Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 242 - Some Like it Hot!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Some Like it Hot!
Japonca Adı: Magcargo! Catch In The Hot Spirit
Türkçe Adı : Bazıları Sıcak Sever

[Resim: genizet.png]

Ash, Brock ve Misty, Blackthorn Şehri'ne olan seyahatlerine devam ederken Ash'in son rozetine doğru ilerliyorlar. Engebeli arazi ya da sıcak hava kahramanlarımızı yollarından caydıramaz!

Kahramanlarımız bir kez daha Johto Dağlarının arasında yürürken Misty sıcak havadan dolayı şikayetçidir. Kahramanlarımız ilerledikçe sıcaklık daha da artar. Kahramanlarımız sıcaktan şikayet ederek ilerlerken bir Pokémon görürler. Kahramanlarımız ilerlerken yolu uyuyan büyük bir Magcargo'nun kapattığını görürler.

Magcargo: Lav Pokémon'u. Magcargo volkanik bölgelerde yaşar ve bazen sırtındaki delikten lav yayar.

Kahramanlarımız Magcargo'yu geçmek için birkaç şey denerler; ancak geçemezler. Magcargo uyanıp kahramanlarımıza Alev Püskürtücüsü'yle saldırır. Kahramanlarımız Magcargo'yla konuşmayı denerler; ancak Magcargo Alev Püskürtücüsü'yle kahramanlarımıza tekrar saldırır. Kahramanlarımız uzaklaştıktan sonra Magcargo tekrar yolun ortasında uyumaya başlar. Misty, Magcargo'yla Pokémon savaşına başlar ve seçimini Poliwhirl'den yana kullanır. Poliwhirl, Su Tabancası'nı kullanır. Magcargo kabuğuna girerek saldırıyı karşılar. Magcargo, Kaya Kızağı saldırısını kullanır. Poliwhirl saldırıyı atlatır; ancak Magcargo tüm gücüyle Alev Püskürtücüsü'nü kullanarak Poliwhirl'i yenilgiye uğratır.

Misty, yenildikten sonra bir çocuk, kahramanlarımızın konuşmasına dahil olup Misty'nin savaş yöntemlerini eleştirir. Çocuğun ismin Egan'dır. Egan yolu kapatan Magcargo'yu yakalamaya gider. Ancak Magcargo, Misty ile yaptığı savaştan sonra yoldan çekilir. Egan kahramanlarımıza ateş Pokémon'u eğiticisi olduğunu söyler. Misty de su Pokémon'u eğitmeni olduğunu Egan'a söyler. Egan bir süre sonra Magcargo'yu yakalaması gerektiğini söyleyerek kahramanlarımızın yanından ayrılır.

Kahramanlarımız Magcargo'nun yoldan çekilmesine sevinerek ilerlemeye devam ederler. Kahramanlarımız ilerlerken tekrar Egan ile karşılaşırlar. Egan kahramanlarımıza Magcargo'yu görüp görmediklerini sorarken Brock, Egan'a Magcargo'nun tam arkasında olduğunu söyler. Egan seçimini Flareon'dan yana kullanır. Flareon, Alev Püskürtücüsü'nü kullanır; ama Magcargo kabuğuna girerek saldırıyı karşılar. Magcargo, Kaya Düşürme saldırısıyla atağa geçer. Flareon saldırıyı atlatmayı dener; ancak Flareon saldırıyı atlatamayıp hasar görür. Flareon toparlanıp tekrar Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Magcargo kabuğuna girerek saldırıyı karşılar ve Flareon'a Alev Püskürtücüsü'yle karşılık verir. Flareon hasar almasına rağmen devam etmeyi başarır. Ancak Magcargo, Vücut Çarpması'nı kullanınca Flareon hasar alır. Kahramanlarımız, Egan'a artık durması gerektiğini söylerler. Egan kahramanlarımızın sözünü dinlemeyip maça devam eder. Magcargo da Alev Püskürtcüsü'nü kullanarak maçı bitirir.

Yemek yerken Misty, Egan'a savaş stratejisiyle ilgili birkaç tavsiye verir. Sonra da kahramanlarımız Magcargo'yu bulurlar ve Egan, Magcargo'ya tekrar meydan okur. Magcargo, Kaya Düşürme saldırısıyla savaşa başlar. Flareon saldırıyı atlatıp Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Magcargo kabuğuna girerek karşılık verir. Flareon, Alev Püskürtücüsü'nü sürdürerek Magcargo'nun üstüne çıkar. Magcargo kabuğundan çıktığında Flareon çok yakın mesafeden Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Magcargo, Flareon'u üstünden atmaya çalışır. Ancak Flareon Magcargo'nun üstünde kalmayı başarıp Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Magcargo tekrar kabuğuna girer. Flareon Çarpma saldırısını kullanarak Magcargo'ya hasar verir. Flareon tüm gücüyle Alev Püskürtücüsü'nü kullanır. Saldırı sonrasında Magcargo yenilir ve Egan Magcorgo'yu yakalamayı başarır.

Tam bu sırada bir robot el PokéTopu'nu çalar. Kahramanlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı PokéTopu'nu çalıp kaçar. Misty hemen Poliwhirl'i seçer. Poliwhirl Su Tabancası'nı kullanarak robota saldırır. Böylece PokéTopu robotun elinden düşer. Egan yere düşen PokéTopu'nu yakalamayı başarır. Jessie savaş için Arbok'u seçer. James de seçimini Victreebel'den yana kullanır. Egan da karşılığında Magcargo'yu gönderir. Arbok, Zehirli İğne saldırısını kullanır. Victreebel de Jilet Yaprak saldırısını kullanır. Poliwhirl, Su Tabancası'nı; Magcargo da Alev Püskürtücüsü'nü kullanarak saldırılara karşılık verirler. Pikachu da Yıldırım saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Kahramanlarımız Egan ile vedalaşarak tekrar Blackthorn Şehri'ne doğru yola çıkarlar.


Ezeli rakiptiler; fakat şimdi iyi arkadaşlar. Pokémon ustası olma yolu şimdi yeni arkadaşlıklarla, yeni deneyimlerle ve bilgelikle döşeli bir yol. Ve şimdi Ash ve arkadaşları yolculuklarına devam ediyor!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Egan





[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Egan: [Resim: rsiconani136.gif][Resim: rsiconani219.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani219.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga