Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 249 - Outrageous Fortunes
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Outrageous Fortunes
Japonca Adı:The Evolution of Poliwhirl
Türkçe Adı : Acımasız Falcı

[Resim: genizet.png]

Harika bir günde kahramanlarımız Ash'in Johto Ligi'ne katılmak için sekizinci ve son rozetini kazanacağı Blackthorn Şehri'ne doğru gidiyorlar!

Dostlarımız Blackthorn Şehri'ne doğru ilerlerken kasabada bir Pokémon Merkezi'ne gitmeye karar verirler. Dostlarımız Pokémon Merkezi'ne ulaştıklarında Pokémon Merkezi'nin önüde Pokémon savaşı yapan eğitmenler ve Pokémonlar görürler. Dostlarımız da Pokémon savaşını izlemeye karar verirler. Dostlarımızın izlediği savaş Hitmontop ve Poliwrath arasında geçer. Savaşı Poliwrath kazanır. Poliwrath'ın eğitmeni olan Delaney, Mason ile yaptığı maçı kazandıktan sonra tekrar savaşmak istediğini söyler. Ash de Delaney'e meydan okur. Ash'ten sonra Misty de Delaney'e meydan okur. Ash ile Misty kısa bir tartışmadan sonra önce kimin savaşacağına karar verirler.

Misty savaş için Poliwrath'a karşı Poliwhirl'i seçer. Poliwhirl maça Su Tabancası'yla başlar ve Poliwrath da Su Tabancası'yla karşılık verir. Poliwhirl Baloncuk saldırısını kullanarak saldırır. Poliwrath saldırıyı atlatıp Çifte Tokat'ını kullanır. Poliwrath, Takla saldırısını kullanarak maçı bitirir. Böylece Poliwhirl ve Misty savaşı kaybeder.

Misty yenildikten sonra Ash, Delaney'e Bayleef ile meydan okur. Bayleef, Jilet Yapraklarını kullanarak savaşa başlar. Poliwrath saldırıyı atlatıp Çifte Tokatı'nı kullanır. Bayleef de Vücut Darbesi'ni kullanarak karşılık verir. Poliwrath ile Bayleef arasındaki maç başa baş gitmektedir. Bayleef Çarpma saldırısını kullanır. Poliwrath, Çifte Tokatı'yla karşılık verir. Delaney ile Ash maça devam ederlerken Brock maçı durdurup maçın berabere bittiğini söyler. Ash ile Delaney itiraz ederler; ancak her iki Pokémon da çok yorulup savaşamayacak duruma gelmişlerdir.

Dostlarımız Pokémon savaşından sonra Pokémon Merkezi'ne gidip Pokémonlarını dinlendirmeye karar verirler ve Pokémonlarını Hemşire Joy'a bırakırlar. Bu sırada Delaney, Pokémon Merkezi'nden çıkıp ormanda ilerlerken karşısına bir falcı kadın çıkar. Delaney falına baktırmaya karar verir. Kadın Delaney'e güçlü bir Poliwrath'ı olduğunu söyler. Delaney kadının fal bakabildiğine ikna olup geleceğiyle ilgili sorular sorar. Kadın Delaney'e geleceğinin çok parlak başarılarla dolu olduğunu söyler. Ayrıca kadın Poliwrath'ının içinin kötülüklerle dolu olduğunu da söyler. Delaney endişelenip Poliwrath'ın öfkesinden nasıl kurtulabileceğini kadına sorar. Kadın Delaney'den Poliwrath'ı masaya koymasını ister. Delaney, Poliwrath'ın PokéTopu'nu masaya koyar. Kadın Poliwrath'ın üstünü bir bezle örtüp Delaney'den gözlerini kapatıp Poliwrath için iyi şeyler dilemesini ve sesli olarak 30'a kadar saymasını söyler. Delaney kadının dedikleri yapmaya başlar. Delaney gözlerini kapattığında kadın PokéTopu'nu alıp kaçarken Delaney gözlerini açar. Delaney PokéTopu'nu geri almaya çalışır; ancak hırsızlar kaçarlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Politoed

Delaney yardım istemeye başlar. Pokémon Merkezi'ne yakın bir mesafede olduğu için dostlarımız Delaney'in sesini duyup hemen yanına gelirler. Dostlarımız kaçanların Roket Takımı olduğunu tahmin ederler. Roket Takımı da sloganını söylemeye başlar. sonra da balona binip uçarak kaçarlar. Dostlarımız da Roket Takımı'nın peşine düşerler. Ash, Roket Takımı'nı takip etmesi için Noctowl'u çağırmayı dener. Ancak PokéToplarını Pokémon Merkezi'nde bıraktığını hatırlar.

Dostlarımız ile Delaney, Roket Takımı'nı ararlarken bu sırada Roket Takımı Poliwrath'ı PokéTopu'ndan dışarı çıkarır. Jessie, Poliwrath'a itaat etmesini söyler; ama Poliwrath Jessie'yi dinlemeyip Jessie'ye karşı Çifte Tokatı'nı kullanır. Jessie de Arbok'u seçer. Fakat Poliwhrath, Çifte Tokatı'nı kullanarak Arbok'u savaşamayacak hale getirir. Dostlarımız Roket Takımı'nı ararlarken yolda bir Pokémon Merkezi görürler. Pokémon Merkezi'ne girip Hemşire Joy'dan kasabada bıraktıkları Pokémonları bulundukları Pokémon Merkezi'ne göndermesini isterler. Hemşire Joy dostlarımızın Pokémonlarını gönderir.

Bu sırada Roket Takımı Poliwrath'ı elektronik bir cihaz kullanarak kontrol etmeyi başarmıştır. Ancak dostlarımız fazla gecikmeden Roket Takımı'nı bulurlar. Ash hemen Phanpy'i seçer. Jessie, Poliwrath'a Su Tabancası'nı kullandırır. Ash savaştığı Poliwrath Delaney'in Pokémon'u olduğu için saldırı yapamaz. Misty seçimini Corsola'dan yana kullanır. Corsola, Poliwrath'ı kontrol eden makineye Çarpma saldırısıyla saldırır. Corsola, Çivi Topu'nu kullanarak makineyi Poliwrath'ın üstünden çıkartır. Ancak makine bu sefer de Jessie'ye yapışır. Meowth ve James, Jessie'yi makine sayesinde bir Pokémon gibi savaştırırlar. Poliwrath, Çifte Tokatı'nı Jessie'ye karşı kullanır ve bunun sonucunda makine parçalanır. James de savaş için Victreebel'i gönderir. Jessie de yardım için Arbok'u seçer. Ash, Phanpy'i; Mistybde Poliwhirl'i çağırır. Ancak Poliwhirl, Pokémon Merkezi'nde kafasına Kral Kayası'nı taktığı için PokéTopu'ndan dışarıya çıkınca evrim geçirip Politoed'a dönüşür. Ash Politoed hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.


Politoed: Kurbağa Pokémon'u. Politoed boğazını şişirip etraftaki tüm Poliwag ve Poliwhirleri kandırarak onlara şarkı söylemeyi sever.

Misty, Poliwhirl'in evrim geçirmesine çok sevinir. Arbok saldırıya geçer. Phanpy Yere Serme'yi kullarak karşılık verir. Politoed, Su Tabancası'yla savaşa başlar ve Victreebel de Jilet Yapraklarıyla karşılık verir. Politoed, Çifte Tokatı'nı kullanarak Victreebel'i etkisiz hale getirir. Politoed Yanıltma saldırısıyla Arbok ile Victreebel'e saldırır. Poliwrath ve Poliwhirl birlikte Çifte Tokatlarını kullanırlar. Phanpy de Yere Serma saldırısını kullanarakyardımcı olur. Böylece Delaney ,PokéTopu'nu geri almayı başarır. Pikachu, son darbe olarak Yıldırımı'nı kullanır ve Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Ve böylece kahramanlarımız yine yardıma ihtiyacı olan birine yardım ederken Misty'nin Poliwhirl'ünün Politoed'a dönüşmesiyle mutlu sona ulaştı. Şimdi seyahatlerine devam ederken yanlarında taşıyacakları daha fazla hatıraları olacak.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy
Delaney
Mason





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani231.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani186.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Delaney: [Resim: rsiconani062.gif]


Mason: [Resim: rsiconani237.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani217.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Misty'nin Poliwhirl'ü evrim geçirip Politoed'a dönüşür.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
arkadaş ne yapıyon sen ya :D bu ne hız böyle :D
Sezonu bitirmeye çalışıyorum :D Bir ilham geldi gidiyorum son hız :D
6'yı bitirdin zaten daha ne olsun :D