Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 248 - Wish Upon a Star Shape
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Wish Upon a Star Shape
Japonca Adı: Cleffa, Clefairy, and the Shoooting Star!
Türkçe Adı : Yıldız Şekli Kaydı Bir Dilek Tut

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Blackthorn Şehri yolunda ilerlerken Pokémonlarıyla vakit geçirerek başka bir günün daha sonuna geldiler. Ve şimdi güneş battıktan sonra dolunay gözlerine çarpıyor.

Dostlarımız dolunayı izleyerek otururlarken bir yıldızın düştüğünü görürler ve hemen dilek tutarlar. Yıldız dostlarımızın dikkatini çeker. Çünkü gökten düşen şeyin bir yıldız olmadığını fark ederler. Dostlarımız onun bir ufo olduğunu tahmin ederler. Ufo'nun içinden bir Cleffa dostlarımızın yanına düşer. Ash Cleffa hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine göz atar.

Cleffa: Yıldız-şekli Pokémon. Cleffa, Clefairy'nin gelişmemiş formudur. Yıldız şeklinde olmaları bazılarını onların dünyaya kayan yıldızlar üzerinde geldiğine inandırmıştır. Garip bir şekilde çoğu Cleffa meteor yağmuru gecelerinde bulunur

Dostlarımız Ufo'nun dağın öteki tarafına düştüğünü görürler. Dağın öteki tarafına doğru yola çıkacakları sırada bir kız ve bir adam dostlarımızın yanına gelip Cleffa'nın fotoğraflarını çekmeye başlarlar. Dostlarımız neden Cleffa'nın fotoğraflarını çektiklerini sorarlar. Kız ve adam sloganlarını söylemeye başlayıp isimlerinin Ken ve Mary olduğunu söylerler. Ken'le Mary, P.G.K'nın evrensel şebekeli bir Pokémon araştırma organizasyonu olduğunu söyleyerek Cleffa'yı dostlarımızdan isterler. Dostlarımız Ken ile Mary'nin Roket Takımı'nın üyeleri olduğunu düşünürler. Ken ve Mary dostlarımızın bu sözleri üzerine Roket Takımı'na hakaret etmeye başlarlar. Ken'le Mary, Roket Takımı'na hakaret edince çimenlerin arasından gerçek Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Ken ve Mary, Cleffa'yı yakalamaya çalışırlar; ancak Phanpy Cleffa'yı sırtına alıp ormana doğru kaçar. Pikachu, Ken ve Mary'e karşı Yıldırım saldırısını kullanır. Saldırı sonrasında bir patlama oluşur. Dostlarımızla Roket Takımı da bunu fırsat bilip hemen uzaklaşırlar. Roket Takımı ve P.G.K, Phanpy'i ararken karşılaşırlar. P.G.K, Cleffa'yı bulmak için yeni bir teknolojik alet kullanır. Cleffa'nın yerini tespit eden P.G.K yeni bir teknolojik savaş aletiyle hemen yola çıkar.

Uçurumda köşeye kıstırılan Phanpny ile Cleffa kaçmanın bir yolunu düşünürler. Phanpy ağaca Yere Serme saldırısı kullanır. Saldırı sonrasında ağaç devrilir. Phanpy ve Cleffa ağacı köprü olarak kullanır. P.G.K zıpkın kullanarak uçurumun diğer tarafına geçerken Roket Takımı bomba atarak zıpkını patlatır. Roket Takımı ve P.G.K kavga ederken dostlarımız bunu fırsat bilip uçurumun diğer tarafına geçerler. Dostlarımız uçurumun diğer tarafına geçtiklerinde Clefairy Uzay Gemisi'ni görürler. Dostlarımız Clefairylerin Ay Dağı'nda gördükleri Clefairyler olduklarını fark ederler. Dostlarımız Clefairylere bakarken Phanpy ile Cleffa'nın Clefairylerin yanında olduklarını görürler. Ancak P.G.K Cleffa'nın yanına gelir.

P.G.K, Uzay Gemisi'nin ve Clefairylerin fotoğraflarını çekerken Roket Takımı da onlarla beraber gelmiştir. Roket Takımı Meowth balonunu geliştirip bir savaş makinesi haline getirmiştir. P.G.K, Roket Takımı'nı şaşkınlıkla izlerken Roket Takımı Cleffa'yı yakalamayı dener. Pikachu, seyirci kalmak yerine Yıldırım Şoku'nu kullanır ve Roket Takımı'nı durdurmaya çalışır. Ancak işe yaramaz.

Roket Takımı ve P.G.K savaşmaya başlarlar. Savaş başa baş giderken Clefairyler Roket Takımı'nın robotunun parçalarını sökerler. P.G.K önlerinde bir engel kalmadığını düşünerek Cleffa'ya doğru ilerlerken Clefairyler P.G.k'nın savaş makinesinin de parçalarını sökerler. Clefairyler aldıkları parçalar ile Uzay Gemisi'ni onarırlar.

Roket Takımı ve P.G.K tüm olanlardan sonra birlikte çalışmaya karar verirler. P.G.K ile Roket Takımı, Uzay Gemisi'ne doğru ilerlerken Pikachu, Yıldırım Şoku'nu kullanarak onları durdurur. Phanpy, Yuvarlanma saldırısını kullanır ve her iki takımı da havaya uçurur. Cleffa, tam Uzay Gemisini kaçıracağı sırada evrim geçirip Clefairy'e dönüşür. Clefairy'e dönüşünce uçarak Uzay Gemisi'ne yetişmeyi başarır. Dostlarımız tüm olanlardan sonra tekrar Blackthorn Şehri'ne doğru yola çıkarlar.


Cleffa ve Clefairy gerçekten uzay boşluğundan mı geldi? Asla bilemeyiz. Ama kahramanlarımız evrenin mesafe ulaşımı düşünceleriyle yolculuklarına devam ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Ken
Mary





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif][Resim: rsiconani231.gif]


Brock: [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani169.gif][Resim: rsiconani204.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani035.gif][Resim: rsiconani143.gif][Resim: rsiconani173.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga