Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 252 - The Ice Cave
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:
Japonca Adı: The Ice Cave
Türkçe Adı : Buz Mağarası
[Resim: genizet.png]

Johto Ligi Şampiyonu olmayı hedefleyen Ash ve arkadaşları serüvenlerine devam ediyorlar. Blackthorn Şehri’ne giderken kahramanlarımız büyük bir dağa yaklaştılar.

Brock, bu dağların arkasında Blackthorn Şehri olduğunu söyler. Önlerine bakan dostlarımız yolun ikiye ayrıldığını görürler. Brock sağ taraftan gidersek normal bir dağ yoluna ulaşacaklarını sağdan gittikleri takdirde Blackthorn Şehri’ne giden içi buzlarla kaplı bir mağaraya ulaşacaklarını söyler. Dostlarımız Buz Mağarasını seçerler ve oraya giden yoldan ilerlemeye başlarlar. Bu arada Roket Takımı’da dostlarımızı takip etmektedirler.

Mağaraya gelen dostlarımız ilerlemeye devam ederlerken Misty’nin ayağı kayar ve Ash’le Brock’u da peşine takarak kaygan zeminde kaymaya başlarlar. Bu kayış dostlarımızın çukura düşmesiyle sona erer. Çukurun başından Roket Takımı çıkar. Roket Takımı yanında getirdiği hortumlarla dostlarımızı ıslatırlar. Planlarına göre bu su sayesinde dostlarımız donacak ve sonrada Pokémonlar’ı rahat bir şekilde çalabileceklerdir. Pikachu Yıldırım Ok’u saldırısını kullanır. Ardından Politoed’in Su Tabancası saldırısıyla da Roket Takımı mağaranın duvarını kırarak gökyüzünün derinliklerini boylar.

Dostlarımız yollarına devam ederlerken yol üstünde bir Pokémon Merkezi görürler ve hemen içeri girerler. İçeride ilk olarak Hemşire Joy’un yardımcısı Jynx ile karşılaşırlar. Ardından Hemşire Joy gelir. Ash az önce neler yaşadıklarını Hemşire Joy’a anlatır. Brock Roket Takımı yüzünden hastalanmıştır. Hemşire Joy, Brock’u yatağa yatırır dostlarımıza da giyebilecekleri başka elbiseler verir.

Ash ve Misty Hemşire Joy’la konuşmaktadır. Hemşire Joy burada eskiden daha fazla buz olduğunu fakat buzlar gittikçe azaldığı için yapay buz makinasıyla yeni buzlar elde ettiklerini söylerler. Bu arada Roket Takımı Ash, Misty ve Hemşire Joy’un bulundukları mekanda olan Buz Pokémonlarını çalmak isterler. Mağarada ilerleyen Roket Takımı mağaranın soğutulmasını sağlayan makinayı bulurlar.

Ash, Misty ve Hemşire Joy, Pokémonlar’ı beslerlerken mağarada acil durum sesi duyarlar. Bilgisayara koşan kahramanlarımız ne olduğunu anlamaya çalışır. Hemşire Joy mağaranın bir tarafında sıcaklığın hızla arttığını söyler. Eğer sıcaklık artmaya devam ederse mağara tavanı çökecektir. Piloswine’ın çektiği kazıkla dostlarımız olayın olduğu yere gelirler. Hemşire Joy’un bahsettiği makine soğuk hava yerine sıcak hava üflemeye başlamıştır. Çünkü makine eskiden dışarından aldığı sıcak havayı souk havaya dönüştürüp üflerdi fakat şimdi kendi içindeki soğuk havayı dışarı üflemektedir. Hemşire Joy, dostlarımızı buz mağarasının dışarısında ki ormana götürür. Ormana hep sıcak hava verildiği için orman tropikaldir fakat dışarı soğuk hava üflenmeye başlayınca ormanda yaşayan Pokémonlar bundan zarar görmüştür.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Jynx

Ormana doğru soğuk hava üfleyen boruyu bulan dostlarımız ona doğru koşarlarken çukura düşerler. Roket Takımı sizin bu tuzağa düşeceğinizi biliyorduk der ve buz Pokémonlar’ını çalmak için giderler. Onlar gittiklerinde Bayleef, dostlarımızı sarmaşıklarıyla yukarı çeker. Bayleef sarmaşıklarıyla soğuk hava üfleyen boruyu kavrar ve kendine doğru çekmeye başlar. Dostlarımızda bu işe yardım eder. Böylece boru çıkar. Boruyu ters çeviren kahramanlarımız sayesinde ormana tekrar sıcak hava, mağaraya ise soğuk hava üflenmeye başlar. Dostlarımız, makinenin olduğu yerdedirler. Hemşire Joy her şeyin düzeldiğini söyler. Misty, Pokémon Merkezi’ndeki Pokémonlar’ın tehlikede olduğunu söyler.

Brock, yatağından hızlı bir şekilde kalkar ve bura niye bu kadar sıcak der. Dışarı bakan Brock, Roket Takımı’nı ve yanlarında ki elektrikli ısıtıcıları görür. Roket Takımı buz Pokémonlar’ının gücünü bu sayede azaltmayı ve onları çalmayı hedeflemektedirler. Jynx, onlara karşı koymaya çalışsa da o da sıcağa dayanamaz ve yere düşer. O anda Brock hasta haliyle ortaya çıkar ve Pokémonlar’ı rahat bırakın der ve Geodude’u gönderir. Bunun üzerine Jessie’de Arbok’u seçer. Geodude Arbok’u yumruklar fakat bu hiçbir işe yaramaz. Arbok’ta Kafa Darbesiyle Geodude’u Brock’un üstüne fırlatır. Brock ve Geodude, yerdeyken Arbok onları sarar ve yerden yere vurur. Roket Takımı, Geodude’u da alır ve bugün şanslı bir gün olduğunu söyler. Sonunda dostlarımız olay yerine gelir. Misty ve Hemşire Joy Brock’la ilgilenirken Ash Roket Takımı’yla savaşması için Totodile’i seçer. Jessie Arbok’u James ise Victreebel’i seçer. Ardından Misty gelir ve Corsola’yı seçer. Corsola ve Totodile, Arbok’la Victreebel’i dövmeyi başarır fakat ardından Wobbuffet gelir.Wobbuffet, Corsola’nın Kafa Darbesi’ni, Totodile’in ise Su Tabancasını karşılamayı başarır. O anda soğuk hava olayın olduğu yere de ulaşır. Pikachu Yıldırım Ok’u saldırısıyla ısıtıcıları parçalar. Isıtıcıların gitmesi, soğuk havanın gelmesi sayesinde Buz Pokémonlar’ı tekrar kendilerine gelirler ve Roket Takımı’nı dondururlar. Pikachu’da Yıldırım Ok’uyla onları gökyüzüne gönderir.

Ash ve arkadaşlarının da yardımlarıyla buz Pokémonlar’ı başarıyla kurtarıldı. Böylece son Johto Ligi Salonunun bulunduğu Blackthorn Şehri’ne çok yaklaştılar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Brock: [Resim: rsiconani074.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani186.gif][Resim: rsiconani222.gif]



Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]



James: [Resim: rsiconani071.gif]



Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Hemşire Joy: [Resim: rsiconani124.gif]



Vahşi: [Resim: rsiconani220.gif][Resim: rsiconani221.gif][Resim: rsiconani162.gif][Resim: rsiconani013.gif][Resim: rsiconani103.gif][Resim: rsiconani057.gif][Resim: rsiconani056.gif][Resim: rsiconani190.gif][Resim: rsiconani045.gif][Resim: rsiconani234.gif][Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani167.gif]









[Resim: olaylar.png]

- Bu bölüm yasaklı bölümdür.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige