Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 251 - I Politoed You So
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: I Politoed You So
Japonca Adı: Politoed and Cheerleading
Türkçe Adı : Sana Söylemiştim Politoed

[Resim: genizet.png]

Tüm o heyecan ve yoğun antrenmanlardan sonra Johto Ligi için hazırlanan kahramanlarımız göl kenarında Pokémonlarıyla birlikte piknik yapıyorlardı.

Dostlarımız piknik yaparken Brock her zamanki gibi çok güzel yemekler yapmıştır. Dostlarımız piknik yaptıktan sonra Pokémonlarıyla beraber uyumaya başlarlar. Ancak Politoed uykudan uyanıp yemek yemeye karar verir. Politoed kurabiyeyi elinden düşürür ve kurabiyenin peşinden giderken bir eğitmen ile karşılaşır. Karşılaştığı eğitmen Politoed'ini arayan bir eğitmendir. Eğitmen Misty'nin Politoed'ini kendi Politoed'i zannederek evine götürür. Ancak kız Politoed ile birlikte eve döndüğünde Politoed'in kendi Politoed'i olmadığını anlar.

Bu sırada dostlarımız uyanırlar ve Politoed'in kaybolduğunu fark ederler. Dostlarımız Politoed'i aramak için ilerlerken bir çukura düşerler. Dostlarımız neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı çukurun üstünü kapatır. Dostlarımız çukurdan nasıl kurtulacaklarını düşünürken Roket Takımı kırmızı saç bandıyla gezen bir Politoed görür. Ancak Roket Takımı'nın gördüğü Politoed, Misty'nin Politoed'i değildir. Meowth, Politoed'e Tırmalama'yı kullanarak saldırmayı dener. Politoed de Yalamayı kullanarak Meowth'ı etkisiz hale getirir.

Bu sırada dostlarımız çukurdan çıkmayı başarırlar. Pikachu, Yıldırımı'nı kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Misty de Politoed'in kendi Politoed'i olmadığını anlar. Dostlarımız Misty'nin Politoed'ini amigoluk provası yaparken bulurlar ve buldukları diğer Politoed'i eğitmeninin yanına götürürler. Eğitmenin ismi Tammy'dir. Tammy kendi Politoed'ini kovar. Misty, Tammy'e kendi Politoed'i ile yeniden prova yapıp yapamayacağını sorar. Tammy kendi Politoed'ini önemsemediğini, çünkü onunla amigoluk yarışmasına katılırsa yarışmayı kaybedeceğini söyler. Dostlarımız Tammy ve Politoed'inin arasını düzeltmek için bir şeyler yapmaya karar verirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Politoed


Tammy'nin Politoed'i tüm olanlardan sonra evinden uzaklaşır. Dostlarımız da onun peşinden giderler. Misty, Tammy'nin Politoedi'yle konuşmaya çalışır; ancak Politoed, Misty'yi dinlemeyip uzaklaşır. Brock ve Misty, bizim Politoed ile Tammy'nin yanına dönerler. Ash ile Pikachu da Tammy'nin Politoed'iyle konuşmayı denerler; ancak onlar da Politoed'i geri dönmeye ikna etmeyi başaramazlar. Bu sırada Tammy yarışma için Misty'den Politoed'ini ödünç almak ister. Misty, Tammy'e yarışmanın neden önemli olduğunu sorar. Tammy yarışmayı kazanan kişinin dünya çapında tanınacağını söyler.

Tammy ve Pokémonları yarışma için provaya başlarlar. Prova ilk başta çok iyi gider; fakat Tammy'nin Pokémonları dengelerini kaybedip yere düşerler. Tammy de Pokémonlar'ını azarlamaya başlar. Misty dayanamayıp Tammy'e Pokémonlarını azarlamak yerine kazadan dolayı yaralanıp yaralanmadıklarını sorması gerektiğini söyleyerek Tammy'e kızar. Tammy, Misty'nin sözlerinden sonra hatalı olduğunu anlayıp Pokémonlarından özür diler ve Pokémonları da Tammy'i affederler. Aniden Roket Takımı ortaya çıkıp Brock, Misty, Tammy ve Pokémonlarını yakalayıp bir kafese koyar. Ash, Roket Takımı'nı görür ve hemen onlarıı durdurmak için harekete geçer. Ash ilerlerken Roket Takımı'nın kazdığı yapışkan tuzaklı zemine düşer. Roket Takımı böylece Pikachu'yu da çalar.


Tüm Pokémonları çalıp uzaklaşırlarken Tammy'nin Politoed'i geri gelir. Politoed, Su Tabancası'nı kullanarak kahramanlarımızı kafesten kurtarır. Tammy, Politoed'inden yaptığı hatalardan dolayı özür diler. Bu sırada Jessie, savaş için Arbok'u gönderir. Arbok, Kafa Darbesi'ni kullanarak savaşa başlar. Politoed de Kafa Darbesi'ni kullanarak karşılık verir. Politoed daha sonra Su Tabancasıile saldırır ve Arbok dayanamayıp bayılır. Politoedler son darbe olarak ikili Su Tabancası ile Roket Takımı'nın robotuna saldırırlar. Saldırı sonrasında tüm robot su ile kaplanır. Pikachu da Yıldırımı'nı kullanarak yenilmek bilmeyen Roket Takımı'nı bir kez daha havaya uçurur. Tüm olanlardan sonra dostlarımız Tammy ile vedalaşarak yeniden Blackthorn Şehri'ne doğru yola çıkarlar.

Bir kez daha kahramanlarımız Blackthorn Şehri'ne ve Ash'in sekizinci rozetine doğru ilerlemeye devam ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Tammy





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani231.gif]


Brock: [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani169.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani186.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Tammy: [Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani186.gif][Resim: rsiconani189.gif][Resim: rsiconani192.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga