Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 254 - Fangs for Nothin'
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Fangs for Nothin'
Japonca Adı: Blackthorn City Gym's Dragon's Fang
Türkçe Adı : Ejderhanın Dişi Nerede
[Resim: genizet.png]

Blackthorn Şehri’ne yaklaşmış olan kahramanlarımız, nadir görünen bir Dratini’ye rastlamıştı ve öfkeli bir Gyarados onu korumaktaydı. Daha sonrada Pokémon G-Man üyesi olan Lance ile bir zamanlar antrenman yapmış ve çalışmış olan Blackthorn Şehri Spor Salonu lideri Clair’le tanışırlar. Ash, Claire bir spor salonu maçı teklif etti ve Claire bunu kabul etti. Ancak gerçekleştirmesi gereken bir Blackthorn geleneği olduğunu söyledi. Ve bu görev tamamlandığına göre Ash’in sekizinci ve son rozeti için yapacağı maç sonunda başlayabilirdi.

Claire ve Ash maç için yerlerini almışlardır. Her eğitmenin üç Pokémon kullanacağı savaşa Claire ilk olarak Kingdra ile başlar. Ash ise Pikachu’yu seçer. Pikachu savaşa Yıldırım Ok’u saldırısıyla başlar. Saldırı Kingdra’ya direk isabet etse de Kingdra bundan zarar almaz ve Hortum Saldırısını kullanır. Pikachu Hortuma yakalansa bile yere düştüğünde savaşa devam eder. Pikachu bu sefer Gök Gürültüsünü kullanır fakat bu saldırıda Kingdra’ya etki etmez. Brock, Kingdra’nın aynı zamanda Ejder Tipi Pokémon olduğunu söyleyince Ash elektrik saldırılarının niye işe yaramadığını anlar. Pikachu Kingdra’nın Su Pompası saldırısını Yıldırım Ok’u saldırısıyla karşılar.

Roket Takımı kurabiye yemekle meşguldürler. James, Spor Salonunda duran Ejder Dişinin resmini gösterir ve bunu çalıp satarsak çok zengin oluruz der. Bu arada Ash’in savaşı devam etmektedir. Pikachu bu sefer Hızlı Saldırıyı kullanır fakat bu saldırıda Kingdra’yı yıkmaya yetmez. Misty’nin önerisiyle Ash Pikachu’yu geri çağırır ve Noctowl’ı seçer. Roket Takımı’da bu arada Ejder Dişinin tutulduğu kulübenin kapısının önüne gelmişlerdir. Noctowl, Kingdra’nın Su Pompası saldırısını atlatır ve Karışıklığı kullanır. Kingdra’yı havaya kaldıran Noctowl onu duvara doğru fırlatır fakat Kingdra, Su Pompasını duvara karşı kullanır. Bu sayede yere dengeli bir şekilde iner.

Roket Takımı Meowth’ın tırnakları sayesinde kilitli kapıyı açmayı başarır. James yanında getirdiği kızıl ötesi ışınları gösteren gözlük sayesinde hemen kutuya doğru gitmemeye karar verirler. James yanında getirdiği uzayan bir mekanik kolu kutuyu almak için kullanır. Kol sayesinde Roket Takımı kızıl ötesi ışınları takılmadan Ejder Dişini çalmayı başarırlar fakat Wobbuffet arkadan Roket Takımı’nın üstüne atlayınca Roket Takımı, ışınların geçtiği tarafa düşerler. Bu sayede alarm ötmeye başlar ve Ash’in salon maçı da yarıda kalır. Roket Takımı bir bota atlayıp kaçmaya çalışırlar. Claire Dragonair’ı seçer ve onun üstüne binerek Roket Takımını takip ederler. Bu arada dostlarımızda Su Pokémonlar’ıyla Roket Takımı’nı takip etmeye başlarlar. Roket Takımı önlerinde ki bir mağaradan içeri girerler. Claire oranın Ejderha Mağarası olduğunu söyler.

Claire bu mağarada çok labirent ve tünel olduğunu, eğer buradan çıkmayı başarabilirlerse kutsal Ejderha Topraklarına ulaşacaklarını söyler. Roket Takımı’nın karşısına bir şelale çıkar ve şelaleden aşağı düşerler. Bu düşüş sırasında da botları parçalanır. Bu arada Dragonair, suyun akıntısına bakarak Roket Takımının nereden gittiklerini biliyordur. Bir yol ayrımında Dragonair sağa sapınca, yaşlı amca eğer şelaleye geldilerse kutsal topraklara ulaşmalarına çok az kaldı der.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Dragonair

Roket Takımı şelaleden düşerken onları bir Dragonite havada yakalar. Görünüşe göre Roket Takımı kutsal Ejderha Topraklarına gelmişlerdir. Dragonite, James’in elindeki kutuda Ejder Dişi olduğunu anlar ve bunu Meowth’a söyler. Meowth şeytanın dahi aklına gelmeyecek bir plan yapar ve Dragonite’a bu Ejder Dişini, onu çalıp satmak isteyen kötü insanlardan koruduklarını söyler. Ayrıca Ejder Dişini çalmak isteyenlerin burayı bulursa buradaki tüm Pokémonlar’a çok kötü davranacağını sözlerine ekler ve Dragonite’dan yardım ister. Dragonite buna çok öfkelenir ve Roket Takımına yardım etmeye karar verir.

Dostlarımızda kutsal topraklara gelmişlerdir. Roket Takımı bizimkileri görünce Dragonite’a düşman bunlar der. Dragonite, dostlarımıza karşı Hiper Işın saldırısını kullanır fakat saldırı isabet etmez. Bunun üzerine Dragonite Roket Takımı’nı alır ve başka bir yere götürür. Claire ve yaşlı amca dostlarımızın yanına gelir. Yaşlı amca o Dragonite’ın Blackthorn Spor Salonunun ilk liderine ait olduğunu, eğitmeni ölünce de bir daha eskisi gibi olmadığını söyler. Bu arada havadan bir şey dostlarımıza hızla yaklaşmaktadır.

Kahramanlarımız Roket Takımı ve Dragonite’ı bulmaya çalışırlarken gökyüzünden gizemli ve görkemli bir şey hızla onlara doğru yaklaşıyordu. Acaba Ash ve arkadaşları korkmalı mı? Yoksa bu geleni kutlamalı mıydı?





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Clair







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]



Misty: [Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani186.gif]



Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]



Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Clair: [Resim: rsiconani148.gif][Resim: rsiconani230.gif]



Vahşi: [Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani039.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani048.gif][Resim: rsiconani149.gif][Resim: rsiconani161.gif][Resim: rsiconani162.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani187.gif][Resim: rsiconani189.gif][Resim: rsiconani192.gif]









[Resim: olaylar.png]

- Ash ve Clair'ın savaşı başlar.
- Roket Takımı, Dragonite'ı kontrol etmeye başlar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige