Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 257 - Why? Wynaut!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Why? Wynaut!
Japonca Adı:Wynaut! Wobbuffet and the Gym Badges!
Türkçe Adı : Neden? Neden Wynaut?

[Resim: genizet.png]

Son Johto Ligi salon rozetini kazanmak için Ash, Blackthorn Şehri Spor Salonu lideri Clair'e meydan okudu. Bir ejderha eğiticisi olarak Clair, Ash'in en zorlu rakiplerinden biri olduğunu kanıtladı. Ash ona karşı gücünü akıllıca kullanmasına rağmen Pokémonları inanılmaz güçlü ejderha Pokémonlarına karşı ezildi ve Clair, Ash'i çok zor bir durumda bıraktı. Sonunda Ash, Clair'in en güçlü Pokémon'u Dragonair'i, son kozu olan Charizard'ı kullanarak yenmeyi başardı. Ve bu inanılmaz zaferi elde ettikten sonra Ash, 8. rozetini kazandı. Ve Johto Ligi'ne gitmeye hak kazandı.

Bugün dostlarımızı Clair ile kahvaltı ederken görüyoruz. Dostlarımız kahvaltı ederken Ash, Johto Ligi'ne gireceği için çok heyecanlıdır. Clair dostlarımıza Johto Ligi'nin gümüş dağının eteklerinde 3 ay sonra başlayacağını söyler. Clair, Ash'e Johto Ligi'ne girebilmek için New Bark Kasabası'ndaki Pokémon Merkezi'ne gidip kayıt olması gerektiğini de söyler. Dostlarımız Clair ile vedalaşarak yola çıkarken iki tane gazeteciyle karşılaşırlar. Gazeteciler Ash ile 8 rozeti topladığı için röportaj yapmak isterler. Gazeteciler Ash'in çeketini alıp Ash'e başka bir kıyafet verirler. Röportaj bitiminde gazetecilerin kılık değiştirmiş Roket Takımı olduğu anlaşılır. Roket Takımı sloganını söylemeye başlar. Dostlarımız Roket Takımı'nın ne yaptığını anlamaya çalışırken Ash rozetlerinin yerine ceketinde 8 tane şişe kapağı olduğunu fark eder. Dostlarımız ve Clair Roket Takımı'nın peşine düşerler.

Roket Takımı dostlarımızdan kaçmayı başarıp rozetleri almak için Wobbuffet'in yanına gider. Bu sırada Wobbuffet ağaçlardan meyve toplayıp rozet kutusunun içine koyar. Wobbuffet Roket Takımı'nı beklerken rozet kutusunu çimlerin arkasından çıkan bir Wynaut alır. Roket Takımı Wobbuffet'in yanına ulaşmayı başarır. Roket Takımı Wobbuffet'in rozetleri kaybettiğini anlar. Jessie ile James, Wobbuffet'i azarlarken Meowth, Wobbuffet'in dediklerini tercüme eder. Wobbuffet rozet kutusunun yanında olduğunu ancak garip bir Pokémon'un çalılıkların arasından çıkıp rozetleri aldığını söyler. Wobbuffet rozeti çalan Pokémon'un resmini çizer. Roket Takımı Wobbuffet'in çizdiği resmi bir Wooper'e benzetir. Roket Takımı hemen Wooper'i aramaya başlar.

Bu sırada dostlarımızda Roket Takımı'nı aramaya devam etmektedirler. Ancak Roket Takımı'nı bulmayı başaramazlar. Clair, Ash'e rozetlerinin çalındığını ihbar ederse Johto Ligi'ne kadar yenilerini alabileceğini söyler. Ash rozetlerinin her birinin anısı olduğundan dolayı yeni rozetler almayı kabul etmez. Roket Takımı'nı bulması için Ash, Bayleef ve Noctowl'ı çağırır. Noctowl ve Bayleef rozetleri ararken çimlerin arkasındaki Wynaut ile karşılaşırlar. Wynaut Wobbuffet'ten aldığı rozet kutusunu açmaya çalışmaktadır. Bayleef, Wynaut'a kutuyu açması için yardım eder. Kutunun içinden meyveler ile rozetler çıkar. Wynaut meyveleri yemeye başlar. Bayleef rozetlerin yanında beklerken Noctowl da dostlarımıza haber vermeye gider.

Roket Takımı Wooper'i kovalarken Bayleef ile karşılaşır. Wynaut olanları çimenlerin arkasından izler. Jessie, rozetleri çalmak için Arbok'u, James de çağırır. Arbok, Zehirli İğnelerini kullanır. Bayleef, rozetleri alıp saldırıyı atlatır. Victreebel bu sırada Sarmaşık Kırbacı'nı kullanır ve Bayleef de saldırıyı atlatamayıp rozetleri yere düşürür. Arbok fırsattan istifade Zehirli İğne saldırısını bir kez daha kullanır. Ancak Wynaut çimlerin arkasından çıkıp Karşılama saldırısını kullanarak saldırıyı geri yansıtır. Roket Takımı Bayleef'in nasıl Karşı saldırı kullanabildiğini anlamaya çalışırken Ash, Noctowl ve Pikachu Bayleef'in yanına gelirler. Rozetler Roket Takımı'nın elindedir ve Arbok, Zehirli İğne saldırısını kullanarak saldırır. Saldırıdan sonra da hemen balona binip kaçarlar. Ash, Bayleef'ten yardım alarak balona ulaşmayı dener. Ancak yeteri kadar yüksekliğe ulaşamadığı için hızla aşağıya düşmeye başlar. Ash'in düşmesine çok az bir mesafe kaldığında Clair ve Dragonair, Ash'i kurtarırlar. Pikachu Noctowl'un üstüne binerek balonun yanına gider ve Roket Takımı'nı havaya uçurmak için Yıldırım saldırısını kullanır. Saldırının işe yaramasıyla Roket Takımı'nın havaya uçması bir olur. Ancak Ash'in rozetleri de havaya savrulur. Dostlarımız Dragonair ve Noctowl'un yardımıyla rozetleri havada yakalarlar. Fakat aşağıya indiklerinde Ash Yükselen Rozeti'nin eksik olduğunu fark eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Wynaut

Dostlarımız Yükselen Rozeti'ni ararken Bayleef ve Noctowl, Wynaut ile karşılaşırlar. Wynaut, Yükselen Rozeti'ni Bayleef'e verir. Dostlarımız tüm rozetleri bulduktan sonra Pokémon Merkezi'ne gidip Profesör Oak'ı ararlar. Ash, Profesör Oak'a tüm rozetleri aldığını söyler ve Profesör Oak da Ash'i tebrik ederek telefonu kapatır.
Dostlarımız olanlardan sonra Clair ile vedalaşarak New Bark Kasabası'na doğru yola çıkarlar.


Büyük bir kararlılıkla Ash, ondan alınan sekiz rozeti de geri almayı başardı. Şimdi Ash arkadaşlarıyla birlikte Johto Ligi Gümüş Konferansı'na kaydını yaptıracağı New Bark Kasabası'na doğru yola çıktı.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Clair





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani099.gif][Resim: rsiconani143.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Clair: [Resim: rsiconani148.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani194.gif][Resim: rsiconani360.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Wynaut ikinci kez animede görülür.
-Ash çalınan rozetlerini geri alır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga