Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Dark Violet l Fire Red Hack
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Oyun Özellikleri:

-210 Pokémon mevcut.
-Bütün Pokémonlar'ın spriteleri DS stili olup 64x64 dür.
-Oyuna 113 yeni saldırı eklenmiştir. Toplam 467 saldırı mevcuttur.
-Oyundaki eski saldırılara yeni efektler eklenmiştir.
-Fiziksel/Özel spriteler.
-Mevcut olan 210 Pokémon'a yeni movesetler eklenmiştir.
-Farklı bir macera
-Starterler Bulbasaur, Squirtle, Charmander
-Oyun beta olup Silph Şirketine ve Saffron City Spor Salonuna yani Sabrina'ya kadar kadar devam etmektedir. Oyunun ilerleyen sürümleri çıktıkça konuya eklenecektir.
-R/S/E Stili grafikler ve daha fazlası...

Görüntüler:

Spoiler:
[Resim: pjvzx.png][Resim: pjw06.png][Resim: pjw0f.png][Resim: pjw0q.png][Resim: pjw0v.png][Resim: pjw13.png][Resim: pjw1d.png][Resim: pjw1q.png][Resim: pjw1u.png][Resim: pjw22.png][Resim: pjw2b.png][Resim: pjw2j.png][Resim: pjw2t.png][Resim: pjw31.png][Resim: pjw3b.png][Resim: pjw3j.png][Resim: pjw3t.png][Resim: pjw4c.png][Resim: pjwcn.png][Resim: pjw4l.png][Resim: u9ugl.png][Resim: u9uhw.png][Resim: u9ujj.png][Resim: u9ujv.png][Resim: u9uk6.png][Resim: u9ukj.png][Resim: u9ul6.png][Resim: u9ulj.png][Resim: Kn26Wa.png][Resim: wbYXGn.png][Resim: K48oGY.png][Resim: eNWBOk.png][Resim: KD9byy.png][Resim: KPBWOb.png][Resim: wvR2JO.png][Resim: eXJ1Po.png][Resim: xJ6JQq.png][Resim: ekJzO7.png][Resim: xYJLga.png][Resim: wjjOyG.png][Resim: wLEzbJ.png][Resim: wMWGD6.png][Resim: wbYX6Y.png][Resim: xJ6JDq.png][Resim: wzYkMB.png][Resim: ep93nN.png][Resim: e253a0.png][Resim: eo9WVo.png][Resim: e7Pnam.png][Resim: xV6n9V.png][Resim: x9E1aQ.png][Resim: Kd0dvL.png][Resim: x0L6RW.png][Resim: wzYkjD.png][Resim: eNWBnP.png][Resim: KZJB5A.png][Resim: Kn26bg.png][Resim: KrRk0M.png][Resim: x9E1YQ.png][Resim: Kd0dLL.png][Resim: wOB6r5.png][Resim: K68VDW.png][Resim: ea0QnO.png][Resim: xEpd2n.png][Resim: eo9Wyk.png][Resim: KPBWGN.png][Resim: eXJ1lR.png][Resim: xAgMGp.png][Resim: x3PZl2.png][Resim: xYJLEl.png][Resim: xEpdA8.png][Resim: Kn26Nl.png][Resim: e7Pn1W.png][Resim: wMWGBQ.png][Resim: wOB6zQ.png][Resim: eNWB85.png][Resim: wjjOrn.png][Resim: Kl9GPX.png]

Oyunu İndirmek İçin Tıklayın
Oyunun yeni sürümü yeni görüntüler ile birlikte ana mesaja eklenmiştir.

Yeni sürüm Rock Tunnel (Kaya Tüneline kadar devam etmektedir.) bir daha ki sürüm de büyük ihtimalle oyun tamamlanır.
Güzele benziyor. Saldırı effectlerini de çok beğendim.
Yeni sürüm ve yeni sürümden resimler ana mesaja eklendi. Oyun Silph Şirketine ve Saffron spor salonuna kadar devam etmektedir. Bir dahaki sürümde oyunun final versionu kesin olarak çıkar iyi oyunlar.
Bir şey sormak istiyorum.Niye sadece Fire Red'i hackleyip oyun çıkartıyorlar?
Öyle bir şey yok aslında,Ruby ve Emerald'da da birçok hack oyunu var.
100 tane Hack oyun var ise 60 ı FireRed hackidir. Kişiden kişiye değişir bu romu hackleyip oyunu çıkarmak. Tercih meselesi yani herhangi bir nedeni yok.