Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 245 - Same Old Song & Dance
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Same Old Song & Dance
Japonca Adı: Igglybuff Twins Vs. Jigglypuff! Pokemon Singing Concert!
Türkçe Adı : Yine O Eski Şarkı Ve Dans

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Blackthorn Şehri Spor Salonu'na giderken Ash, yiyecek bir şeyler de bulmayı umuyordu.

Kahramanlarımız tünelin içinde ilerlerken bir ışık görürler ve hemen ışığa doğru koşmaya başlarlar. Kahramanlarımız tünelden çıkmayı başarırlar ve tünelin çıkışında bir Tyrogue ile karşılaşırlar.

Kahramanlarımız Blackthorn Şehri'ne giderken yolda acıkırlar. Brock rehber kitaba göre ilerde bir kasaba olduğunu söyler. Kahramanlarımız kasabaya ulaşırlar. Kasabada Togepi, Misty'nin kucağından atlayıp otların arasına girer. Kahramanlarımız Togepi'yi takip ederler. Otların arkasında şarkı söyleyen bir kız ve iki tane de dans eden Igglybuff görürler. Kahramanlarımız ile kız tanışırlar. Kızın ismi Brittany'dir. Misty, Brittany'e neyin provasını yaptıklarını sorar.

Igglybuff: Balon Pokémon'u. Bir kere hareket etmeye başladığında esnek vücudu sayesinde ara vermeden zıplayabilir..

Brittany, dans ve şarkı konserinin provasını yaptığını söyler. Kahramanlarımız Brittany ve Igglybuffların provasını izlerler. Ash, Misty ve Brock, Brittany ve Igglybuff ikizlerinin yaptığı provayı çok beğenirler. Bu sırada Jigglypuff da kahramanlarımızın yanına gelip şarkı söylemeye başlarken Ash, JigglyPuff'ın şarkı söylemesine engel olmayı başarır. Brittany kahramanlarımızı öğlen yemeğine davet eder.

Öğlen yemeğinden sonra kahramanlarımız da Brittany'nin konserine giderler. Konseri izleyen tüm insanlar Brittany ile Igglybuffları çok beğenirler. Konser bitiminde aniden çok büyük bir patlama olur. Herkes neler olduğunu anlamaya çalışırken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. James savaş için Victreebel'i seçer. Ash seçimini Phanpy'den yana kullanır. Victreebel, Jilet Yaprak saldırısını kullanır. Phanpy de Yere Sarma saldırısıyla karşılık verir. Misty, savaş için Poliwhirl'i çağırır. Jessie de seçimini Wobbuffet'den yana kullanarak savaşa dahil olur. Poliwhirl, Su Tabancası'nı kullanarak Wobbuffet'e saldırır. Ancak Wobbuffet, Karşı Saldırısı'nı kullanarak saldırıyı geri yansıtır. Phanpy de tekrar Yere Serme saldırısını kullanır; ama Wobbuffet tüm saldırıları karşılamayı başarır. James savaşa Weezing'i de dahil eder. Weezing, Duman Perdesi'ni kullanır. Kahramanlarımız hiçbir şey göremezler. Roket Takımı da bu fırsatı değerlendirir ve Igglybuffları çalıp uzaklaşırlar. Konseri izleyen insanlar gösterinin devam etmesini isterler. Ash ile Misty, Roket Takımı'nı aramaya giderken Brock da sahnede gösteri yaparak insanları oyalar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Igglybuff

Ash, Roket Takımı'nı bulması için Noctowl'u çağırır. Noctowl kısa bir uçuş yaptıktan sonra Ash ve Misty'nin yanına gelip biraz ilerideki ağacı işaret eder. Ağacın altında Jigglypuff'ı bağlanmış bir şekilde bulurlar. Misty Jigglypuff'a Roket Takımı'nın nereye gitmiş olabileceğini sorar. Jigglypuff Roket Takımı'nın sağ yöne doğru gittiğini gösterir. Noctowl, Jigglypuff'ın gösterdiği yere doğru giderek Roket Takımı'nı bulur ve Roket Takımı'nın balonunu patlatır. Ash, Misty ve Brittany yere düşen Roket Takımı'nın yanına giderler. Kısa bir laf dalaşından sonra Pokémon savaşı başlar. Ash seçimini Totodile'dan yana kullanır. Misty de Corsola'yı seçer. Jessie, Arbok'u; James de Victreebel'i gönderir. Victreebel, Asma Kırbacı'nı kullanır. Totodile saldırıyı atlatır ve Tırmalama'yla karşılık verir. Arbok, Kafa Saldırısı'nı kullanarak Corsola'ya hasar verir. Corsola, Çarpma saldırısıyla Arbok'a saldırır ve Arbok da Jessie'nin üzerine düşer. Jessie yere düşerken çuvalı elinden bırakır. Böylece Igglybufflar serbest kalırlar.

Meowth, Igglybuffların kaçmasına engel olmaya çalışır; ancak Corsola, Meowth'ı Çarpma saldırısını kullanarak etkisiz hale getirir. Igglybufflar da savaşa dahil olarak Arbok ve Victreebel'e Tatlı Öpücük ile saldırırlar. Son olarak Pikachu, Yıldırım saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.
Igglybuffları geri alan Brittany ve Igglybufflar konsere geri dönüp gösteriye devam ederler. Konser bittikten sonra kahramanlarımız Brittany ile vedalaşarak Blackthorn Şehri'ne olan yolculuklarına devam edecekken Jigglypuff sahneye çıkıp şarkı söylemeye başlar.


Brittany'nin konserindeki başarılarından ötürü kahramanlarımıza teşekkürler. Uyanır uyanmaz kahramanlarımız yolculuklarına devam edecekler.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Brittany





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif][Resim: rsiconani231.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Brittany: [Resim: rsiconani174.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga