Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 253 - Beauty Is Skin Deep
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Beauty Is Skin Deep
Japonca Adı: Clair & Dratini
Türkçe Adı : Dış Görünüş Kadar İç Görünüş de Önemlidir
[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Blackthorn Spor Salonuna son birkaç adımlarını atarlarken Misty ve Brock’u Ash’e ayak uydurmak için ellerinden geleni yaparken buluyoruz!

Dostlarımız bir an önce Spor Salonuna gitmek için koşarlarken Pikachu bir anda durur. Çünkü gölün kenarında bir Dratini yatıyordur.

Dratini: : Ejder Pokémon. Dratini sık sık büyüdüğü için derisini atar, bunu da büyük, güçlü şelalelerin arkasında yapar.

Dostlarımız Dratini’yi çok sevimli bulurlar ve ona doğru giderlerken gölden çıkan bir Gyarados’un saldırısına uğrarlar. Pikachu tam savaşmak için hazırlanırken bir kız çıkar ve Dratini’den ne istiyorsunuz der. Dostlarımız durumu anlatınca kız özür diler ve adının Claire odluğunu söyler. O anda Dratini bir yere gitmeye başlar. Claire onun göç ettiğini söyler ve Gyarados’la birlikte onu takip etmek için gider. Bu arada yaşlı bir amca gelir ve bugün önemli bir gün gitmemelisin der. Dostlarımızla konuşan amca taşıdığı torbada ki ejder dişini dostlarımıza gösterir ve bu dişin Blackthorn Spor Salonunda tutulmasının bir gelenek olduğunu söyler ve ona bakan kişinin de kendisi olduğunu söyler. Amca Claire’nin Blackthorn Spor Salonu’nun lideri olduğunu söyler.

Efsaneye göre eskiden spor salonunun olduğu yerde ejder tipi bir Pokémon varmış ve bu Pokémon halka zarar verirmiş. Bu salonun ilk lideri bu Pokémon’u yenmiş, dişini de hatıra olarak almış ve bu diş nesilden nesle aktarılmış. Bugünde üç yılda bir olan arınma günüdür.

Roket Takımı şezlonglarında dinlenirlerken gölde yüzen Dratini’yi görürler ve onu çalmaya karar verirler. James Weezing’i seçer fakat daha bir şey yapamadan Gyarados’un saldırısına maruz kalırlar. Claire gelir ve o Dratini’yi rahat bırakın der. Jessie Arbok’u seçer ve ona Zehirli İğne saldırısını kullanmasını söyler. Gyarados, Su Pompası saldırısıyla Roket Takımı’nı havaya uçurur. Dostlarımız Claire’yi yakalarlar ve yaşlı amca durumu anlatır. Claire bunu bildiğini fakat Dratini’yi yalnız bırakamayacağını söyler. Çünkü şu an Dratini derisini atmaya hazırlanıyordur bu yüzden de savunmasızdır. Dratini ilerleyince Claire’da peşinden gider. Amcada tek yolun Dratini’nin derisini atmasını beklemek olduğunu söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Dratini

Roket Takımı balonlarından Dratini’yi takip ediyorlardır. Claire Dratini’yi takip etmenin uzun süreceğini bildiği için bir sürü yemek getirmiştir. Ash, Claire’a uygun zaman geldiğinde salon maçı yapalım der ve rozetlerini gösterir. Claire Ash ile savaşmaktan memnun olacağını söyler. Bu arada konu Mahogany Kasabasında olan olaylar ve Lance’den açılır. Claire Lance’in Blackthorn Spor Salonunda uzun süre eğitim aldığını ve onu iyi tanıdığını söyler. Dostlarımız bu işe çok şaşırırlar. Dostlarımız sohbet ederlerken yaşlı bir çift Dratini’nin yakınlarına gelirler ve kadın olan arkada Dratini çıkacak şekilde fotoğraf çekilmeye başlar. Çok ses yaptıkları için Claire onları uyarır. Yaşlı çift sessiz olmak şartıyla Dratini’ye yakından bakabilir miyiz diye sorarlar. Claire izin verince kadın olan ağ çıkarır ve Dratini’nin üstüne atar. Yaşlı çift aslında Jessie ve James’tir. Meowth, balonu getirir ve Roket Takımı balonları sayesinde kaçmayı başarırlar.

Dostlarımız Dratini’yi aramaktadırlar. Dratini’yi Roket Takımı ipin içinde bırakmışlardır. Dratini sallandıkça balonda bir sağa bir sola gitmeye başlar ve balon yere düşer. Bunu gören dostlarımızda Dratini’yi bulmayı başarırlar. James savaşmak için Weezing’i seçer. Bunun üzerine Claire Gyarados’u seçer ve Weezing’i rahat bir şekilde yener. Pikachu’da Yıldırım Ok’u saldırısıyla Roket Takımı’nın işini bitirmek ister fakat Wobbuffet Karşılamayı kullanır. Geri dönen elektrikler Roket Takımı’nı da dostlarımızı da çarpar. Geri dönen elektrik tam Dratini’ye çarpacakken Claire araya girer ve saldırıdan o zarar alır. Eğitmenini kötü bir halde gören Dratini Dragonair’a evrimleşir.

Dragonair: : Ejder Pokémon. Dragonair’ın elementleri istediği gibi yönetme yeteneği vardır.


Dragonair, güçlü bir Hortum Saldırısıyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir. Olaylar bitince Dragonair hala bir yere gitmek istiyordur. Dragonair’ı izleyen dostlarımız Subaşı Şelalesine gelirler. Claire’a törenin yapılması için buranın harika bir yer olduğunu ve Dragonair’ın da bizi buraya bile bile getirdiğini söyler. Tören başlar. Claire küçük bir duadan sonra elini deniz suyuna sokar ve avucuna su alır. Bu suyu ejder dişine döker ve ejder dişinden bir ışık ejderi çıkar ve uzaya giderek bir yıldız olur. Tören bitince Claire yarın seninle Spor Salonu maçı yaparız der.

Kahramanlarımız Blackthorn Şehri’ne giden büyük girişe yaklaşırken Ash’in Johto hayali eskisinden daha çok tutuşuyor.
Savaş yeteneklerinde kendine güveniyor ki hepsinden önemli sekizinci rozet dengeye dayanıyor, bizi takip edin.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Clair
Kaburagi






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Clair: [Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani147.gif][Resim: rsiconani148.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani360.gif]









[Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları Blackthorn Şehri'ne gelirler ve Claire'la karşılaşırlar.
- Ash, salon maçı için Claire'a meydan okur.








[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige