Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Heart Gold veya Soul Silver .nds linki varmı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kısa bir süre içinde nintendo 3ds alacağım ve r4 kartım var.Youtube'daki indirme linklerinin hepsinde ya donuyor,ya ekran siyah oluyor ama oyun devam ediyor ya da exp gelmiyor.Sizden isteğim elinizde bu oyunun sorunsuz .nds linki.Link gönderen olursa özel mesajdan yollayabilirmi?.Çok teşekkür ediyorum şimdiden. :)
Siyah ekran hatası normalde hep olan bir şey nintendo oyunlarını bilgisayarda oynuyorsan ama o da problem değil çünkü kodu var. Cheat kısmına yazdığın zaman halloluyor.

Kod:
Pokemon HeartGold (U) black screen fix code:
020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000

Pokemon Soul Silver (U) black screen fix code:
020DE16C E1A00000
020D3FA8 E1A00000
Aslında oyunu sorunsuz oynayabilirsin. No$Gba dan oynuyorsun anladığım kadarıyla ama öyle bir şeye gerek yok. Desmume nin 9.9 JIT versionu hem No$Gba ile aynı hızda çalışıyor. Grafikleri de daha iyi. Ve en sorunsuz DS emulatoru. Benim romda ben siyah ekran veya herhangi bir hata almıyorum. Koda falan gerek kalmıyor yani. Siyah ekran alırsan öm at.

https://www.mediafire.com/download.php?jxqdz25m3mi5rlm
(19-05-2013, 07:29 PM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında oyunu sorunsuz oynayabilirsin. No$Gba dan oynuyorsun anladığım kadarıyla ama öyle bir şeye gerek yok. Desmume nin 9.9 JIT versionu hem No$Gba ile aynı hızda çalışıyor. Grafikleri de daha iyi. Ve en sorunsuz DS emulatoru. Benim romda ben siyah ekran veya herhangi bir hata almıyorum. Koda falan gerek kalmıyor yani. Siyah ekran alırsan öm at.

https://www.mediafire.com/download.php?jxqdz25m3mi5rlm
Sağolun şuan baktım hızı gayet normal seviyede ve isim seçip oyuna başlayıncada hata falan vermedi artık sorunsuzca oynayacağım ama no$gba da saveleyemiyordum kaydetsem bile kaydedilen saveyi açınca sürekli crash veriyordu.+1.