Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 250 - One Trick Phoney
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: One Trick Phoney
Japonca Adı: Battle Park! Vs. Blastoise, Charizard and Venusaur
Türkçe Adı : Sahtekarların Hilesi
[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Blackthorn Şehri yolunda ilerlerken onları Pokémonlarını test etmek için savaşırken buluyoruz. Ve bugün olağandışı hiçbir şey yok.

Ash Smoochum’u olan bir kızla savaşmaktadır. Kız Smoochum’u bir iki hasar alonca hemen pes eder. Ash savaşmaya devam edelim deyince kız savaşmak istiyorsan savaş parkına git der. Dostlarımız bu öneriyi dinler ve oraya gitmeye karar verirler.

Roket Takımı bu sefer çalışan kılığında Poké Toplarını parlatmaktadırlar. Bir çalışan daha gelir ve bir kutu Poké Topu daha getirir. Parkı ad temizlemeyi unutmayın der. Roket Takımı’nın amacı tüm Poké Toplar’ını çalmaktır. Bu arada dostlarımızın sesini duyan Roket Takımı dışarı çıkar. Park kapalı olduğu için dostlarımız dışarıda kalmışlardır. Tam gideceklerken Roket Takımı onları içeri alır. Savaş parkı hakkında kısa bir bilgilendirmeden sonra, Roket Takımı onları bir kapının önüne getirir ve siz buradan devam edin der.

İçeri giren kahramanlarımız biraz yürüdükten sonra karşılarına Roket Takımı çıkar. Kılık değiştiren Roket Takımı, kendilerini antrenör olarak tanıtırlar ve maç yapmak isterler. Ash kabul eder ve hakemde Brock olur. James yanında getirdiği içi Poké Topu ile dolu olan kutudan bir Poké Topu seçer ve fırlatır. Poké Toptan bir Venusaur çıkar.

Venusaur: : Tohum Pokémon. Venusaur güneş ışığını yakalamak ve enerji haline dönüştürmek için geniş yapraklarını kullanır.

Ash’te tür üstünlüğünden dolayı Cyndaquil’i seçer. Venusaur, Jilet Yaprak saldırısıyla başlar. Cyndaquil saldırıyı atlatır fakat yapraklar üç dört tane ağacı keser. Vanusaur bir çok güçlü saldırı dener fakat Cyndaquil bunları atlatmayı başarır. En sonunda Cyndaquil, Duman Perdesini kullanır. Venusaur’ın üstünde beliren Cyndaquil, Yıldız Saldırısıyla Venusaur’ı yıkar. Tam Alev Püskürtücüyü kullanacakken Venusaur, Güneş Işını saldırısını kullanır. Bu sayede Ash maçı kaybeder ve James kazanır.

İkinci maç için Jessie sahneye çıkar. Rastgele aldığı bir Poké Topu’nu fırlatan Jessie şansa içinde Charizard olan bir Poké Topu seçmiştir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Venusaur

Charizard: : Ateş Pokémon. Charizard’ın güçlü alevleri her şeyi eritebilir.

Ash’te ona rakip olarak Totodile’i seçer. Jessie’nin ateş tipi Pokémon’u olmadığı için hangi tür saldırılar kullanıldığını bilemez ve Zehirli İğne’yi kullan der. Bu laf Charizard dahil herkesi şaşkınlığa uğratır. Totodile’in Su Tabancası Charizard’a azıcık hasar verse de Jessie’nin emriyle ilk önce Kazmayı, ardından Demir Kuyruğu kullanır. Totodile bu saldırıları atlatır ve Su Tabancasını kullanır. Charizard, bu saldırıdan uçarak kurtulur ve Alev Püskürtücüyü kullanır. Totodile karşılık olarak Su Tabancasını kullansa da Charizard’ın saldırı daha güçlü olduğu için Totodile yanar fakat savaşa devam eder. Totodile, Charizard kendine doğru uçurken yere doğru Su Tabancasını kullanır. Bu sayede Charizard’ın arkasında beliren Totodile, Su Tabancasıyla Charizard’ın işini bitirir. Böylece ikinci maçı Ash kazanır.

Üçüncü ve son savaş için tekrar Jessie sahneye çıkar. Bu seferde güçlü bir Blastoise’i sahaya gönderir.

Blastoise: : Kabuklu Pokémon. Blastoise, son derece güçlü patlamalar yapmak için sırtındaki Su Pompalarını kullanır.

Ash Blastoise karşı Pikachu’yu seçer. Pikachu maça Hızlı Saldırıyla başlar. Jessie, saldırı bilmediği için antrenör kitabına bakıyordur. Pikachu Yıldırım Ok’u saldırısını kullanır fakat Blastoise, kabuğuna çekilir Bu sayede saldırıdan hasar almaz. Su Pompası saldırısıyla Pikachu’yu ağaca yapıştıran Blastoise, saldırıya devam eder. O an Ash’in aklına harika bir fikir gelir ve Pikachu’ya Yıldırım Ok’unu kullan der. Böylece Pikachu hem saldırıdan kurtulur hem de Blastoise zarar verir. Ardından da Gök Gürültüsünü kullanan Pikachu Blastois’i yere serer. Jessie hemen Blastois’i geri çağırır ve Arbok’u yollar. Dostlarımız şaşkın şakın bakarken de uzayan bir el Pikachu’yu yakalar. Kıyafetlerini çıkaran Roket Takımı kendilerini belli ederler. Parkın Poké Toplarını da alan Roket Takımı balonlarıyla kaçmaya başlarlar. Ash Totodile’i, Misty ise Politoed’i seçer. İkisi birlikte Su Tabancasını kullanırlar. Bu sayede Pikachu tekrar Ash’e gelir ve Roket Takımı’nın balonu aşağı düşer. Roket Takımı hemen Charizard, Venusaur ve Blastoise üçlüsünü gönderir fakat park sınırları dışarısında oldukları için Pokémonlar Roket Takımını dinlemezler ve hepsi kendi özgü saldırılarla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderirler.

Garip rakipleriyle zorlu maçlar yapan Ash ve arkadaşları Blackthorn Şehri yoluna ve Ash’in son rozeti için hayallerinin peşine düşmüşlerdi.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]



Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani238.gif]



Vahşi: [Resim: rsiconani003.gif][Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani009.gif]









[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige