Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 243 - Hocus Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hocus Pokémon
Japonca Adı: A Great Transformation in Pokémon Magic
Türkçe Adı : Pokémon Aldatmacası

[Resim: genizet.png]

Yola devam eden kahramanlarımız Blackthorn Şehri'ne doğru ilerliyorlar. Ash'i 8. ve son rozeti nerede bekliyor acaba?

Kahramanlarımız, Johto Dağlarından Blackthorn Şehri'ne doğru ilerlerken bir Murkrow görürler. Murkrow'un ardından kahramanlarımızın yanına bir kız gelip Pikachu'yu sevmeye başlar. Kahramanlarımız şaşkınlıkla kıza kim olduğunu sorarlar. Kız ile kahramanlarımız tanışırlar. Kız isminin Lily olduğunu ve bir Pokémon büyücüsü olduğunu söyler. Lily kahramanlarımıza büyü malzemelerinden söz ederken Misty Lily'den bir büyü yapmasını ister. Lily Misty'nin cildini güzelleştirmek için büyü yapar. Büyü olumlu sonuçlanır. Ancak Misty pek memnun kalmaz; çünkü büyünün etkisinden dolayı Spinaraklar Misty'nin yüzüne ağ vuruşu kullanırlar. Ash ve Pikachu, Lily'nin yapacağı büyüde Lily'e yardım etmeye karar verirler. Lily büyüyü yapabilmek için Parasect'in bayıltma tozuna ihtiyacı olduğunu söyler. Lily'nin Murkrow'u bir Parasect bulur. Kahramanlarımızla Lily de Parasect'in yanına giderler.

Ash bayıltma tozunu alabilmek için Parasect ile savaşır. Ancak Parasect Pikachu'ya uyku tozunu kullanarak saldırır. Pikachu da karşılık olarak Parasect'e Yıldırım Kıvılcımı'yla saldırır. Parasect bu sefer bayıltma tozunu kullanır ve Lily bayıltma tozunu almayı başarır. Fakat bir robot el Pikachu'yu çalar. Kimse neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söylerken Lily Meowth'ı görünce çok sevinir. Çünkü Meowth'ın pençelerindeki kir büyü için gereklidir. Murkrow balona uçup Meowth'ın pençelerinden kir almayı dener. Ancak başarısız olup Roket Takımı'nın balonunu patlatır. Balon düşerken Pikachu da kaçmayı başarır. Lily ile Murkrow, Meowth'ın pençesinden kir alabilmek için Roket Takımı'nın balonunun düştüğü yere doğru giderler. Kahramanlarımız da onları takip etmeye karar verirler.

Kahramanlarımız ile Lily Roket Takımı'nın balonunu bulurlar; ancak Roket Takımı'nı uçurum dibinde görürler. Lily kiri alabilmek için Meowth'ın yanına gider. Lily kiri alır almaz Roket Takımı uçurumdan aşağıya düşer.

Kahramanlarımız Lily'e Pokémonları anlayabilmek için yapılan büyü için neye ihtiyacı olduğunu sorarlar. Lily, Aipom'un göz yaşına ihtiyacı olduğunu söyler. Böylece kahramanlarımız da Aipom aramaya başlarlar. Yolda ilerlerken bir Aipom görürler; ama Aipom, kahramanlarımızı görünce kaçar. Kahramanlarımız Aipom'un peşinden giderler. Kahramanlarımız Aipom'u yakalamaya çalışırken Roket Takımı Aipom'u ağ kullanarak yakalar. Roket Takımı Lily'nin topladığı büyü malzemelerini de çalıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söyledikten sonra balon ile kaçmayı başarır.

Kaçtıktan sonra Jessie büyüyü yapabilmek için Aipom'u sarsarak ağlatmayı dener. Ancak James kitapta yazılana göre şiddetle dökülen göz yaşlarının işe yaramayacağını söyler. Roket Takımı, Aipom'u ağlatmak için başka bir şeyler denerler; ancaz başaramazlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Murkrow

Bu sırada kahramanlarımız ve Lily, Roket Takımı'nı bulmayı başarırlar. Roket Takımı ile kahramanlarımız kısa bir laf dalaşından sonra Pokémon savaşına başlarlar. Jessie seçimini Arbok'tan yana kullanır. Arbok, Zehirli İğnelerini kullanır. Murkrow da Buz Rüzgar saldırısını kullanarak karşılık verir. Ash savaşa Pikachu'yu da dahil eder ve James de Weezing'i gönderir. Weezing Çamur saldırısını kullanır ama Pikachu, Yıldırımı'nı kullanarak saldırıyı karşılar. Murkrow Yıldız saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı balonun içine düşürür. Pikachu da Yıldırım saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur

Aipom tüm bu yaşadıklarından sonra ağlamaya başlar. Pikachu, hemen Aipom'un göz yaşını şişeye koyar. Lily büyüyü yaparken büyüyü ilk kimin deneyeceğini kahramanlarımıza sorar. Ash gönüllü olur; fakat bir terslik vardır. Büyünün etkisiyle Ash, Pikachu'ya dönüşür. Lily büyünün devamının kitabın diğer sayfasında olduğunu fark eder. Ama diğer sayfa çok kirli olduğundan dolayı okunamayacak duruma gelmiştir. Misty, Lily'e Ash'in devamlı Pikachu olarak kalıp kalmayacağını sorar. Lily büyünün etkisi geçene kadar Ash'in Pikachu olarak kalacağını sonra tekrar normal haline döneceğini söyler. Ash, Lily'nin bu sözlerinden sonra rahatlayıp diğer Pokémonlar ile oynamaya başlar.


Acaba Ash, Pikachu'ya dönüştüğü için Pokémonların zihinlerini okuyabilecek mi? Her ne olursa olsun bu, Johto Ligi yolundaki maceraların içinde en unutulamayacak deneyimlerden biri!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Lily





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Lily: [Resim: rsiconani198.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani008.gif][Resim: rsiconani047.gif][Resim: rsiconani114.gif][Resim: rsiconani122.gif][Resim: rsiconani167.gif][Resim: rsiconani190.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Ash, Pikachu'ya dönüşür.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga