Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Esrarengiz Magnemite
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ben black 2 ye başladım ve şöyle saçma sapan bir olay oldu inanması çok zor. Elektrik pokemonu arıyordum ve Virbank Complex'te bi 2-3 tane magnemite yakalayım aralarından statları en iyi olanı aldım. Gayet güçlüydü çalıda çıkan pokemonlara tek atıyordu biraz kastıktan sonra onu beklemeye aldım. Neyse benim pokeler 30-35 lv oldu bu ise 26 lv kalmıştı dur şunu kasiyim dedim. İşte işler burda saçmaladı. Magnemite ne atak atarsa atsın 2. atağı atmıyor ve ''Magnemite went to back!'' diyor ve başka bir pokemon atmak zorunda kalıyorum. Acaba üzerinde bi itemmi var dedim ama yok. Sonra yeter abi senle mi uğraşıcam dedim bunu PC'ye koydum. Yarın yeni yakaladığım Axew'i almak için PC'ye girdiğimde Magnemite'ı bulamadım. İşte bu değişik olay niye oluyor hiçbir cevap bulamadım. O Magnemite benim içimde bir yer edindi bunu hiç unutmayacağım. Olayın niye olduğunu biliyorsanız söyleyin çünkü çok merak ediyorum. :)
illimunati O.o
Keşke ss alsaydın dostum :D
(27-06-2013, 02:44 AM)MertcanM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben black 2 ye başladım ve şöyle saçma sapan bir olay oldu inanması çok zor. Elektrik pokemonu arıyordum ve Virbank Complex'te bi 2-3 tane magnemite yakalayım aralarından statları en iyi olanı aldım. Gayet güçlüydü çalıda çıkan pokemonlara tek atıyordu biraz kastıktan sonra onu beklemeye aldım. Neyse benim pokeler 30-35 lv oldu bu ise 26 lv kalmıştı dur şunu kasiyim dedim. İşte işler burda saçmaladı. Magnemite ne atak atarsa atsın 2. atağı atmıyor ve ''Magnemite went to back!'' diyor ve başka bir pokemon atmak zorunda kalıyorum. Acaba üzerinde bi itemmi var dedim ama yok. Sonra yeter abi senle mi uğraşıcam dedim bunu PC'ye koydum. Yarın yeni yakaladığım Axew'i almak için PC'ye girdiğimde Magnemite'ı bulamadım. İşte bu değişik olay niye oluyor hiçbir cevap bulamadım. O Magnemite benim içimde bir yer edindi bunu hiç unutmayacağım. Olayın niye olduğunu biliyorsanız söyleyin çünkü çok merak ediyorum. :)
illuminati


Hangi saldırıyı kullanırsan kullan değildir o. Volt Switch diye bir saldırı var, onu kullanırsan sonra Pokemon değiştirmek zorunda kalıyorsun. U-Turn diye başka bir saldırı var, o da öyle mesela.

PC'den silinmesi için bir sebep yok. Ya kaydetmeden çıkmışsındır, ya yanlışlıkla serbest bırakmışsındır ya da farklı bir kutuya koymuşsundur o yüzden bulamıyorsundur.
Evet vold switch atağı vardı ama onun haricinde de değiştiriyodu mesela super sonic. Neyse olan oldu :D Axew de kalite pokemon :D
Peki rakip Pokemon'lar Roar, Whirlwind veya Dragon Tail kullandı mı? Eğer sahipsiz Pokemon'lara karşı savaşıyorsan savaş biter, ama bir trainer'a karşı savaşıyorsan o saldırılar da Pokemon değiştirmene sebep olur.

Bunun dışında Supersonic falan kullandığında öyle olması için bir sebep yok. Yanlış hatırlıyor olmayasın?
(27-06-2013, 12:36 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]illimunati O.o
Bildiğin kahkaha attım Shout
Yok be kardeşim pisikopat bi magnemite yakalamışım shock wave yapınca bile geri dönmek istiyodu :D keşke diğer yakalağımı eğitseydim :/
Valla oyun mekaniklerine göre böyle bir şey mümkün değil. Ya yanlış hatırlıyorsun ya da hatırlamadığın bir şey var.