenerdin de. Misty’de beraber olsun der ve konuda tatlıya bağlanır. Dorian Misty’nin de en az kardeşleri kadar güçlü olduğunu söyler. Ash ve dostlarımız Gümüş Konferansında burayı öveceklerini söylerler ve New Bark’a doğru olan yolculuklarına devam ederler.

Veda etmek hiçbir zaman kolay değildir ama güzel hatıralar asla unutulmaz. İşte Misty için New Bark Kasabası’na giderken yolda olanlar asla unutulmayacak zamanlardan.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Dorian







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani186.gif][Resim: rsiconani222.gif][Resim: rsiconani054.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Dorian: [Resim: rsiconani171.gif][Resim: rsiconani211.gif][Resim: rsiconani226.gif]




[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige